Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

pa mislio sam vise teoretski, kao sto mp3 moze biti gori od vinila.
a na satelitskoj sam video par jako losih mpeg2 FTA kanala.

maa to su smeca..koja jako kratko traju..najjeftinija opcija dvbs SD u okviima od 410x.... neozbiljno je to komentarisati i porediti sa postom ili sbb.. aa kamoli mp3 od 64kbs :-D

Mogu li na STB-u(DCD4304i) kanali da se sortiraju tako da na primer na broju 1 bude RTS 1, na broju 2 bude RTS 2 ...
Uspevam da ih premestim da idu tim redosled, ali ispred svakog ostaje njihov početni broj(ispred RTS 1 broj 8).
Znači hteo bih da na daljinskom stisnem broj 1 i da mi tu bude RTS 1.
Ako je moguće tako podesiti molio bih da neko objasni kako.
HVALA unapred.

Mislim da nije moguce..nemam sad uredjaj..ali 90posto mislim da ne moze.Oni to u njihovoj bazi na serveru dodeljuju pozicije.

Misliim da je Balkan u pravu, imam taj njihov STB, ali sam digao ruke
od toga da namestim redosled kanala, inače tebi je po difoltu podešeno da
ti je RTS HD na broju 1, pa običan RTS 1 je na dvojci, zatim ide RTS2, RTS3,
B92 je na petici itd...

Ono što možeš jeste da napraviš favorites listu kanala, recimo samo sportske
ili filmske, ali opet ni tu ne možeš da manipulišeš njihovim brojem, samo redosledom.

Kad se iskombinuje ćirilica i latinica, ovako nekako izgleda račun :)

Prilozi

• IMG_20160309_152139_085.jpg
    IMG_20160309_152139_085.jpg
    795.8 KB · Pregleda: 222
Ja ovo nisam izvalio, a stigla mi vec 3 ПАY racuna[emoji23]

Kako vam rade HD kanali poslednjih par dana? Kod mene ocajno, dosta seckanja, onih kockica, nisam mogao ko covek da gledam ligu sampiona a sad ni tenis. Znaci RTS HD i Arene, to jedino imam u HD.

RTS HD beograd..odlicno. proverisignal i kablove..za HD kanale mora signla da bude dobar

Pozdrav...da li neko zna na kojoj frekvenciji se nalaze HBO 3 i HBO 3 HD? Hvala

Danas tek videh, dobismo HBO 3 HD, više nemamo HBO comedy. Tako da imamo HBO HD, HBO 2 HD i HBO 3 HD.

Ne znam koja je frekvencija pogledaću kad dođem kući.

HBO Comedy je HBO 2.

Crime & Investigation novi kanal u ponudi.

Sent from my E2303 using Tapatalk

Zaštićen, u kom je paketu?

Nije zasticen, bar ne meni. Imam sport paket na DTV-u.

Sent from my E2303 using Tapatalk

Nemam signal na Novom Beogradu kod studentskog grada. Ostali?
Edit:
Sve u redu. Klinci sHebali kabel.

Poslednja izmena:
Vidim imamo VH1, jel ga je oduvek bilo ili su ga sada dodali?

VH1classic znam da imamo već duže vreme.

Bio je VH1, od nedavno su dodali VH1Classic koji je bar meni dosta bolji. Popravljaju se lagano :)

Kod mene je napokon proradio internet kako treba. Imao sam pad brzine od 3 popodne do 12 uveče mesecima (od januara). Sada napokon sve šljaka kako treba, 20 Mbit paket. Vračar.

RTV BELLE AMIE - NOVO U PONUDI ---

14.04.2016.

Obaveštavamo Vas da se od danas u ponudi analogne i digitalne televizije u Beogradu nalazi novi tv kanal Belle amie.

Vidim malopre postavili na ulici ovo čudo, deluje kao telekomov istureni stepen ali pojma nemam čemu im služi. Da nisu rešili da puste optiku pošto imaju ubedljivo najsporiji net? 20160416_205445.jpg

Imam TV LG 42LN575S. Na njemu gledam PoštaNet digitalnu TV, ali nemam baš sve kanale (npr. ne nalazim VH1 Classic :( ).

Ne koristim CAM/STB, ali koliko shvatam i bez njih bih trebao da imam prijem SVIH slobodnih digitalnih kanala.

Da li moram da nabavim CAM da bih imao sve kanale? Kod njih na sajtu piše da je funkcija CAMa samo otključavanje zaključanih kanala ("Funkcija CA modula je da deskrembluje, odnosno otključa zaključane kanale koje korisnik po ugovoru može da gleda. Sve ostale funkcije koje ima STB (demodulacija, dekodiranje audio i video signala, ispravan prikaz EPG-a i sl.) obavlja korisnikov TV uređaj."), a npr. VH1 Classsic nije zaključan.

Da bi mogao da gledaš sve slobodne digitalne kanale, moraš da imaš karticu ili stb.

MoTi imas u TV digitalni dbst tuner..zato ti i ne treba nikakav Prijemnik STB..a da bi otkljucao te kanale zasticene, moras od poste da nabavis njihov CAm , tj njihov Patchovan Irdeto modul.

*DVBc tuner

Poslednja izmena od urednika:
da bi otkljucao te kanale zasticene, moras od poste da nabavis njihov CAm
Aha, znači postoje besplatni zaključani kanali?!? Ja sam mislio da su zaključani isključivo kanali iz PayTV ponude, ne i ovi kanali koji spadaju u osnovnu ponudu.

Vrh Dno