Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

U Beogradu ima Hrt 1 i 2. Možda ga uređaj nije pronašao...

I kod mene na Novom Beogradu su izbacili digitalne HRT kanale, analogni su ostali. Nije neka šteta, nisam ni gledao HRT, ali u zadnje vreme samo smanjuju broj dostupnih kanala, a ne dodaju ništa korisno. Čemu to, da neće dodatnih 180 dinara za STB? Šta će mi još jedan uređaj i još jedan daljinski? Krajnji bezobrazluk.

I kod mene na Novom Beogradu su izbacili digitalne HRT kanale, analogni su ostali. Nije neka šteta, nisam ni gledao HRT, ali u zadnje vreme samo smanjuju broj dostupnih kanala, a ne dodaju ništa korisno. Čemu to, da neće dodatnih 180 dinara za STB? Šta će mi još jedan uređaj i još jedan daljinski? Krajnji bezobrazluk.

Mozes da uzmes CAM modul ako imas iole noviji TV.

Sigurno nisu izbacili Hrt. Možda je nešto do Stb-a. Ja koristim Cam modul; danas sam proveravao, ima oba kanala u digitalnoj ponudi.

Nije do stb-a jer sam pre mesec dana uzeo noviji.. U drugoj sobi imam tv koji ima ugradjen dvb-c i na njemu takodje imam sve osim hrt-a.. zalio sam im se pre neki dan, rekli su da ce srediti i nista nisu uradili..

Treba mi info u vezi CA modula, možda je već pisano ovde na temi o tome, sorry ako je tako.

Imam Postinu analognu kablovsku, a drugar koji se seli ima njihov CA modul sa pretplatom za Sport paket. Zanima me da li bih ja mogao da iskoristim taj modul kod mene (imam TV sa DVB-c receiver-om i slotom za CA modul)?

Da da, jasno je to za pretplatu, ono što me u stvari zanima je da li taj modul može da se koristi na više lokacija, naravno, tamo gde postoji PostaNet kablovska infrastruktura? Da li postoji neko ograničenje, tipa da ako se uključi na jednom TV-u, da ne može na nekom drugom posle, i tako?

Ja probao na dva TV-a i... Može.
Nije bitan položaj, važno je samo prisustvo kartice (CA modula).

Odgovor Pošte u vezi sa HRTom:

Od 01. juna, TV kanali HRT1 i HRT2 nisu više FTA, odnosno dostupni svim korisnicima koji imaju DVB-C tuner, već skremblovani i dostupni samo u Osnovnom digitalnom paketu i analognom signalu.
To znači da ih mogu pratiti svi naši korisnici koji imaju zaključen ugovor sa nama za bilo koji od paketa u digitalnoj ponudi.

:mad:

U stvari se isplati potpisati ugovor na 12 meseci, prva 3 meseca su po dinar i osnovna ponuda (1.096,00) i svi Pay paketi. Ovo važi za one koji su na optici, tj. imaju pristup DVB-C-u. Prva 3 meseca mogu se gledati svi paketi (za 1 dinar), a na kraju promotivnog perioda treba odabrati paket koji će se koristiti do isteka ugovora. Ako se na primer odabere PAY TV PAKET SPORT za 240,00 din. računica na godišnjem nivou izgleda ovako: 3 + (1.096 + 240) x 9 = 12.027. Ako niste pod ugovorom i plaćate samo osnovnu, analognu pretplatu, to onda na godišnjem nivou, izgleda ovako 12 * 1.096 = 13.152. Dakle čak je i jeftinije, a mnogo više kanala je na raspolaganju. E sad, što su najvećim delom u pitanju raspad kanali, to je već druga problematika, nadje se i ponešto pametno. Od nedelje ću verovatno otići i potpisati ugovor.

Meni je mesečna pretplata 900 dinara, pa me i sa tri meseca po dinar košta više. Kanali su kao što kažeš raspad svakako.

Ljudi, ima li neko problema sa RTS HD? Imam neke prekide zvuka, kao da "secka"... Par dana poslednjih je tako.

Bas dosta secka zvuk, evo gledam fudbal i bas iritira koliko secka. Inace odavno nisam gledao rts HD tako da ne znam kada je pocelo.

Poslato negde iz svemira

Isto. Ja mislio da je do kablova negde, pa isproveravao sve po kući, ali nije. I još nešto, ranije su uglavnom na RTS HD puštali RTS1, a sada puštaju RTS satelit....

Primetio sam da je problem sa prekidanjem zvuka na RTS HD je izraženiji na engleskom tonskom kanalu, u odnosu na srpski audio podnosilac.

Secka i na sbb-u, biće da je rts-a

Analogna kablovska takođe, sinoć u toku utakmice par puta.
Sent from Lumia 535 using Tapatalk.

Secka i na Telekomu
I meni secka...ali sam resio problem tako sto sam u podesavanjima za audio language vratio na serbian i onda mi je automatski promenio audio format sa dolby 2+ na mpeg. Vise ne secka.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Nestali mi digitalni kanali koji nisu u osnovno ponudi: Arene HD, HBO obični i HD, Cinemax svi, hrt 1 i 2...

Samo crno, bez informacije...
Novi Beograd

Da li neko ima poštin kablovski internet od 10 ili 20 mbps?
Hteo bih da pređem na neki od ova dva, pa ako bi mogao da okači speed test puno bi mi značilo :)

Takodje wifi na telefonu
e171b511f96ea5ea678707d1879a346c.jpg
e045e2a6fce71d266cef2ddb27f7ff92.jpg

Poslato negde iz svemira

Ovo je dobro :)
Hvala svima.

Sad samo ako neko ima 20 mbps da vidimo kako radi.

P.S. Treba mi za UHD i FHD materijal (bolji rip-ovi) pa ne bih da čekam dan-dva da se skine nešto.
Do sada sam skidao 720p i na 6 mbps nije bilo brzo, ali je podnošljivo.

Nazad
Vrh Dno