nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Hvala
Da, tacno je, evo obavestenje sa sajta Postaneta odavno stoji:
31.10.2019.
U skladu sa najavama obaveštavamo vas da nemamo potvrdu nastavka saradnje sa United media grupom, usled čega ćemo od 1. decembra 2019. godine prestati sa emitovanjem tv kanala koji su pod njihovim zastupništvom, u okviru naše ponude.
Pa što su im uopšte i dali te kanale u startu?Zato sto im je bolje da prodaju EON sport paket npr za 800 din nego za mnogo manje ceo paket posti...
Pa što su im uopšte i dali te kanale u startu?
Postanet je dostupna na malo lokacija
Itd...
Kažem za mene nigde veze.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Supernova je čista politika.Zato što su ugovori sa United Grupom bili sklopljeni pre te ponude zasebnih paketa u SBB-u, jednostavno papirologija je morala da se ispoštuje. Posle Pošte, na redu je i uklanjanje svih United Grupinih kanala kod Supernove (čim se za to steknu uslovi, tj. istek ugovora).![]()
I dalje razmisljam sta da uradim, ali najblizi sam da ostanem na Posti, a da koristim EON (imam username i sifru jer u drugom stanu imam SBB).
Ovo mi se cini za sada kao najbolja opcija, pogotovo ako Posta duplira brzine.
Trebace mi neki HTPC ili android Box da pustam EON, bar za dnevnu sobu, da se ne povezuje stalno laptop.
Ne, ali može da se tuzi SBB zbog monopola na sportske kanale u Sloveniji su ih tužili zbog monopola i dobili spor
Mislim da imate pravo, jer je bitno promenjen program. Nekome je to jedan kanal.Mislim da ne. Zameniće te kanale nekim drugim i to je to. Kupuje se paket, broj kanala, a oni uvek zadržavaju pravo da promene "programsku šemu", što je naziv za izbor kanala. Naši motivi za produženje ugovora nisu deo ugovora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari