- Učlanjen(a)
- 18.01.2016
- Poena
- 19
Ovo je opsta ludnica, na sta ce ovo da izadje...
Ti si me bese pre par dana pitao zasto vise nema prenosa grcke fudbalske lige, juce sam se malo raspitivao i dobio sam odgovor da se grcki kanal Nova Sports zalio grckom fudbalskom savezu da sve manje korisnika placa njihove usluge, tj sve manje njih kupuje prenose onih najjacih utakmica koje je i Arena prenosila, posto tamo vlada sistem pay-per-view, pa su dosli do zakljucka da ljudi u Grckoj sve vise i vise kradu signal od Arene, tako da su iz grcke lige zabranili Areni da nastavi sa prenosima ligaskih utakmica, ugovor jos uvek nije raskinut jer neko prvo mora isplatiti Arenu, s obzirom da su unapred platili za TV prava.
ISkreno da su se zalili fud. savezu grcke, apsolutno nena veze sa zivotom.
Pitanje za @makarenu - da li Arena planira da otkupi prava na koledž fudbal (NCAAF)? Prenosili su pre nekoliko godina i onda je Eurosport nastavio sa jednom tekmom nedeljnom, ali mislim da su prava na tržištu i da prethodne sezone nije bilo prenosa.
Makarena@,kada možemo očekivati zvanično obaveštenje koja će tv kuća(arena sport) prenositi premier ligu sledeće sezone.sve ovo sto se desava ovde sva ova pisanja, nepoverene informacije, nagadjanja navodi nigde tako da bi se trebalo u skorije vreme prekinuti ta neizvesnom po pitanju prenosa premier lige.sledece što me jako zanima jeste,šta će se sve to naći na tržištu kada su sportska prava u pitanju za sledeću sezonu.. Pozz
bravo +1
Kakve ovo ima veze sa Posta Net
A da li ima negde da se uzme samo sport klub, kao arene kod polarisa?
Pa ne moze samo sport klub, mora i osnovni paket?
Paket Sport Klubova nećeš naći samostalno kao Arene u Polarisu . Ako grešim neka me neko ispravi !
Kombinacija paketa Arena Sport 1-5 (Polaris) + osnovni paket sa Sport Klubovima 1-3 (Total tv) je 1303,00 din./mesečno
1210+500=1710din mesecno
Makarena@ kada je turska fudbalska liga u pitanju,mislim da oni nisu hteli da prodaju prava ni jednoj drugoj tv da bi što više turaka koji žive van turske kupovali usluge LIG TV koji je imao prava prenosa,sad je situacija potpuno drugačija od kada je vlasnik Dugiturka posta bein sport,u koliko se bein sport odluci da na prostoru ex-yu pokrene svoj kanal da li je moguće da to uradi kupovinom arene sport ili sport kluba a bilo je nekih reči i na tu temu, da li mozda imaš nekih informacija na ovu temu...
,u koliko se bein sport odluci da na prostoru ex-yu pokrene svoj kanal da li je moguće da to uradi kupovinom arene sport ili sport kluba a bilo je nekih reči i na tu temu, da li mozda imaš nekih informacija na ovu temu...
@Makareno ima li šta od prenosa Indycara i MLB-a za narednu sezonu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari