Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Ne verujem da je agent poste, nesposobni su za tako nesto, a i u svakom slucaju bi im dzaba bilo, ljudi su masovno ugovore raskidali posle SK debakla.

Cek sad ponovo nerviras pojedine clanove :)
Sad ocekuj napad na tebe...
Meni delujes kao neko ko zna sta prica i ne laze.

Mogu slobodno da me napadaju koliko god zele, ali nisam ja kriv sto je veoma mali broj ljudi u prilici da ima i SK i Arenu, dok svi ostali ispastaju, potpuno razumem zasto dolazi do tolike nervoze kad prava prenosa nekog takmicenja predju na drugu televiziju koja nije u ponudi odredjenog operatera, pa su onda korisnici prinudjeni da se snalaze na druge nacine.

Premier League, Liga MX, LNB Pro A i Copa América Centenario, za te cetiri stvari je Arena vec potpisala ugovore, a zvanicne potvrde ce stici pre ili kasnije, ako to nekoga nervira, meni je iskreno zao, nisam ja licno dao novac za te prenose, tako da ne moraju da iskaljuju svoju nervozu na meni, ali stojim iza apsolutno svake reci koju sam na ovom forumu napisao.

makarena@
kolike su sanse da arena preotme NBA ligu od SK,tacnije da kupi bolji paket sa vise prenosa i da li je to moguce da se desi sa pocetkom nove sezone...

Jednostavno nije realno da Arena kupi jaci paket, jer kao sto sam ranije pisao, cena tog paketa bi bila previse visoka za nase uslove, narocito kad se uzme u obzir gledanost i eventualni prihodi od oglasivaca, taj minus Telekom nikako ne bi mogao da opravda, ali zato od one tamo sezone kada TV prava ponovo budu dostupna svima pod jednakim uslovima, onda ce iz Arene pokusati svim silama da preuzmu NBA ligu, to im je glavni prioritet u buducnosti.

hahahahaha top priority im je nba koja ima toliko mizernu gledanost da je sve smesno :D

kako dominira covek ovo nisu istine.

odlicno kupljenje informacija sa sk i rtv foruma, uradio si domaci

Poslednja izmena:
Aj posto si ga raskrikao daj baci link sa sk ili rtv foruma sa tom informacijom da je AS kupila pravo za PL i sve ostalo sto je covek napisao.
Evo ti prave prilike da nas ubedis da si ti u pravu a da je on trol.
Ajde da bi te za ozbiljno shvatali da ne mislimo da si ti trol.
I bre druze zasto imas potrebu da kad god on nesto napise ti bez argumenata nervoznim tonom odgovaras?
Rekao si da je SK i dalje u igri za PL ne moras sad svaki put za njim da ides i ponavljas sve isto svaki post ti je isti, napad da makarena laze ok mozda(ne verujem) ali hajde da vidimo kad dodje vreme. Samo nemoj da te nema kad se obistini sve ovo sto @makarena pise.
A i meni se cini kao da ti imas dimaci i da ga radis vrlo predano i brzo, ali smosno izgleda sa strane kad cita neko kao ja koji je neutralan i kojeg bas briga dal ce AS i SK prenositi jer imam i jedno i drugo.

Bravo, bravo, bravo savrseno oko imas uopste nisam provalio ali nije ni bitno i neka je covek i zaposlen u AS ako daje tacne informacije jos bolje imamo izvor koji je relevantan.
Ali lik daje konkretne ingormacije a ovaj SK zaljubljenik nista osim pukog inata i price "lazes a ja govorim istinu" ali ne dajem konkretne stvari cifre, sta kad, kako kao @makarena.
A cini mi se da je u prvim postovima koliko sam citao sta je on pisao on i kaze da je blizak ja mislim da rece PostaNetu ili cak samoj AS.
Videcemo

Maa kako daje konkretne informacije covece sta pricas.K oj e on? haha.lik pise sta god hocee//bez ijedno g jedinog pokrica..dokumenta, linka, fajla sta god..samo laprdanje.A ne samo njegovo nego svih nas. Moze da vam kaze koje god hoce i cifre i informacije, a vi cete mu verovati jer nemate pojma u toj oblisti nistaa. Cekaj te da se nesto objavi, ili ilo kkav zvanicni info.. Mi koji imamo Posta net, u iscekivanju nekih novina pratimo ovaj deo foruma, moramo da slusamo koje kakva pisanja romana nagadjanja lupetanja..nba skroz pukao zbog nocnih termina kod nas..to je poznao jos pre 12 godina..lik pise i o premier ligi , sta mu je precenjeno sta nije..ko igra bolje..ko je losiji. i slicna sr. .ajde bree dosta..urazumite se ljudi :)

Poslednja izmena:
sk je otkupio primeru za 14.74 miliona evra, a 10. decembra je produzio premier ligu u 19:42 po srednjeevropskom vremenu. prosli ugovor za premier ligu je iznosio 13.27 miliona, oba ugovora su znatno veca od areninog ugovora za ligu sampiona koja je na nesto malo ispod 10 miliona evra, tacnije na 9.79 miliona. eto konkretnih cifri i informacija. euroliga ostaje na sk do 2020. godine.

verujte, svi mi verujte sad, ovo me ispunjava. zelim da budem priznat na forumu kao top notch insider. promenicu i nick u makarona ako moze.

Poslednja izmena:
Pa koji dokumenat ti tražiš čoveče,šta ugovor,pa lepo ti je rečeno arena će tu vest objaviti kada za to dobije dozvolu za to, da se arena pita ona bi već izdala saopštenje ovako mora da se poštuju neke stvari iz ugovora.

pa nece dobiti dozvolu nikad, jer uopste nije otkupila premijer ligu ;)

prestani da siris lazi ovde,sk nije mogao da produzi prava za premier ligu 10 decembra kada jr IMG MEDIA koja prodaje prava za nase trziste kada su oni sa premier ligom potpisali novi trogodisnji ugovor i objaviliga na svojo stranici 15 decembra,tako da govoris i iznosis totalne gluposti...

Uskoro neko od njih dvoje neće imati obraza da se pojavi ovamo, kako god navijam da je makarena u pravu,
iz prostog razloga što sam kod pošte uzeo arena paket. :d

Предлажем да се самобанује онај који је писао нетачне информације јер после оваквих детаља неће да има кредибилитет за даље и убудуће. Ко год да је. А могу и модулатори да то ураде за добробит форума. ;)

Rasprava se vodi ko je od 2 člana u pravu, niko i ne pomišlja da pomisli ko je lud bre da plati preko 20 miliona evra, za ugovor.

sk je otkupio primeru za 14.74 miliona evra, a 10. decembra je produzio premier ligu u 19:42 po srednjeevropskom vremenu. prosli ugovor za premier ligu je iznosio 13.27 miliona, oba ugovora su znatno veca od areninog ugovora za ligu sampiona koja je na nesto malo ispod 10 miliona evra, tacnije na 9.79 miliona. eto konkretnih cifri i informacija. euroliga ostaje na sk do 2020. godine.

verujte, svi mi verujte sad, ovo me ispunjava. zelim da budem priznat na forumu kao top notch insider. promenicu i nick u makarona ako moze.
I ti kazes da nisi trol. I mislis da ti neko veruje?

zasto mi ne bi verovali, ja govorim istinu :)

ne mogu nikoga da nateram da mi veruje, vreme ce dokazati ko je u pravu, ali je neverovatno da vi verujete bez pogovora njemu jer vas hrani informacijama, a ne verujete meni, evo sam isto dostavio cifre i datume. kako su moje cifre i datumi netacni i trolovanje, a njegovi istina?

Blago tebi... Ne bih ja dalje sa tobom u dijalog, jer ti ne mogu pomoci druze.
Svako dobro...

najsladje bih se nasmejao da se ispostavi da je makarena=haski...

meni ima logike...

BAS NIKO na forumu nema toliko tacne informacije kao njih dvojica a oboje pricaju isto samo sa druge strane...

Jedan ce na kraju da ispadne "******" a drugi ce biti KRALJ.

A on SAM, kuci sedi i smeje se svima nama "forumasima"....

A sva trojica koji komentarisu su novajlije. Pitanje je samo sta misle da postizu ovim? Ne verujem da ce bilo ko unapred uzeti bilo koji paket, dok se ne objavi zvanicno bilo sta. Udzabe trose slova. Doduse, makARENA deluje vrlo ubedljivo.

Postizu da zaboravite na cinjenicu da sad treba da doplatite za odredjeni paket kanala koji su ranije bili u osnovnoj ponudi...ali zato je tu 40 pinkova.

A u međuvremenu "rat" se nastavlja.... Ikom je izgubio Arenu, ne znam za ostale još...

Ok, informacija iz prve ruke:

Pre nove godine su zapretili iz Arene (odnosno Telekoma, njihovog vlasnika) svim operaterima da plate svoje obaveze. Izgleda da im je neka frka, trebale su im hitno pare za plaćanje nekih licenci, i danas su iskljičili signal praktično svim operaterima (osim IPTV-u, naravno).

Videćemo šta će se dešavati...

:d

Poslednja izmena:
Hmmmm, treba im para za licence... Skupa ta Premier liga :)

Velika igra i ogroman novac je u pitanju, sve je moguće, pa i likovi koji izigravaju sns-botove. Šalu na stranu, nadam se da će naše sportske televizije (SK i AS, da ne pomislite na SOS kanal :D) objaviti otkupljene prenose i da će se prestati sa ovim nagađanjima.

Orion od danas nema Arenu na aplikaciji, apropo price da je i Ikom izgubio.

Makarena@ šta se sada ovo događaja sa kanalima arene sport gde su pojedini kablovski operateri ostali bez tih kanala,da li je sve ovo sada igra oko pridobijanja što više korisnika zbog prenosa premier lige od sledeće sezone.

nije petre jer arenasport sto posto nece prenositi englesku premijer ligu sledece sezone. jedino ako otkupe neku drugu premijer ligu, ali englesku ja ti garantujem nece prenositi do sezone 2019/2020 jer su ta prava vec otkupljena od strane druge kuce.

nije petre jer arenasport sto posto nece prenositi englesku premijer ligu sledece sezone. jedino ako otkupe neku drugu premijer ligu, ali englesku ja ti garantujem nece prenositi do sezone 2019/2020 jer su ta prava vec otkupljena od strane druge kuce.

nemas ni jedan validan dokaz za ovakve tvrdnje...gore si napisao kada je sk produzio ugovor za premier ligu 10 decembra,to nije tacno a naveo sam ti zbog cega i necu da se ponavljam vise oko toga.kada budes ima dokaze za tvoje tvrdnje mozes da se javis ovde

Makarena@ šta se sada ovo događaja sa kanalima arene sport gde su pojedini kablovski operateri ostali bez tih kanala,da li je sve ovo sada igra oko pridobijanja što više korisnika zbog prenosa premier lige od sledeće sezone.

Telekom je uradio Ikomu isto ono sto je i SBB uradio Posti, kratko i jasno.

Orion i dalje ima priliku da produzi ugovor sa Arenom, ali po znatno nepovoljnijim uslovima.

Ti si me bese pre par dana pitao zasto vise nema prenosa grcke fudbalske lige, juce sam se malo raspitivao i dobio sam odgovor da se grcki kanal Nova Sports zalio grckom fudbalskom savezu da sve manje korisnika placa njihove usluge, tj sve manje njih kupuje prenose onih najjacih utakmica koje je i Arena prenosila, posto tamo vlada sistem pay-per-view, pa su dosli do zakljucka da ljudi u Grckoj sve vise i vise kradu signal od Arene, tako da su iz grcke lige zabranili Areni da nastavi sa prenosima ligaskih utakmica, ugovor jos uvek nije raskinut jer neko prvo mora isplatiti Arenu, s obzirom da su unapred platili za TV prava.

Nazad
Vrh Dno