Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Ту се пита и друга страна, ако би мтс пустио и спорт клуб, био би у предности и то би превукло кориснике оног другог. Није све само на једној страни, мислиш да СББ не би пустио арене и довукао кориснике, па макар и имао мању зараду на спорт клуб рекламама?

u pravu si, ali ovo je tema o PTT KDS-u a ne o SBB-u, naravno da je isti/slican potez logican i sa druge strane... ali je ipak pala odluka da svako nudi SAMO svoje, barem za sada tako izgleda...

Pala je odluka da se prikazuje ono što može. Osnovni je problem što svako svoje neće da da, Telekom Arenu i SBB Sport klub. A i neće tuđe za velike pare.
Na kraju nije ni bitno zašto je sve naopako. Važno je da opet ide preko naše grbače.

Poslednja izmena:
mislim da nije samo to, u interesu je TV kanala da ima sto vecu gledanost, zbog reklama i slicno, sto znaci da SBB-u na neki nacin odgovara sto nema Arene.

A kako Radijus Vektor ima i Arenu i SK?

ko zna kakve su tu sve (politicke) igre u pozadini. u svakom slucaju, nije fer da operater poseduje i tv stanicu zbog monopola i sl.

Ma u pitanju je pokušaj čišćenja konkurencije pa je cena sk kanala za telekom/ptt drugačija nego za radijus Vektor. Isto i u obrnutom smeru za arene.

Sent from my iPad using Tapatalk

nema nista od SK, zato nema nista i od produzenja ugovora, odoh na SBB, valjda ce imati SK u ponudi duze nego sto je PTT KDS ? da se razumemo, jako sam bio zadovoljan KDS uslugom, internet odlican, TV da nisu izbacili SK januara 2016. bila bi odlicna., e daa, i sto su ostavili samo Arenu 1, veliki minus tu imaju...

Poslednja izmena:
u BiH samo Telemach ima SK u ponudi...ostali operateri samo Arene...stim sto najveci operater u R Srpskoj ima 4 Arene u HD u osnovnoj ponudi...

nema nista od SK, zato nema nista i od produzenja ugovora, odoh na SBB, valjda ce imati SK u ponudi duze nego sto je PTT KDS ? da se razumemo, jako sam bio zadovoljan KDS uslugom, internet odlican, TV da nisu izbacili SK januara 2016. bila bi odlicna., e daa, i sto su ostavili samo Arenu 1, veliki minus tu imaju...

Verovatno ce imati obzirom da je SK njihov kanal.

Sent from my iPad using Tapatalk

Pozdrav,
Da ne bih čitao 163 strana prepiski :), molim vas za mišljenje šta izabrati: Pošta Net Digitalnu TV ili SBB Gold paket. Koliko mi se čini možda SBB ima bolju ponudu kanala ali je Pošta Net skoro pa duplo jeftiniji. Molim za info o prednostima i manama...

Pozdrav,
Da ne bih čitao 163 strana prepiski :), molim vas za mišljenje šta izabrati: Pošta Net Digitalnu TV ili SBB Gold paket. Koliko mi se čini možda SBB ima bolju ponudu kanala ali je Pošta Net skoro pa duplo jeftiniji. Molim za info o prednostima i manama...

batice ima da citas...ne moras 100 strana, ali je fer da procitas poslednjih 20...ili si navikao da ti tata i mama sve sazvakaju ???

da pohvalim PTT KDS posto odjavljujem usluge njihove, nije nuzno da odjavim do kraja meseca, bilo kad u mesecu da odjavim proporcionalno ce i racun da stigne, fer

batice ima da citas...ne moras 100 strana, ali je fer da procitas poslednjih 20...ili si navikao da ti tata i mama sve sazvakaju ???

''batice'' ti ima prvo da naučiš da se prvo slovo na početku rečenice piše velikim slovom, lepo sam zamolio za preporuku i očekujem da se lepo i kulturno ophodimo jedni prema drugima. Ako hoćeš da pomogneš-pomogni, a ako nećeš nemoj da ostavljaš glupe komentare...

Pozdrav,

SBB

''batice'' ti ima prvo da naučiš da se prvo slovo na početku rečenice piše velikim slovom, lepo sam zamolio za preporuku i očekujem da se lepo i kulturno ophodimo jedni prema drugima. Ako hoćeš da pomogneš-pomogni, a ako nećeš nemoj da ostavljaš glupe komentare...

ok, bolje nista ne reci...pozzz

Poslednja izmena:
Остави се тих default теорија, само ова последња порука има 7-8 грешака. ;) А Беогрид би свакоме био закон али су територијално ограничени па нису за сваког. :(

Остави се тих default теорија, само ова последња порука има 7-8 грешака. ;) А Беогрид би свакоме био закон али су територијално ограничени па нису за сваког. :(

da , i uskacu kao spajdermeni preko krovova i buse sve sto treba i ne treba, mene nece videti...uzassss sta rade...prestrasno

da pohvalim PTT KDS posto odjavljujem usluge njihove, nije nuzno da odjavim do kraja meseca, bilo kad u mesecu da odjavim proporcionalno ce i racun da stigne, fer
Gde moze da se odjavi. Odnosno gde da odem, bilo koja posta?

Sent from my ONEPLUS A3003

Bokte, u zadnje vreme je sve što vidim u vezi sa PTT KDS-om da ga neko odjavljuje :D
A sad, jedno laičko poslovno pitanje: ako je "Telekom" većinski u vlasništvu države, ako je PTT očito u većinskom vlasništvu države... Što se ne fuzionišu?

mislim da da, bilo koja posta... i treba ti licna karta ako se na tebe vodi ugovor, a ako se vodi na nekog drugog treba ti kopija njegove licne karte i na poledjini "ovlascenje" sa potpisom (ne mora da bude overeno) da mozes da odjavis prikljucak...

Bokte, u zadnje vreme je sve što vidim u vezi sa PTT KDS-om da ga neko odjavljuje :D
A sad, jedno laičko poslovno pitanje: ako je "Telekom" većinski u vlasništvu države, ako je PTT očito u većinskom vlasništvu države... Što se ne fuzionišu?

Pa nece Krkobabic da da svoje preduzece telekomu... Jasno kao dan... :D

Mora da bude nekakve "konkurencije" :D
btw, to je nekada davno bilo jedno preduzeće.

mislim da da, bilo koja posta... i treba ti licna karta ako se na tebe vodi ugovor, a ako se vodi na nekog drugog treba ti kopija njegove licne karte i na poledjini "ovlascenje" sa potpisom (ne mora da bude overeno) da mozes da odjavis prikljucak...
Kod mene malo zapetljana situacija... Ugovor potpisao prethodni stanar, a na ime gazde stana. Kako ja sad to da prekinem?

Sent from my ONEPLUS A3003

Ugovor može da raskine vlasnik tog Ugovora ili vlasnik stana. Ili neko treći koga on ovlasti za to.

Mora da bude nekakve "konkurencije" :D
btw, to je nekada davno bilo jedno preduzeće.

Davno, u smislu do 1997. godine, kada su Sloba i Mirko Marjanović osnovali "Telekom" kao preduzeće za fiksnu, mobilnu telefoniju i internet, ne bi li odmah udeo u njemu prodali Grcima i Italijanima, a svež kapital su uložili u plate i penzije. Nisu shvatili koliko su telekomunikacije bitne. Nije nepoznata priča.
Iz ne sasvim jasnih razloga, kablovska je ostala PTT-u. No, ako ovi magarci (da prostite) žele da daju "Telekom" uz bolji miraz, svakako bi kablovska infrastruktura (naročito zato što nije loša) bila veliki plus.

Svasta prijatelju..gora od anolgnee?! ))
Kazi mi koji kanal u PTT il iSBB digitalinom obliku je gori od anlognog?

citat sa SBB foruma:
Kvalitet slike na kanalima TLC i FLN je jako loš, očajan, na nivou rezolucije 120 tj. 240. Na skali od 0-5 FLN je 0+ a TLC je 1. Vrlo dobro znam da dok sam bio na Pošta NET KDS, kanal TLC je bio mnogo mnogo boljeg kvaliteta ocena 4+, čisto sumnjam da Pošta dobija bolji signal od vas. Prosto je negledljivo, daleko od onoga što se reklamira "kristalno jasna slika i savršen ton". Žena i ja volimo da gledamo FLN, ali mi je prosto neverovatno da od gomile kanala, ovaj ima ubedljivo najlošiju sliku. Čak je na kompjuteru preko D3GO za nijansu bolja slika nego na TV-u. Ako već nema HD, neka SD bude pristojnog kvaliteta.

Nazad
Vrh Dno