Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Ako ti TV podržava eon može. Ja baš jutros aktivirao 15 dana besplatno, za sada radi bez prekida.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ali 7000din za SBB uredjaj plus 290din neke mesecne naknade i na sve to ugovor mora na 2 godine... Sta nam uradi Posta.

Послато са LG-H870S помоћу Тапатока

A jel postoji opcija gledanja na 2 ili 3 tv-a? To znaci morao bih da uzmem 2-3 eon boxa? ili da koristim eon app na 3 tv-a ali svi ovi paketi daju pristup samo jednom tv-u...

Edit:
Upravo nasao, moze se uzeti dodatni eon box ali kao sto Gerix rece, 7k + 290din mesecno...

Poslednja izmena:
Koliko vidim piše samo na jednom TV-u, ne znam može li na više.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

A jel postoji opcija gledanja na 2 ili 3 tv-a? To znaci morao bih da uzmem 2-3 eon boxa? ili da koristim eon app na 3 tv-a ali svi ovi paketi daju pristup samo jednom tv-u...

Edit:
Upravo nasao, moze se uzeti dodatni eon box ali kao sto Gerix rece, 7k + 290din mesecno...

Ne moraš da uzmeš box ako već imaš svoj android box koji podržava EON aplikaciju...Evo ti primera, ja sam sa drugom uzeo ortački EON Premium OTT paket (6x1 din, posle 3000din, UO 24meseca), ja sam uzeo box a njemu dao Smart TV aplikaciju pošto meni ne treba. Pun paket i jednom i drugom odgovara, podelili troškove i svi srećni. I nama i SBB-u lepo. ;)
Imate posle opciju na mojEON/mojSBB portalu da aktivirate besplatno 3/5 (dodatnih 5 slotova a na 3 uredjaja gledanje istovremeno).

Poslednja izmena:
Hahaha pa dal je ovo realno!!!
Ima li ko primerak ugovora da vidimo sta smo to potpisali, sto neko rece ranije ovo je kao da ti mobilni operator kaze e drugari od sada u ponudi imate samo sms poruke :)
Ovo je neverovatno!

Ja srećom imam 3 eon naloga od Total TV-a, radi sve i van SBB mreže, do maja sam miran a onda im vracam risiver i raskidam ugovor. Valjda će do tad iskrsnuti nešto, a ako ne otprilike tada mi ističe ugovor i kod PTT-a pa mogu na SBB kompletno, ispred vrata mi njihova optika.
Ako imate nekog ko ima total tv a ne koristi eon, eto prilike. Dosta starijih ljudi koji su na totalu ni ne znaju za eon, i bivsi d3go.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dobra reč, samo na pogresnom mestu.
Monopol je zapravo, napravila komisija koja se bori protiv monopola.
Oni su isključivi krivci, i to po vise osnova.
Prvo, nisu razgraničili vlasnistvo nad TV pravima, u odnosu na vlasnistvo distributivne mreže.

Drugo, dozvolili su totalnu akviziciju, odnosno, unistili su konkurenciju, time sto su dozvolili ,da dva najveca operatera, kupe 90% svih ostalih provajdera, sto je automatski dovelo do monopola dva najveca provajdera.
Neko bi trebao da odgovara pred sudom , za stetu koju je naneo svim korisnicima.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Poslednja izmena:
Korisnici kablovskog operatera Pošta NET od danas ne mogu da gledaju kanale United Media jer je ugovor o distribuciji istekao, a rukovodstvo te kompanije nije bilo zainteresovano za produženje.

"Kako je višegodišnji ugovor o distribuciji istekao, Pošta NET nije pokazala interesovanje za produženje ugovora te su korisnici od danas ostali bez signala na kanalima N1, Sport Klub 1-6, Pikaboo, Vavoom, Cinemanija, Lov i Ribolov i Grand“, navode u kompaniji United Media.

"Izuzetno nam je žao što se višegodišnja saradnja sa ovim operaterom završila i što su njihovi korisnici ostali uskraćeni za naše kanale. Svi naši pokušaji da sa nadležnima u ovoj kompaniji razgovaramo o nastavku saradnje i produženju ugovora bili su bezuspešni. Nažalost, u ovakvoj situaciji ispaštaju gledaoci koji od danas neće biti u mogućnosti da gledaju sportske kanale Sport klub kao i informativni program N1 televizije“, dodaju u ovoj kompaniji.

Svi zainteresovani su u mogućnosti da kanale United Media potraže kod drugog kablovskog operatera ili nas prate preko EON aplikacije.

Izvor: N1

Ja cu sacekati jos malo da vidim dalji razvoj situacije, ako ne rese ovo, idem na Eon... Imam ugovor standardni, neobavezujuci, tako da cu lagano to raskinuti...

Ja cu sacekati jos malo da vidim dalji razvoj situacije, ako ne rese ovo, idem na Eon... Imam ugovor standardni, neobavezujuci, tako da cu lagano to raskinuti...
Koja je procedura za ovaj neobavezujuci ugovor?
Koji su troskovi za nove korisnike?

Bre nemam pojma, to je ugovor koji sam nasledio kad sam kupio stan. Samo ga posle prebacio na moje ime. Ugovor na neodredjeno... Nisam dobio nikakve benefite, placam televiziju 1096 mesecno...

Edit:
Evo sad gledam ugovor, ipak je zakljucen kada sam menjao ime vlasnika... Ali je zakljucen na neodredjeno vreme...

Nikakve dodatne troskove nisam imao inace posto je kablovska vec bila uvedena...

Poslednja izmena:
Ovome nema kraja, novo obaveštenje sa sajta Pošta NET-a:

„S obzirom na to da je u toku redefinisanje ponude tv kanala, a kako nismo dobili potvrdu nastavka saradnje, obaveštavamo Vas da od 1. januara 2020. godine tv kanali Eurosport i Discovery (uključujući i Animal Planet i TLC) neće biti emitovani u našoj ponudi...”

Nasao sam svoj ugovor koji mi istice kod poste u avgustu 2020. Nigde ne pise da imaju pravo promene kanala u toku UO, zanima me imali mogucnosti za raskid istog?

To ne mora da piše u ugovoru već u Opštim uslovima, a ugovor je sačinjen u skladu s tim aktom, koji prihvataš potpisivanjem ugovora. Pronađi na sajtu, pogledaj klauzulu o raskidu ugovora.

Hvala, zaboravih opste uslove skroz :)

Ljudi, da li ste dobili spisak kanala koji su u ponudi, prilikom potpisivanja ugovora? Ako jeste, ukidanje samo jednog kanala je bitno promenjena okolnost, nema tu sta opšti uslovi ili ugovor da kažu. Lažu vas u pošti, 100% možete da raskinete ugovor. Mislim da je rok 30 dana od dana obaveštenja da tih kanala više nema u ponudi.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ako ti TV podržava eon može. Ja baš jutros aktivirao 15 dana besplatno, za sada radi bez prekida.

Hvala za info da postoji 15 dana besplatno da se proba. Malopre aktivirah na smart tv-u i moram da priznam da ovo radi iznenadjujuce dobro. Ako nastavi da radi na ovom nivou, meni je ovo odlicna alternativa klasicnoj kablovskoj televiziji.

Samo prestanete da placate racune ...

To nije dobro resenje u zemlji gde izvrsitelji prodaju i stanove za komunalni dug. Treba poslati dopis zvanicnim putem o jednostranom raskidu ugovora zbog nepruzanja usluga za koje je ugovor zakljucen, i kasnije vratiti opremu, kako ne bi mogli iza ledja korisnika pokretati sporove i cak izvrsne postupke.

Jedino treba povesti racuna da ne istekne rok, verovatno je 30 dana, kao sto je Scouser pomenuo.

U pravu si, impulsivna reakcija ...mada, kada bi bilo mnogo neplacenih racuna

Na sajtu Pošta neta je 31.10. bilo obaveštenje da će se danas ovo desiti, samo što nisu ljudi verovali jer su se tako i Fox kanali najavljivali pa ostadoše. Ako je to datum objave promene, prošao rok.

Pa ima nova današnja objava za Eurosport i Discoveryje, može se njen rok iskoristiti.

Kako si ovo probao, moze pomoc i instrukcija?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Hvala za info da postoji 15 dana besplatno da se proba. Malopre aktivirah na smart tv-u i moram da priznam da ovo radi iznenadjujuce dobro. Ako nastavi da radi na ovom nivou, meni je ovo odlicna alternativa klasicnoj kablovskoj televiziji.
Kako si ovo probao, moze savet i instrukcija?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Na ovom linku na vrhu strane imas veliki natpis "Probaj 15 dana besplatno". Klikni na to, registruj se i nakon toga aktiviraj na moj sbb/moj eon portalu smart tv. Pretpostavka je da imas tv koji je podrzan od strane eon aplikacije.

TV mi nije na listi preporucenih na njihovom sajtu, kako u pitanju je Sony 49WE7550, kako da saznam. da li podržava eon

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Pa ako mozes da instaliras eon aplikaciju na tv onda podrzava, a ako ne mozes onda ne podrzava :)

TV mi nije na listi preporucenih na njihovom sajtu, kako u pitanju je Sony 49WE7550, kako da saznam. da li podržava eon

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Zovi njihov korisnicki servis ili ih kontaktiraj na fb, brzo odgovaraju

Nazad
Vrh Dno