Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Sport Klub kupuje prava na teniske turnire preko lanca posrednickih firmi koje drzi SBB, mislim da sam vec pisao o tome, tako da zaista nemam pojma oko cena i duzina tih ugovora.

Arena je ovog leta produzila Italjane i Francuze na jos 3 godine, spanska kosarka ide godina za godinu, mada tu uvek imaju pravo prece kupovine, slicno kao i liga sampiona u rukometu.
hvala ti na svim odgovorima,ono sto je sigurno premier liga ,meksicki fudbal ,francuska kosarka,kopa amerika od sledece sezone na areni sport uz mogucnost da se i evro liga u kosarci nadje u njihovoj ponudi

Da, za te prve cetiri navedene stvari su vec potpisani ugovori, a za ovu zadnju nista se nece znati dok Uleb i Fiba ne formiraju svoja takmicenja i dok se ne vidi sta ce biti sa nasim klubovima i ulogom ABA lige.

Naravno da je moguce, ali beIN Sports za sada ne pokazuje ni trunku interesovanja za ove nase prostore, cak sta vise trenutno ozbiljno pregovaraju oko prodaje svojih francuskih kanala, posto je Canal+ resio da ih uzme pod svoje i tako pojaca svoju ponudu, jer trpe sve veci odliv njihovih pretplatnika nakon sto je njihov vlasnik, Vivendi, izgubio prava na Premijer ligu, koju od sledece sezone u Francuskoj prenosi Ma Chaine Sport, drzi ih Altice.

.

C+ i Csat francuska u svojoj ponudi nude MA chaine sport Hd kao i Beinsport kanale. Prenosice 2016/2017 i 2017/2018 PL sezonu. Pokrenuce nove kanale za prenos engleza. Kako pise kupoili su prava za 100milinoa.
Ocekuje sse da ce posta net da ubaci u svoju ponudu :-D salim se naravno, posto ovo nema nikakve veze sa temom PTT kablovskom

Makarena@ evroliga je potpisala desetogodisnji ugovor sa IMG,da li je to ista kompanija koja prodaje prava za premier ligu za naše podrucije

A da se lepo otvori nova tema za arena i sk kanale, pa tamo da se lepo piše o tome?
bravo +1
Kakve ovo ima veze sa Posta Net
salim se naravno, posto ovo nema nikakve veze sa temom PTT kablovskom

Kako nema nikakve veze sa PTT kablovskom, kada je rat izmedju Telekoma i SBB-a doveo do toga da Posta izgubi SK kanale, a takodje i da Ikom izgubi Arene, lako je pricati kako su iz Poste ili Ikoma nesposobni, medutim ta dva operatera apsolutno nista nisu krivi u vezi nestanka sportskih kanala iz njihove ponude, nasli su se izmedju dve vatre i sada su svi njihovi korisnici na ogromnom gubitku, Posti nije islo na ruku to sto imaju istog vlasnika kao i Telekom, dok Ikomu nije islo na ruku to sto su vec godinama najveci klijent SBB-a.

Okreni obrni, sukob izmedju Arene i SK-a potpuno je podelio trziste i samo je pitanje vremena kada ce i ostali manji operateri izgubiti ili Arenu ili SK, mnoge ce docekati neprijatno iznenadjenje kad sednu za pregovaracki sto u vezi produzetka saradnje, stvari su se odavno otrgle kontroli, drzava se nece mesati jer i ona sama ima svoj interes u ovome.

Makarena@ evroliga je potpisala desetogodisnji ugovor sa IMG,da li je to ista kompanija koja prodaje prava za premier ligu za naše podrucije

Da, to je ta ista IMG agencija, samo sto je taj ugovor sa Evroligom nekakav joint venture, a sve je to uradjeno sa ciljem da se izvuce maksimalan novac od sponzora i TV prava, zato se i pravi ta nova liga, cisto da bi Uleb imao izgovor da raskine trenutne ugovore sa emiterima i sponzorima, jer misle da mogu da im uzmu mnogo vise ukoliko im zamazu oci sa novim formatom starog takmicenja, mnogo toga prljavog se odvija iza zatvorenih vrata, a bez obzira sto imaju nekakav okvirni plan, jos uvek nisu ni blizu realizacije tog projekta, naroctio jer im Fiba ozbiljno kvari planove svojim kalkulacijama uz pomoc gotovo svih nacionalnih saveza, ponavljam jos jednom, apsolutno niko zivi ne zna sta ce se sve tu desavati u narednih par meseci, a nase klubove lazu i jedni i drugi, tako da je cela ta prica jedna velika enigma.

Fair enough, ne bih se ni pojavio ovde da Posta nije bila kolateralna steta u ratu izmedju drzavnog i privatnog monopoliste, druga zrtva je postao Ikom, a nove zrtve ce se redjati jedna za drugom, ne znam sta se sad tu nesto pravis naivan, kad si i ti bio jedan od onih koji me je nesto prozivao sto me vise nema na forumu, a sada ti smetaju moji romani, ja sam ionako rekao sve sto sam imao da kazem, odjavicu se sa foruma, samo nemoj posle ponovo da ljudi traze da se oglasavam oko Arene, Sport Kluba, premijer lige, evrolige, itd, sacekajte lepo zvanicna obavestenja i uporedite ih sa svim informacijama koje sam ovde izneo, zbogom.

E, ***, oteraste nam makarenu. Razumem negodovanja korisnika PTT KDS-a, ali čovek nam je dao pregršt informacija, možda je i trebalo da otvorimo novu temu.

Fair enough, ne bih se ni pojavio ovde da Posta nije bila kolateralna steta u ratu izmedju drzavnog i privatnog monopoliste, druga zrtva je postao Ikom, a nove zrtve ce se redjati jedna za drugom, ne znam sta se sad tu nesto pravis naivan, kad si i ti bio jedan od onih koji me je nesto prozivao sto me vise nema na forumu, a sada ti smetaju moji romani, ja sam ionako rekao sve sto sam imao da kazem, odjavicu se sa foruma, samo nemoj posle ponovo da ljudi traze da se oglasavam oko Arene, Sport Kluba, premijer lige, evrolige, itd, sacekajte lepo zvanicna obavestenja i uporedite ih sa svim informacijama koje sam ovde izneo, zbogom.
Daj ne zezaj, otvorimo novu temu i nastavimo tamo?

Baš si interesantne stvari izneo za mnoge od nas...

Otvorena je tema o sportskim kanalima. Pozdravljam.

mozda uskoro Postu "pojacaju" jos neki kanali.

Kao sto sam i najavio, stigla su odredjena pojacanja, Boomerang i VH1 Classic, ovaj prvi je bio ubedljivo najtrazeniji kanal u onim sprovedenim anketama (ne racunajuci SK3), dok se ovaj drugi vraca nakon sto je bio izbacen pre dve godine, u narednom periodu ce doci jos neki kanali, najvece sanse imaju History 2 i Viasat Nature, ako pregovori budu uspesni.

Beograd
Analogna Tv-- nema ih
Digitalna Tv:
Boomerang 239 pozicija
VH1 classic 240 pozicija

Na Boomerang-u ide Madjarski ton. Potrebno je promeniti audio na engleski.Trenutno ne pamti izabranu opciju njihov prijemnik, pa treba izabrati svaki put kada se prebaci na kanal engleski ton. Verovatno ce ispraviti to kad primete.

Na kojim frekvencijama se emituju ovi novi kanali, da se ne search-uje ceo opseg?

Kao sto sam i najavio, stigla su odredjena pojacanja, Boomerang i VH1 Classic, ovaj prvi je bio ubedljivo najtrazeniji kanal u onim sprovedenim anketama (ne racunajuci SK3), dok se ovaj drugi vraca nakon sto je bio izbacen pre dve godine, u narednom periodu ce doci jos neki kanali, najvece sanse imaju History 2 i Viasat Nature, ako pregovori budu uspesni.

Od nickelodeona ništa?

Nego, šta se dešava sa Arena sport 5, čas je ima, čas nema.

Poslednja izmena:
Nickelodeon je trenutno preskup jer uz njega mora da se uzme i Nick Jr. tako da ce se cekati da malo padne cena, a sto se tice AS5, ona se ne emituje 24h kao ostale cetiri Arene, vec od podneva do ponoci, ali ako ti nestaje u toku dana, onda su to neki tehnicki problemi.

Nickelodeon je trenutno preskup jer uz njega mora da se uzme i Nick Jr. tako da ce se cekati da malo padne cena, a sto se tice AS5, ona se ne emituje 24h kao ostale cetiri Arene, vec od podneva do ponoci, ali ako ti nestaje u toku dana, onda su to neki tehnicki problemi.
Nije nickelodeon skup,nego posta ima malo korisnika a hoće da izigravaju neku veličinu.

Skoro je ceo sinhronizovan na nas jesik. Disney ch i disney XD su cinimi se najskuplji.

Sliku bi trebao da imas 24h..idu najave programa donjegovog pocetka

Ne, znam da arena 5 ne emituje sadržaj 24/7, i da umesto toga uglavnom ide najava njihovog programa.

Problem je očigledno ili kod pošte ili kod mene, signala nema ili ide ona greška 030 pozovite korisnički servis.
Mlatio sam se sa poštinim korisničkim servisom par dana, te resetujte STB, ja to uradim, ništa i dalje isto,
a onda mi kažu kako će ponovo aktivirati taj paket, pa da pokušam ponovo, isto nema arene 5.

Da bi mi na kraju rekli kako taj problem nemam samo ja već svi korisnici i da oni sami (pošta) ima
problema sa prijemom signala za Arenu 5. Zato pitam Vas koji ste uzeli arena paket preko pošte da
li imate problema sa prijemom signala ili me oni malo lažu?

Nisam primetio taj problem sa arenom 5, ima je uvek tj. radi normalno.

E ljudi hvala vam, ništa moraću ponovo da ih zovem,
jer ovako je trenutno kod mene...

fbc36a1e2eca2c344f8af0871d215e6af1833bb03a401529393a2d5c9493e676.jpg

Jel imate boomerang ? Kod mene je danas oko podne nestao. Subotica

Sada sam proverio, tu je boomerang, a HBO hd je tamo gde je inače
i bio...

Vrh Dno