Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Ovi ""carevi"" izgleda ukinuli hrt1 i 2 iz osnovne analogne ponude. Ima samo slike na hrt 1 kada imaju nekodirani program na satelitu, na hrt 2 ništa...stvarno vrede svaki dinar pretplate. mislim, i ostali nisu n znam šta ali pošta je stvarno dno dna u svakom pogledu

kolko znam, hrt1 i 2 nisu ukinuti iz analogne, vec se samo 'zamracuju' zbog autorskih prava a to rade i ostali.

Koji ostali? Kojih autorskih prava?

Da, ja sam pitao koji su to ostali programi na kablovskoj koji to rade?
I nije mi jasan pojam autorskih prava, pa nije to njihovo autorsko delo??

Čovek je u pravu; ako za neku utakmicu ima pravo prenosa samo RTS za teritoriju Srbije, mogu da popiju tužbu ako puste taj prenos preko npr. Hrt ili neke druge televizije.

Imam jedan stari TV, ima u analognoj ponudi Hrt1, drugi ne znam da li je memorisan na tom TV.

Da, ja sam pitao koji su to ostali programi na kablovskoj koji to rade?
I nije mi jasan pojam autorskih prava, pa nije to njihovo autorsko delo??

To isto radi i Radijus Vektor..pogledaj njihovo "objasnjenje"

"Поштовани корисници,

Oбавештавамо вас да на основу нерегулисаних права за емитовање на територији Србије, програмске шеме ТВ канала ''HRT 1'' и ''HRT 2'' ће бити прекидане у терминима емитовања филмова, документарних филмова, спортских догађаја као и следећих емисија и серија:

- ''Potjera''
- ''Dr. Oz''
- ''McLeodove kćeri''
- ''Talijanska mlada''
- ''Duga mračna noć''
- ''Gospodin Selfridge''
- ''Mjesto koje zovem dom''
- ''Odvjetnička elita''
- ''Don Matteo''

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР"

Šta se dešava sa zvukom na RTS HD-u? Kada ja na DD+ ima neke gadne smetnje, kada prebacim na običan stereo sve je u redu, TV je spojen optičkim kablom sa AV risiverom.

Čitam baš na RTV forumu da se dešava i na SBB-u, tako da je ovo do famoznog RTS-a, nesposobni su do bola.

Poslednja izmena:
Resili su problem, iskljucili su DD+ strim, a i kome to jos treba u 21 veku? [emoji23] Verovatno ga (5.1) vise kod njih videti necemo.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока

Da, 5.1 zvuk, mada je kod njih veći deo vremena bio 5.0, uveli su jedno vreme bili i LFE kanal (to je onih .1) za svoje programe iz studija, ali je bilo velikih izobličenja i smetnji pa su brzo odustali od toga. A najveći deo vremena su TV i AVR samo prijavljivali da je DD+ signal, a u stvari ako je i običan stereo bio puna kapa... šteta zbog nadolazeće olimpijade ako ne srede ovo.

Poslednja izmena:
Iskreno, ja bih voleo da postoji mogućnost da se svi kanali koriste samo kao običan stereo.

Da li imate titlove na bilo kom Fox kanalu, digitalnom?

Ima prevoda na analognim, ali nema na digitalnim.
Standardni paket imam, nema nikakav risiver/modul... Da nije to do podešavanja jer sam prešao sa CRT na smart TV, ali ništa nisam dirao (samo skenirao kanale)?

Da. Svi FOX kanali imaju prevod u digitalnom paketu.
Ja imam CA modul, ali mislim da to nema veze. Novi Beograd

moras da ukljucis u podesavanjima televizora da prikazuje titl...

ako imas lg npr ides na quick menu pa tu imas da ukljucis/iskljucis titlove uz druga podesavanja za zvuk npr...

Poslednja izmena:
Da, to je bio problem. Prvo podesio na kanalima, ali je nestajao pri svakom menjanju kanala, a onda naša u podešavanjima i tamo stavio na "on" subtitles i podesio primarni jezik na srpski. Sada rade prevodi i ostaju.
Hvala ti :)

27.07.2016.
Poštovani korisnici, Obaveštavamo Vas da se u ponudi TV kanala Pošta NET-a ponovo nalazi kanal:

National Geographic WILD

gde je sad onaj genije sto je tvrdio da su prava za englesku ligu prodata areni

nema ga..najsmesnije ili tuznije je ..koliko ima naivnih ljudi :-( Nat Geo WILD radi super Beograd

Šta bi na kraju, ko je otkupio premijer ligu?

Sent from my iPad using Tapatalk

Okolina SU ne radi digitalna...
Sent from Lumia 535 using Tapatalk.

Nazad
Vrh Dno