A jel postoji opcija gledanja na 2 ili 3 tv-a? To znaci morao bih da uzmem 2-3 eon boxa? ili da koristim eon app na 3 tv-a ali svi ovi paketi daju pristup samo jednom tv-u...
Edit:
Upravo nasao, moze se uzeti dodatni eon box ali kao sto Gerix rece, 7k + 290din mesecno...
Dobra reč, samo na pogresnom mestu.monopol ...
Koja je procedura za ovaj neobavezujuci ugovor?Ja cu sacekati jos malo da vidim dalji razvoj situacije, ako ne rese ovo, idem na Eon... Imam ugovor standardni, neobavezujuci, tako da cu lagano to raskinuti...
Ako ti TV podržava eon može. Ja baš jutros aktivirao 15 dana besplatno, za sada radi bez prekida.
Samo prestanete da placate racune ...
Kako si ovo probao, moze savet i instrukcija?Hvala za info da postoji 15 dana besplatno da se proba. Malopre aktivirah na smart tv-u i moram da priznam da ovo radi iznenadjujuce dobro. Ako nastavi da radi na ovom nivou, meni je ovo odlicna alternativa klasicnoj kablovskoj televiziji.
Zovi njihov korisnicki servis ili ih kontaktiraj na fb, brzo odgovarajuTV mi nije na listi preporucenih na njihovom sajtu, kako u pitanju je Sony 49WE7550, kako da saznam. da li podržava eon
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari