Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

koga ne pogadja ova vest znači da i ne prati mnogo sport klub a i da glat može da pređe kod mts-@,ako se ne varam oni isto nemaju SK u ponudi.
po mom mišljenju ovo je katastrofa za mušku populaciju jer realno na ovoj posti sam. samo. sport i gledao a od nove godine ostaju samo na areni, koja se malo izvukla sa NBA ali opet nije to ni. blizu interesantno sportskog kanala.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Pitanje za insajdera, zašto Pošta NET ne napiše neko saopštenje na svom sajtu povodom ovoga? Ako N1 piše neistine, zar je to tako teško demantovati?

Ceo provajder posluje kao neko okultno društvo, i nikada nije bio nešto otvoren i marketinški aktivan.
U poslednjih 6 meseci bukvalno svaki korak je bio pogrešan.

koga ne pogadja ova vest znači da i ne prati mnogo sport klub a i da glat može da pređe kod mts-@,ako se ne varam oni isto nemaju SK u ponudi.

I to malo što sam gledao SK često su mi komentatori sa istog znali da pokvare uživanje u utakmicama.
Hvala bogu pa ima još uvek free live streamova za sve sportove pa onda SK,Arena i sl kanali i nemaju neku važnost kod mene.

Nisam, napisao sam cinjenice...

Ja tu nigde ne vidim činjenice, samo pretpostavke.
To što menadžment Pošte najavljuje prekid saradnje sa Discovery grupom, a pre toga sa Fox grupom, pa sa UM grupom, govori samo to da oni neće da plate nešto. Dakle kao kada ti ne bi hteo da platiš kablovsku, Pošta kaže nema gledanja i seku te. Tako to funkcioniše. Sve ostalo je ciganisanje i ucenjivanje većih od strane malih koje ide ovako nekako(cifre i kanali su navedeni samo kao mogući primer):
FOX: Možemo produžiti ugovor, plaća se za osnovni paket 1 evro po korisniku za paket Fox, Fox life, Fox crime, Fox movies, National Geographic, NG wild. To vam je za 0,10 centi više od prethodnog puta. Ako potpišete na 5 godina imate gratis HD paket koji smete da naplaćujete najviše 2 evra razlike od start paketa.
Pošta : Jao, nama to mnogo, nemamo... Može pola evra.
Fox: ok, može. Gasimo kartice za signal sledeći mesec.

Ako baratas činjenicama reci nam, molim te koliku cenu traži Discovery za paket kanala?

Čuj, Discovery video da jedna Pošta net propada pa neće da zaradi mesečno par stotina hiljada evra jer eto nema više SK i N1.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Imam Telekomovu optiku od pre pola godine, prelazim i na njihov TV u Box 3 paket. Usteda mesecno oko 700 din , prva tri meseca free. Imacu sve Arene HD kao i do sada, falice SK ali uz net od 200 mb lako cu da se snadjem.
*mjau**mjau**mjau*, posta je za nas sportske zaljubljenike bila odlicna prica ali ocigledno je neko odozgo umesao prste u pricu. Tu se oni nisu pitali nista.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ma uzivaj u optici, a SK kanale lako ces nadomestiti sa gomilom strimova, kodijem, iptv listama

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

To što menadžment Pošte najavljuje prekid saradnje sa Discovery grupom, a pre toga sa Fox grupom, pa sa UM grupom, govori samo to da oni neće da plate nešto. Dakle kao kada ti ne bi hteo da platiš kablovsku, Pošta kaže nema gledanja i seku te. Tako to funkcioniše. Sve ostalo je ciganisanje i ucenjivanje većih od strane malih koje ide ovako nekako(cifre i kanali su navedeni samo kao mogući primer):
FOX: Možemo produžiti ugovor, plaća se za osnovni paket 1 evro po korisniku za paket Fox, Fox life, Fox crime, Fox movies, National Geographic, NG wild. To vam je za 0,10 centi više od prethodnog puta. Ako potpišete na 5 godina imate gratis HD paket koji smete da naplaćujete najviše 2 evra razlike od start paketa.

Ako baratas činjenicama reci nam, molim te koliku cenu traži Discovery za paket kanala?

Čuj, Discovery video da jedna Pošta net propada pa neće da zaradi mesečno par stotina hiljada evra jer eto nema više SK i N1.

Tu je uletela Prva, O2, Happy, Pop Melody itd sa svojom cenom od 2.5e po korisniku mesecno, to im drzava rekla da moraju da placaju, pa sad nemaju para za UG, Discovery, Fox... (pretpostavljam da je to ta cifra).

I to malo što sam gledao SK često su mi komentatori sa istog znali da pokvare uživanje u utakmicama.
Hvala bogu pa ima još uvek free live streamova za sve sportove pa onda SK,Arena i sl kanali i nemaju neku važnost kod mene.
Gde koji strimovi...

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Pa računica je jasna , ljudi koji su u godinama i koji gledaju svaki dinar neće sigurno menjati provajdera i otići na SBB.
Znači to nije mali broj ljudi kojima oduzimas n1 realno gledano jedinu "opoziciju" totalitarnom siatemu u Srbiji.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Upravo tako, racunica je jasna. Oni mogu samo da izgube tim potezom, nikako da dobiju. Neki ce otici na mts, neki na SBB, neki ostati ali svakako nece privuci nove korisnike.

Generalno, osnovna pretplata bi sada trebala da bude znatno niza od ovih 1100 rsd. Videcemo njihove poteze posle Nove godine, ali svakako nisam optimista.

Послато са LG-H870S помоћу Тапатока

Ovo je zavrtanje jaja njihovim korisnicima.
Bezobrazno do karjanjih granica.
Isključivo sam potpisao ugovr na dve godine zbog ponude sportskih paketa i zato što imaju N1.
Sad vidim gase i ostale kanale koje sam gledao.

Samo je pitanje da li ću se izvući da ne paltim penale jer sam 5 meseci plaćao po dinar.
Mada oni su prekršili ugvor, jer su imali ponudu, zbog koje sam i pristao na taj ugvor.

Android Tv box pa šta mi Bog da.....

Niko više ne pominje ni ono navodno dupliranje brzine interneta kao satisfakciju za gašenje kanala.

Ovo je zavrtanje jaja njihovim korisnicima.
Bezobrazno do karjanjih granica.
Isključivo sam potpisao ugovr na dve godine zbog ponude sportskih paketa i zato što imaju N1.
Sad vidim gase i ostale kanale koje sam gledao.

Samo je pitanje da li ću se izvući da ne paltim penale jer sam 5 meseci plaćao po dinar.
Mada oni su prekršili ugvor, jer su imali ponudu, zbog koje sam i pristao na taj ugvor.

Android Tv box pa šta mi Bog da.....

Promena kanala koliko ja znam može da bude razlog za raskid ugovora.

Tu je uletela Prva, O2, Happy, Pop Melody itd sa svojom cenom od 2.5e po korisniku mesecno, to im drzava rekla da moraju da placaju, pa sad nemaju para za UG, Discovery, Fox... (pretpostavljam da je to ta cifra).
Ti kanali mogu da se gledaju i sa loga antenom, zašto bi neko plaćao.

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

Naravno da ne vidis cinjenice kad nemas pojma kako funkcionise distribucija medijskog sadrzaja, ovo sto si ti pisao je bukvalno kako mali Perica zamislja... Napisao sam vise puta hronoloski sta je bilo sa kojim distributerom i Postom pa pogledaj ako te stvarno zanima...
Naravno da veci ucenjuju manje to je normalno, o tome sam i pisao, da je Posta jaca i da nema politicke pozadine sve bi bilo mnogo lakse za menadzment koji je stvarno ok, naravno upravni odbor to mora sve da potvrdi jer su javno preduzece i tu dolazi do problema...
0,8 eura po korisniku...

Poslednja recenica mislim da ni tebi nije jasna sta si hteo da napises, pri tom je ton potpuno sulud...

Promena kanala koliko ja znam može da bude razlog za raskid ugovora.

https://www.republika.rs/vesti/ekon...ra-moguc-bez-penala-ako-vam-jedan-kanal-ukinu

Ne ide im baš sve na ruku. Inače su na sajtu imali spisak kanala koji su u ponudi.
Sigurno nisam ko ćorava kokoška potpisao ugovr na dve godine da nisam video te kanale u ponudi.

Operateri su dužni da najmanje mesec dana unapred obaveste pretplatnike o izmenama ugovora, dajući korisniku mesec dana da bez ikakvih kazni prekinu saradnju
Nisu me obavestili ni jednom o izmenama. Imali su priliku kad šalju račun.

Poslednja izmena:
Tako je.. Ako nas par stotina zaputi se i raskine ugovor mozda se zapitaju

Ovo gore potvrdjujem, tako sam raskinuo ugovor sa Beogridom jer su najavili poskupljenje paketa. Naravno, ko nije uvatio obavestenje na sajtu, nakon toga nije mogao da raskine bez penala ali svakako su duzni da obaveste korisnike o bilo kakvoj promeni.

Niko više ne pominje ni ono navodno dupliranje brzine interneta kao satisfakciju za gašenje kanala.

Koje dupliranje kanala, u mom slucaju pacenici nisu imali tehnicke mogucnost za internet, tako da sam koristio samo njihovu TV uslugu.

Pa ja sam i rekao da mislim da imate pravo da raskinete ugovor :)...nisam rekao da nemate...

Ja im poslao mail da hocu raskid ugovora(a samo sto sam ga potpisao 14.11.2019),nista ne odgovaraju. Zvao sam i sektor za zastitu potrosaca kazu da gledaju da rese taj problem sto pre mogu,dosta ljudi ih je zvalo i zalilo se.

Ja im poslao mail da hocu raskid ugovora(a samo sto sam ga potpisao 14.11.2019),nista ne odgovaraju. Zvao sam i sektor za zastitu potrosaca kazu da gledaju da rese taj problem sto pre mogu,dosta ljudi ih je zvalo i zalilo se.

Znajući Poštu nećeš se leba najesti putem emaila :)...nego moraš u poslovnicu, da udariš pečat i potpis...a nešto se izgleda i dešava...

Danas idem da potpišem zahtev za raskid, za 30 dana ćao (prvi ugovor s njima potpisan 2001.), za par dana stiže mts iptv u box 3 paketu(već imam optiku u boxu 2)...mesečna ušteda 700 din, prva tri meseca 1 dinar...internet 200mb...

Imaju rok od 8 radnih dana da vam odgovore, to su mi rekli u poslovnici i operater.
Ja im sad šalejm mejl.

Svi da navalimo da ih zatrpamo zahtevima za raskid. Pa nece im biti svejedno.. Ja poslao mail upravo.

Poslednja izmena:
Imaju rok od 8 radnih dana da vam odgovore, to su mi rekli u poslovnici i operater.
Ja im sad šalejm mejl.

I ja sam poslao upravo. Red bi bio da im se svi obratimo ovako, pa da... svi dobijemo isti odgovor :D

Vrh Dno