kud ne videh ovo pocetkom decembra! :wall:
sreca da nisam potpisao ugovor, nego samo uzeo mix paket uz brzinu 6/0.5 Mbit/s ali opet mora 3 meseca da se ostane u paketu, ne znam sta da radim..mozda prelazak na adsl ako budu dali, bar do isteka ta 3 meseca pa onda pravac targo ili sbb, jeste pristojna cena ali ZNATAN kvalitet..
koristeci login i history opcije sajtova speedtest i pingtest, dajem svoje lose iskustvo, evo vec 2 sedmice, sa posta net, losim kvalitetom kablovskog interneta..
Probao sam sbb, orion i telekom, svi dobijaju ocenu A na pingtestu!
Ne mogu da verujem kakvu su promotivnu akciju napravili sa ovakvim kvalitetom kablovskog interneta, da privuku pa *****u ljude..
Koristio sam ovaj kablovski pre 4 godine i mislio da su postali ozbiljni sa ovakvom promotivnom akcijom..
Ljudi iz tehnicke podrske su bili kranje ljubazni, ali su mogli da kazu da je los kvalitet mreze, jer sam naglasio da mi treba za posao najvise net, i da ne puca jer cesto koristim remote..jos sam i isao da zamenim cisco modem, cimanje dzabe za ovaj "ispravni"!
Napravite speedtest nalog i testirajte redovno da imamo vise podataka od vise korisnika...