Ma to svakako, tu se pitaju oni na vlasti, ovi samo rade kako im se kaze. Uglavnom, ne znam sta su mislili da postignu ovim, bas naprotiv, dobice kontra efekat kada ljudi krenu da prelaze na SBB.
Posta Go, postoji.Haha, kažu u toku redefinisanje ponude tv kanala...pa stvarno nisu normalni. Kakvo je redefinisanje kada ćeš ostati bez 20 kanala i možda ubaciti neko đubre(ja navijam za toxic tv i 40 pinkova) da popuni broj. Čak i nisu napisali bez kojih su kanali ostali nego kanali United media grupa, a bar 95 % korisnika nema pojma koji su to kanali nego će videt crni ekran na sk,n1... pa oni neće imati ništa sem arena, a i to im je samo arena1 u osnovnoj ponudi. Za vraćanje unazad, neku go aplikaciju nisu ni čuli da postoji a i šta će im kada neće imati ništa. Kakva država, neverovatno
Inače, mislim da se Ugovor raskida tako što im odnesete opremu i tražite raskid.... ako su istekle dve godine od potpisivanja istog... ali ajde da vidimo da neko javi ko je već bio kod ludaka....
Ukoliko imate ugovornu obavezu i želite da otkažete usluge pre isteka ugovorne obaveze, ono što je potrebno izmiriti jeste razlika do pune cene.
Ako imate ugovor bez ugovorne obaveze, potrebno je da podnesete zahtev za otkaz ugovora sa otkaznim rokom od 30 (trideset) dana. Kada se podnese zahtev za otkaz ugovora, nakon 30 (trideset) dana, usluga se isključuje i prestaje naplata.
Pa napisao sam ja pre, UM nije htela da produzi ugovor...
Gledatelji Novu Sport u Bosni i Hercegovini mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u te na platformi Moja TV.
Naravno da spinuju, oni kao naivni pitaju se otkud rat a oni ga pokrenuli![]()
Nisam bio ali im poslao mail.
Ovo sam dobio kao odgovor:
I mora da se plati jedan dodatni mesec...znači 24 meseci+1 mesec.
Pa računica je jasna , ljudi koji su u godinama i koji gledaju svaki dinar neće sigurno menjati provajdera i otići na SBB.Ma to svakako, tu se pitaju oni na vlasti, ovi samo rade kako im se kaze. Uglavnom, ne znam sta su mislili da postignu ovim, bas naprotiv, dobice kontra efekat kada ljudi krenu da prelaze na SBB.
Ne, kod MTV i VH1 posta nije htela jer su trazili previse u odnosu na znacaj kanal... Eurosport i Discovery i ostali kanali istih nosioca prava su videvsi da se posta raspada i da ostaje bez bitnih kanala znacajno povecali cenu, slicno kao Fox onda... Moze se reci da su se urotili protiv poste ali to nema veze sa samom postom, tako bi bilo sa svima kad su ovce u coporu vukova... Plus im je net ponuda jako losa i nemaju akcije...
Pa i imali su najbolju ponudu kanala... To sto su ispali koleteralna steta rata izmedju UM i Telekoma nema veze sa postom, isto kao sto im politicki ne daju da se siri pa je tako mozda i jedini operater na svetu trenutno koji na delu mreze ima samo TV ponudu bez interneta...Da, baš mi menadžment Pošte uliva poverenje, izginuli da obezbede korisnicima kvalitetnu uslugu i izbor kanala...:trust: Godinama nisu neku inovaciju uveli, vrhunac je bio 5 meseci dinar, wow! Nema veze, ovako su bukvalno gurnuli ljude ka drugim operaterima, i to ka SBB jer i drugi čekaju na listi da skinu UM kanale. Konačno, korisnici neka odluče, tako i treba da bude.
Nisam, napisao sam cinjenice...Nadam se da si ironičan.
Pa i imali su najbolju ponudu kanala... To sto su ispali koleteralna steta rata izmedju UM i Telekoma nema veze sa postom, isto kao sto im politicki ne daju da se siri pa je tako mozda i jedini operater na svetu trenutno koji na delu mreze ima samo TV ponudu bez interneta...
Nisam, napisao sam cinjenice...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari