Cek sad ponovo nerviras pojedine clanove
Sad ocekuj napad na tebe...
Meni delujes kao neko ko zna sta prica i ne laze.
pa nece dobiti dozvolu nikad, jer uopste nije otkupila premijer ligu![]()
I ti kazes da nisi trol. I mislis da ti neko veruje?sk je otkupio primeru za 14.74 miliona evra, a 10. decembra je produzio premier ligu u 19:42 po srednjeevropskom vremenu. prosli ugovor za premier ligu je iznosio 13.27 miliona, oba ugovora su znatno veca od areninog ugovora za ligu sampiona koja je na nesto malo ispod 10 miliona evra, tacnije na 9.79 miliona. eto konkretnih cifri i informacija. euroliga ostaje na sk do 2020. godine.
verujte, svi mi verujte sad, ovo me ispunjava. zelim da budem priznat na forumu kao top notch insider. promenicu i nick u makarona ako moze.
Ok, informacija iz prve ruke:
Pre nove godine su zapretili iz Arene (odnosno Telekoma, njihovog vlasnika) svim operaterima da plate svoje obaveze. Izgleda da im je neka frka, trebale su im hitno pare za plaćanje nekih licenci, i danas su iskljičili signal praktično svim operaterima (osim IPTV-u, naravno).
Videćemo šta će se dešavati...
nije petre jer arenasport sto posto nece prenositi englesku premijer ligu sledece sezone. jedino ako otkupe neku drugu premijer ligu, ali englesku ja ti garantujem nece prenositi do sezone 2019/2020 jer su ta prava vec otkupljena od strane druge kuce.
Makarena@ šta se sada ovo događaja sa kanalima arene sport gde su pojedini kablovski operateri ostali bez tih kanala,da li je sve ovo sada igra oko pridobijanja što više korisnika zbog prenosa premier lige od sledeće sezone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari