Da li im radi podrska nedeljom?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Da li si stvarno toliko naivan?sacekajmo da pocne Nova sport od 4 dec...tu ce prebaciti glavne meceve eng i spanske lige..pa ce, verujem, da potpisu ugovor i vrate n1 i sport klub
Moji drugari su to hteli. Međutim, na MTS internetu im ne rade kanali N1, Nova S, SK i neki drugi. Piše da internet provajder nema dozvolu za emitovanje tih kanala. Dakle, proveriti pre upuštanja u to da li zaista radi.
Moji drugari su to hteli. Međutim, na MTS internetu im ne rade kanali N1, Nova S, SK i neki drugi. Piše da internet provajder nema dozvolu za emitovanje tih kanala. Dakle, proveriti pre upuštanja u to da li zaista radi.
Da li si stvarno toliko naivan?
Nova Sport se pravi , da bi SBB uzvratio udarac , virtuelnom provajderu zvanom Supernova. Oni su pomahnitalom kampanjom, zvanom, mi nudimo sve sportske kanale, predjite kod nas, pokusali da prevare SBB,da im otmu korisnike, sa kojim nisu ni potpisali bilo kakav ugovor za SK kanale.
Nisu ljudi iz SBB-a ,bas toliki diletanti, da nekome daju prava na SK kanale, a neko drugi, da koristi te iste kanale, u borbi protiv onih, koji si im i dali te iste kanale.To su odavno trebali da urade.
Zasto bi SBB , na primer davao Posti svoje kanale, kada jedini imaju opciju, da svakome prodaju pojedinačne EON TV pakete, ili da im preotmu kompletnog korisnika, koji zeli da gleda SK ili ostale kanale iz njihove ponude.
Rat izmedju Sbb-a i Telekoma traje odavno, kulminirao je kada je RTS na čudnom tenderu, prodao Telekomu ,ekskluzivna prava na reemitovanje RTS kanala.Sbb je uzvratio udarac RTS-u, tako sto im je oteo prenose fudbalske reprezentacije, i ovo sada sa Novim sportskim kanalom, je samo nastavak rata.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Dakle, za takvu uslugu uzeti "EON van SBB mreže (EON OTT)" ako žele da gledaju na mt:s-ovom internetu. Dakle, sve je već provereno. :d
Apsolutno isti slucaj kod mene...Meni ne pada na pamet vise da placam pretplatu iako sam u ugovornoj obavezi jos 8 meseci, uzeo sam ugovor zbog sportskog paketa.To je kao da mi iz mobilne pretplate ostavis poruke, a izbacis minute... Bez sporta i N1 nemam vise ni potrebu da upalim tv koji ionako sve manje gledam...
Mare, moze malo vise detalja o tome eon van sbb mreze.Dakle, za takvu uslugu uzeti "EON van SBB mreže (EON OTT)" ako žele da gledaju na mt:s-ovom internetu. Dakle, sve je već provereno. :d
http://www.postanet.rs/lat/struktura/novosti.asp#1631.12.2019.
Poštovani,
S obzirom na to da je u toku redefinisanje ponude tv kanala, a kako nismo dobili potvrdu nastavka saradnje, obaveštavamo Vas da od 1. januara 2020. godine tv kanali Eurosport i Discovery (uključujući i Animal Planet i TLC) neće biti emitovani u našoj ponudi. Imajući u vidu navedene izmene, u narednom periodu ćemo se truditi da programsku šemu obogatimo novim interesantnim i kvalitetnim sadržajima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari