Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Ovim potezom SBB ce dobiti dosta novih korisnika.
Bila bi sad fora da za sl godinu Premier ligu kupi Arena ))

Da, tacno je, evo obavestenje sa sajta Postaneta odavno stoji:

31.10.2019.

U skladu sa najavama obaveštavamo vas da nemamo potvrdu nastavka saradnje sa United media grupom, usled čega ćemo od 1. decembra 2019. godine prestati sa emitovanjem tv kanala koji su pod njihovim zastupništvom, u okviru naše ponude.

Bas me zanima zasto bi im SBB prekinuo saradnju. Nigde veze...

Zato sto im je bolje da prodaju EON sport paket npr za 800 din nego za mnogo manje ceo paket posti...

A osim toga, svi provajderi koji izgube te kanale postaju manje atraktivni korisnicima jer više nema glavnog aduta ponude: "kompletna sportska ponuda na jednom mestu". To sa dupliranjem neta može da zadovolji samo jedan deo korisnika, ja ću mojim matorcima teško da objasnim da je super što im je net duplo brži i da se ne sekiraju što nemaju N1, Sportklub, filmove ili određene dečje kanale kad im dođu unuci.

Zato sto im je bolje da prodaju EON sport paket npr za 800 din nego za mnogo manje ceo paket posti...
Pa što su im uopšte i dali te kanale u startu?
Postanet je dostupna na malo lokacija
Itd...
Kažem za mene nigde veze.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Pa što su im uopšte i dali te kanale u startu?
Postanet je dostupna na malo lokacija
Itd...
Kažem za mene nigde veze.

Zato što su ugovori sa United Grupom bili sklopljeni pre te ponude zasebnih paketa u SBB-u, jednostavno papirologija je morala da se ispoštuje. Posle Pošte, na redu je i uklanjanje svih United Grupinih kanala kod Supernove (čim se za to steknu uslovi, tj. istek ugovora). :)

N1 su korisnici Poštaneta dobili 1.12.2016. Dakle, ugovor je bio na tri godine.
Nekadašnji Radijus Vektor, sada Supernova, Sportklub i N1 je uveo u februaru 2016. Tu se približavamo isteku 4. godine. Moguće da je to kritičan datum... ;)

Zato što su ugovori sa United Grupom bili sklopljeni pre te ponude zasebnih paketa u SBB-u, jednostavno papirologija je morala da se ispoštuje. Posle Pošte, na redu je i uklanjanje svih United Grupinih kanala kod Supernove (čim se za to steknu uslovi, tj. istek ugovora). :)
Supernova je čista politika.
No dobro, pa-pa Pošta, odoh na SBB.

I dalje razmisljam sta da uradim, ali najblizi sam da ostanem na Posti, a da koristim EON (imam username i sifru jer u drugom stanu imam SBB).
Ovo mi se cini za sada kao najbolja opcija, pogotovo ako Posta duplira brzine.

Trebace mi neki HTPC ili android Box da pustam EON, bar za dnevnu sobu, da se ne povezuje stalno laptop.

I dalje razmisljam sta da uradim, ali najblizi sam da ostanem na Posti, a da koristim EON (imam username i sifru jer u drugom stanu imam SBB).
Ovo mi se cini za sada kao najbolja opcija, pogotovo ako Posta duplira brzine.

Trebace mi neki HTPC ili android Box da pustam EON, bar za dnevnu sobu, da se ne povezuje stalno laptop.

Trenutno koristim android box sa eon-om na posti, i iskreno da kazem nisam zadovoljan. Sto ne garantuje da cu biti zadovljan i SBB-om, ali je opet bolja prica ukupno. Posta se raspada, TV ponuda im je uzas, svako vece secka net...

Kako radi televizija i net na Labudovom brdu?
Da li se nesto dodatno placa ako hocu da koristim njihove usluge na neodredjeno vreme?

Može li se na osnovu ukidanja ovih paketa tražiti raskid ugovora bez plaćanja penala?

Ne, ali može da se tuzi SBB zbog monopola na sportske kanale u Sloveniji su ih tužili zbog monopola i dobili spor

J. sportske kanale, a N1!

Kako misle da se oduže nama koji imamo dokupljen sportski paket? Sa SOS Kanal HD?

Послато са LG-H870S помоћу Тапатока

Pa cekaj.. Sta nam ostaje od sporta?? Ja imam Arene dokupljene

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Zar Sportklubovi nisu bili u tom sport paketu? Pre 2 godine sam produžio ugovor, meni se čini da je tako bilo tad. Praštajte ako sam pogrešio.

Послато са LG-H870S помоћу Тапатока

Ne, sport paket su arene, a SK su u standardnoj ponudi

Od kada je O2 1080i? Gledam Sakramento-Denver i ne mogu da verujem kako je dobra slika za sd i posle par minuta kliknuo da proverim, jer je delovalo nemoguce da je sd i vidim da stoji 1080i

Ne znam za Poštu ali O2 i Prva se već mesec dana emituju u HD rezoluciji.

Ugasiše u ponoć N1, sve Sportklub kanale, Cinemaniu i još nekoliko kanala.

R. I. P.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Imamo li pravo raskinuti ugovor bez penala? Da nije SK svakako ga ne bi produzavao

Mislim da ne. Zameniće te kanale nekim drugim i to je to. Kupuje se paket, broj kanala, a oni uvek zadržavaju pravo da promene "programsku šemu", što je naziv za izbor kanala. Naši motivi za produženje ugovora nisu deo ugovora.

Mislim da ne. Zameniće te kanale nekim drugim i to je to. Kupuje se paket, broj kanala, a oni uvek zadržavaju pravo da promene "programsku šemu", što je naziv za izbor kanala. Naši motivi za produženje ugovora nisu deo ugovora.
Mislim da imate pravo, jer je bitno promenjen program. Nekome je to jedan kanal.
Mislim da je bilo već price o tome pre godinu-dve, pa je najbolje konsultovati nekog advokata kako najbolje ovo izvesti.

Jel ima neko informaciju i popustima na pretplatu?
Treba da potpišem opet ugovor, a uzeo bih Cam carticu.

Nazad
Vrh Dno