Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Inače, mislim da se Ugovor raskida tako što im odnesete opremu i tražite raskid.... ako su istekle dve godine od potpisivanja istog... ali ajde da vidimo da neko javi ko je već bio kod ludaka....

Ja sam ih zvao za raskid ugovora , Istice mi ugovor 27.12 i rekli su mi samo 27.12 da im vratim opremu i raskinem ugovor. Posto uzimam MTS Box cim mi uvedu optiku oticicu da im vratim opremu a platicu im ceo decembar.

nisu oni ludaci, nego bezobraznici, ovo je sramota, pa vecina ljudi radi tih kanala je potpisala ugovor kod njih i sad ce nam zemeniti nekim sr.ima od kanala, iovako ne gledam 90% kanala, samo SK , N1 i NG, a oni ukidaju sve sem NG

Haha, kažu u toku redefinisanje ponude tv kanala...pa stvarno nisu normalni. Kakvo je redefinisanje kada ćeš ostati bez 20 kanala i možda ubaciti neko đubre(ja navijam za toxic tv i 40 pinkova) da popuni broj. Čak i nisu napisali bez kojih su kanali ostali nego kanali United media grupa, a bar 95 % korisnika nema pojma koji su to kanali nego će videt crni ekran na sk,n1... pa oni neće imati ništa sem arena, a i to im je samo arena1 u osnovnoj ponudi. Za vraćanje unazad, neku go aplikaciju nisu ni čuli da postoji a i šta će im kada neće imati ništa. Kakva država, neverovatno

Zato je dobro da postoji izbor. Verujem da je u pitanju cenzura N1, mada opet ne znam sta ce time da postignu kada ce vecina ljudi preci na nekog drugog provajdera i opet imati mogucnost da gleda te kanale...

Nije se ovde Pošta Net očigledno ništa pitala, veći su tu igrači, dobili su direktivu vrv... jedino što ih je držalo koliko toliko u životu je bila ta sportska ponuda....i sad odluče da ne produže ugovor sa United mediom....važi.

Ma to svakako, tu se pitaju oni na vlasti, ovi samo rade kako im se kaze. Uglavnom, ne znam sta su mislili da postignu ovim, bas naprotiv, dobice kontra efekat kada ljudi krenu da prelaze na SBB.

Ma to svakako, tu se pitaju oni na vlasti, ovi samo rade kako im se kaze. Uglavnom, ne znam sta su mislili da postignu ovim, bas naprotiv, dobice kontra efekat kada ljudi krenu da prelaze na SBB.

Ja sam prvi, vec sam poslao zalbeni email, pa cekam odgovor.

Jel uspeo neko da ih dobije preko call centra?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Haha, kažu u toku redefinisanje ponude tv kanala...pa stvarno nisu normalni. Kakvo je redefinisanje kada ćeš ostati bez 20 kanala i možda ubaciti neko đubre(ja navijam za toxic tv i 40 pinkova) da popuni broj. Čak i nisu napisali bez kojih su kanali ostali nego kanali United media grupa, a bar 95 % korisnika nema pojma koji su to kanali nego će videt crni ekran na sk,n1... pa oni neće imati ništa sem arena, a i to im je samo arena1 u osnovnoj ponudi. Za vraćanje unazad, neku go aplikaciju nisu ni čuli da postoji a i šta će im kada neće imati ništa. Kakva država, neverovatno
Posta Go, postoji.
To je kada ih korisnik napusta.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Inače, mislim da se Ugovor raskida tako što im odnesete opremu i tražite raskid.... ako su istekle dve godine od potpisivanja istog... ali ajde da vidimo da neko javi ko je već bio kod ludaka....

Nisam bio ali im poslao mail.

Ovo sam dobio kao odgovor:

Ukoliko imate ugovornu obavezu i želite da otkažete usluge pre isteka ugovorne obaveze, ono što je potrebno izmiriti jeste razlika do pune cene.

Ako imate ugovor bez ugovorne obaveze, potrebno je da podnesete zahtev za otkaz ugovora sa otkaznim rokom od 30 (trideset) dana. Kada se podnese zahtev za otkaz ugovora, nakon 30 (trideset) dana, usluga se isključuje i prestaje naplata.

I mora da se plati jedan dodatni mesec...znači 24 meseci+1 mesec.

Poslednja izmena:
Da li neko ima inside info jel ovde reč o tome sto UG nije produžila ugovor posti, ili je pak reč o tome da su ovi dobili direltivu da izbace N1, a samim tim i SK kanale, iz ponude.

Pa napisao sam ja pre, UM nije htela da produzi ugovor...

A UM zvanično kaže da pošta nije htela [emoji23]

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Pa to, sta je istina ovde, jer ako je istina ovo sto posta kaze onda je jako opasno ovo sto je UM izjavila, u fazonu eto mi hteli a oni nece....

Pa napisao sam ja pre, UM nije htela da produzi ugovor...

A je li tako ni MTV i VH1 nisu hteli da nastave saradnju?
Eurosport, Discovery, Animal planet?
Svi su se urotili protiv Poste...

Pa moze UM da pise sta hoce ali prosto je istina da ne zele da niko drugi ima njihove kanale sem njih i da nisu ponudili nastavak saradnje posti... otud i formiranje Nova Sport TV kako bi zadali udarac Supernovi...

Ne, kod MTV i VH1 posta nije htela jer su trazili previse u odnosu na znacaj kanal... Eurosport i Discovery i ostali kanali istih nosioca prava su videvsi da se posta raspada i da ostaje bez bitnih kanala znacajno povecali cenu, slicno kao Fox onda... Moze se reci da su se urotili protiv poste ali to nema veze sa samom postom, tako bi bilo sa svima kad su ovce u coporu vukova... Plus im je net ponuda jako losa i nemaju akcije...

Naravno da spinuju, oni kao naivni pitaju se otkud rat a oni ga pokrenuli :)

Naravno da spinuju, oni kao naivni pitaju se otkud rat a oni ga pokrenuli :)

Da, baš mi menadžment Pošte uliva poverenje, izginuli da obezbede korisnicima kvalitetnu uslugu i izbor kanala...:trust: Godinama nisu neku inovaciju uveli, vrhunac je bio 5 meseci dinar, wow! Nema veze, ovako su bukvalno gurnuli ljude ka drugim operaterima, i to ka SBB jer i drugi čekaju na listi da skinu UM kanale. Konačno, korisnici neka odluče, tako i treba da bude.

Poslednja izmena:
Nisam bio ali im poslao mail.

Ovo sam dobio kao odgovor:

I mora da se plati jedan dodatni mesec...znači 24 meseci+1 mesec.

Dobro su ti odgovorili, upravo je to procedura. Ljudi i dalje ne razumeju da pravilnik iz 2018. godine nije ukinuo plaćanja ukoliko se prevremeno raskine ugovor, a i naslovi su bili lažni, kako nema penala za raskid ugovora. Umesto jednokratnih penala operatori su se dosetili da daju korisnicima druge pogodnosti za ugovor od 24 meseca, npr. free mesece po 1 rsd ili free paket kanala. Na taj način se osiguraju jer prosečan korisnik neće raskidati ako mora da plati 6 meseci pretplatu u cugu ili iznos poklonjenog paketa, ne isplati se.
Ako ti istekne UO dodatni otkazni mesec je takođe pravilo. Ako se raskida mesec dana pre isteka UO, nema dodatnog meseca i ne bi smeo da se naplaćuje još jedan mesec jer je već uračunat a nije moguće naplatiti dvostruko istu stvar.

Poslednja izmena:
Pa računica je jasna , ljudi koji su u godinama i koji gledaju svaki dinar neće sigurno menjati provajdera i otići na SBB.
Znači to nije mali broj ljudi kojima oduzimas n1 realno gledano jedinu "opoziciju" totalitarnom siatemu u Srbiji.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne, kod MTV i VH1 posta nije htela jer su trazili previse u odnosu na znacaj kanal... Eurosport i Discovery i ostali kanali istih nosioca prava su videvsi da se posta raspada i da ostaje bez bitnih kanala znacajno povecali cenu, slicno kao Fox onda... Moze se reci da su se urotili protiv poste ali to nema veze sa samom postom, tako bi bilo sa svima kad su ovce u coporu vukova... Plus im je net ponuda jako losa i nemaju akcije...

Nadam se da si ironičan.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Na N1 trube kako Pošta nije htela da obnovi ugovor, kao da je N1 besplatan, a niko ne spominje da li su se promenili finansijski delovi ugovora. Sigurno su u ponuđeni paket kanala dodali Novu S i Novu sport i značajno podigli cenu paketa.

Kad je prošli put bila frka oko SK kanala, UM Pošti nije dozvolila da ti kanali budu u nekom sportskom paketu koji se doplaćuje, već da mora da bude u osnovnoj ponudi.

Opet, Pošta ćuti kao zalivena povodom celog slučaja, pa verujem da je i politika imala udela u svemu. Na kraju, najveći gubitak će imati Pošta, a možda je to i cilj. Da se proda što jeftinije ili da što manje bude konkurencija Telekomu.

Da, baš mi menadžment Pošte uliva poverenje, izginuli da obezbede korisnicima kvalitetnu uslugu i izbor kanala...:trust: Godinama nisu neku inovaciju uveli, vrhunac je bio 5 meseci dinar, wow! Nema veze, ovako su bukvalno gurnuli ljude ka drugim operaterima, i to ka SBB jer i drugi čekaju na listi da skinu UM kanale. Konačno, korisnici neka odluče, tako i treba da bude.
Pa i imali su najbolju ponudu kanala... To sto su ispali koleteralna steta rata izmedju UM i Telekoma nema veze sa postom, isto kao sto im politicki ne daju da se siri pa je tako mozda i jedini operater na svetu trenutno koji na delu mreze ima samo TV ponudu bez interneta...

Nadam se da si ironičan.
Nisam, napisao sam cinjenice...

Pa i imali su najbolju ponudu kanala... To sto su ispali koleteralna steta rata izmedju UM i Telekoma nema veze sa postom, isto kao sto im politicki ne daju da se siri pa je tako mozda i jedini operater na svetu trenutno koji na delu mreze ima samo TV ponudu bez interneta...

Nisam, napisao sam cinjenice...

U principu slažem se s tobom oko izbora kanala, posebno su bili konkurentni po ceni usluga, net fino radi, brzine ok, u skladu s potrebama prosečnog korisnika. Mislim da je jedini operator koji je imao bolju ponudu kanala i bolji kvalitet bio pokojni Radijus Vektor, a takođe i objedinjavao svu važnu tv ponudu kod nas. Svima drugima je nešto falilo...

Pored neta koji radi veoma dobro, meni je odgovarao i ruter koji sam dobio za džabe i koji je veoma dobar (cisco epc3925) i fiskna ip adresa. Odgovaralo mi je i to što sam od njih dobio jednostavnu karticu i uboo u smart televizor. Sada razbijam glavu kod koga da pređem, za skuplju mesečnu pretplatu, uz doplate za uređaje.

^ ja idem na optiku telekomovu.
To sam odlučio još odavno samo sam čekao da razvuku optiku i po mom naselju i da uđu u zgradu i postave instalaciju.
PTT net mi je bio prelazno rešenje samo pa me ovo mnogo i ne potresa

Nazad
Vrh Dno