Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Vredi pokušati ali će sigurno insistirati na datim benefitima, npr. 5 meseci 1rsd.

A nista, sad bez SK kanala 13 meseci pa ih napustam

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Auuuuuu, katastrofa... Inace jedva da gledam TV, a kad ukljucim to je najcesce zbog SK...

sacekajmo da pocne Nova sport od 4 dec...tu ce prebaciti glavne meceve eng i spanske lige..pa ce, verujem, da potpisu ugovor i vrate n1 i sport klub

Ovo moze da posluzi kod raskida ugovora, dakle 1.12.2019 na njihov strani stoji sledeci tekst.
Ako je neko ovim motivisan 25.11.2019 potpisao ugovor on jeste obmanut.

Da li im radi podrska nedeljom?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Ovo je uzas... A kako eon da koristim na mts adsl? Ni tu ne mogu da gledam sk i n1... Jedino preko sbb interneta i telenor interneta je to moguce... Imam Eon koji dolazi uz neki sbb paket...

Sad nema signala uopste :) koji su ovo carevi...Monopol odradi posao.

sacekajmo da pocne Nova sport od 4 dec...tu ce prebaciti glavne meceve eng i spanske lige..pa ce, verujem, da potpisu ugovor i vrate n1 i sport klub
Da li si stvarno toliko naivan?
Nova Sport se pravi , da bi SBB uzvratio udarac , virtuelnom provajderu zvanom Supernova. Oni su pomahnitalom kampanjom, zvanom, mi nudimo sve sportske kanale, predjite kod nas, pokusali da prevare SBB,da im otmu korisnike, sa kojim nisu ni potpisali bilo kakav ugovor za SK kanale.
Nisu ljudi iz SBB-a ,bas toliki diletanti, da nekome daju prava na SK kanale, a neko drugi, da koristi te iste kanale, u borbi protiv onih, koji si im i dali te iste kanale.To su odavno trebali da urade.
Zasto bi SBB , na primer davao Posti svoje kanale, kada jedini imaju opciju, da svakome prodaju pojedinačne EON TV pakete, ili da im preotmu kompletnog korisnika, koji zeli da gleda SK ili ostale kanale iz njihove ponude.

Rat izmedju Sbb-a i Telekoma traje odavno, kulminirao je kada je RTS na čudnom tenderu, prodao Telekomu ,ekskluzivna prava na reemitovanje RTS kanala.Sbb je uzvratio udarac RTS-u, tako sto im je oteo prenose fudbalske reprezentacije, i ovo sada sa Novim sportskim kanalom, je samo nastavak rata.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mislim da Pošta net nije dobila te kanale već platila, mnogi u kompaniji su bili protiv toga jer je tadašnji godišnji profit otišao na to iako su zaposleni hteli da im se podele bonusi. Izbila je afera oko toga pre 3 godine, pamtim to. Prvi deo konstatacije stanja, HDMI, ti je odličan, i ja se čudim da je SBB ovoliko čekao.

Imate li problem sa postom TV sada, na Mirijevu?
Drugo, cec sam zvao SBB za prelazak, ladno u mojoj ulici nisu prosli kablom i mora da se provere tehnicke mogucnosti da prevuku kabl za mene jednog [emoji849] oce prihvatice da urade samo zbog mene...

Uzmes Mts adsl/vdsl net , i na to dodas EON TV, i dobijes, najbolji net u zemlji, zajedno sa najboljim kanallima.
Ne moras nikoga da čekas.

Moji drugari su to hteli. Međutim, na MTS internetu im ne rade kanali N1, Nova S, SK i neki drugi. Piše da internet provajder nema dozvolu za emitovanje tih kanala. Dakle, proveriti pre upuštanja u to da li zaista radi.

Imam mts optiku to mi je ok, problem mi je sad napravila ova posta...podneo sam zahtev sbb-u da provere tehnicke mogucnosti da mi uvedu EON TV.

Moji drugari su to hteli. Međutim, na MTS internetu im ne rade kanali N1, Nova S, SK i neki drugi. Piše da internet provajder nema dozvolu za emitovanje tih kanala. Dakle, proveriti pre upuštanja u to da li zaista radi.

Ako je tako , jako korisna informacija..medjutimima opcija van sbb mreze

Poslednja izmena:

Dakle, za takvu uslugu uzeti "EON van SBB mreže (EON OTT)" ako žele da gledaju na mt:s-ovom internetu. Dakle, sve je već provereno. :d

Meni ne pada na pamet vise da placam pretplatu iako sam u ugovornoj obavezi jos 8 meseci, uzeo sam ugovor zbog sportskog paketa.To je kao da mi iz mobilne pretplate ostavis poruke, a izbacis minute :)... Bez sporta i N1 nemam vise ni potrebu da upalim tv koji ionako sve manje gledam...

Da li si stvarno toliko naivan?
Nova Sport se pravi , da bi SBB uzvratio udarac , virtuelnom provajderu zvanom Supernova. Oni su pomahnitalom kampanjom, zvanom, mi nudimo sve sportske kanale, predjite kod nas, pokusali da prevare SBB,da im otmu korisnike, sa kojim nisu ni potpisali bilo kakav ugovor za SK kanale.
Nisu ljudi iz SBB-a ,bas toliki diletanti, da nekome daju prava na SK kanale, a neko drugi, da koristi te iste kanale, u borbi protiv onih, koji si im i dali te iste kanale.To su odavno trebali da urade.
Zasto bi SBB , na primer davao Posti svoje kanale, kada jedini imaju opciju, da svakome prodaju pojedinačne EON TV pakete, ili da im preotmu kompletnog korisnika, koji zeli da gleda SK ili ostale kanale iz njihove ponude.

Rat izmedju Sbb-a i Telekoma traje odavno, kulminirao je kada je RTS na čudnom tenderu, prodao Telekomu ,ekskluzivna prava na reemitovanje RTS kanala.Sbb je uzvratio udarac RTS-u, tako sto im je oteo prenose fudbalske reprezentacije, i ovo sada sa Novim sportskim kanalom, je samo nastavak rata.

monopol ...

Meni ne pada na pamet vise da placam pretplatu iako sam u ugovornoj obavezi jos 8 meseci, uzeo sam ugovor zbog sportskog paketa.To je kao da mi iz mobilne pretplate ostavis poruke, a izbacis minute :)... Bez sporta i N1 nemam vise ni potrebu da upalim tv koji ionako sve manje gledam...
Apsolutno isti slucaj kod mene...

Dakle, za takvu uslugu uzeti "EON van SBB mreže (EON OTT)" ako žele da gledaju na mt:s-ovom internetu. Dakle, sve je već provereno. :d
Mare, moze malo vise detalja o tome eon van sbb mreze.

Meni ugovor sa Poštom ističe u martu sledeće godine, između ostalog uzeo sam kombinaciju net tv i sportski paket, da li
imam uslova za prevremen raskid ugovora.

Prelazim na SBB, a ovim u pošti će mozda doci iz dupeta u glavu kada vide koliko ljudi odlazi od njih.

Od Nove godine odlaze i Eurosportovi i Discovery kanali.

1.12.2019.

Poštovani,

S obzirom na to da je u toku redefinisanje ponude tv kanala, a kako nismo dobili potvrdu nastavka saradnje, obaveštavamo Vas da od 1. januara 2020. godine tv kanali Eurosport i Discovery (uključujući i Animal Planet i TLC) neće biti emitovani u našoj ponudi. Imajući u vidu navedene izmene, u narednom periodu ćemo se truditi da programsku šemu obogatimo novim interesantnim i kvalitetnim sadržajima.
http://www.postanet.rs/lat/struktura/novosti.asp#163

Pa da, EON mi je sad jedino resenje, kad uvedem optiku... Samo bih voleo prvo da vidim kako uopste radi eon, eon box... Da li postoji lag kao na iptv ili radi bolje... Da li moze da se zaobidje nekako eon box, i da se koristi aplikacija na tv-u...

Ne svidja mi se sto eon radi samo na jednom tv i na jednom dodatnom uredjaju(mob/pc), ovaj eon iz sbb paketa koji imam radi na vise uredjaja istovremeno...

Poslednja izmena:
Vrh Dno