cheersPrema televizoru ide onaj zadnji deo gde pise onaj serijski broj. Ugasis tv pa ubacis karticu.
Hvala na brom odgovoru,taman popodnevna zabava posle posla.
Pozdrav
cheersPrema televizoru ide onaj zadnji deo gde pise onaj serijski broj. Ugasis tv pa ubacis karticu.
I kod mene takođe, na starijem tv-u je šugavi kineski STB uređaj koji malo po malo pravi probleme. Treba da ih je sramota šta su nam uvalili.
Na novom tv-u gledam kanale bez modula jer tv ima DVB-C i sve kanale hvata bez problema.
.. npr. otkucam broj kanala 110, a on meni otkuca neku "levu" cifru ili odabere neku "levu" komandu...
Evo danas Liverpool-Manchester UTD. Ja, zarobljenik PoštaNet-a u Mirijevu, nisam mogao da gledam tekmu..
Mozes da mi kazes kako si potpisao ugovor tj.gde si isao i sta je sve trebalo od dokumenata? Na njihovom sajtu pise da treba sto papira nekih, prosto ne mogu da verujem da mi treba sve to. Ne verujem da su skoro apdejtovali taj tekst posto im stoji i akcija iz 2013. godine.Samo da kažem da su im paketi u okviru pay tv ponude tako nelogično sastavljeni, da sam dao komšiji
koji ima pet godina da ih sastavi bolje bi to odradio.
Trebao sam da pređem na Ikom, međutim tu se nešto iskomplikovalo pa ostadoh kod PTT-a, uzeh sve one
njihove pay pakete, barem za ova tri meseca dok je promocija, posle zadržavam Arena sport pakete, ako
išta barem su sa cenom od 240 dinara za sportski paket najeftiniji.
Ostali paketi su im kriminalni, kako po ceni tako i po sadržaju.
Evo danas Liverpool-Manchester UTD. Ja, zarobljenik PoštaNet-a u Mirijevu, nisam mogao da gledam tekmu. Banda je jednostavno podelila tržište, kao i u drugim oblastima poslovanja u Srbiji, tako da ne možeš da biraš. Svi su, kao životinje, zapišali svoju teritoriju, i niko ne sme da pristupi izvan svog atara. Gledao onaj prilog u emisiji OKO na RTS-u upravo o ukidanju SK kanala na PoštaNetu. Hvala im, ali ovde nema ko da reaguje. Država NE DA, preciznije NE DAJU zakonodavci koji dobijaju kintu da ostane status quo.
njega na forumu nema vise od 20 dana tako da neverujem da ces dobiti tu informaciju...makarena@
Strašne stvari se rade i ozbiljne informacije si izneo...eto obezbedio si novog člana ovom forumu
Kad već ispunjavaš muzičke želje, imaš li info koliko približno SK plaća za prenose Euroleague korporaciji?![]()
makarena@
Strašne stvari se rade i ozbiljne informacije si izneo...eto obezbedio si novog člana ovom forumu
Kad već ispunjavaš muzičke želje, imaš li info koliko približno SK plaća za prenose Euroleague korporaciji?![]()
a jel mogu da pitam - kako je on bitan lik? na osnovu onoga sto pise? pa ko zna da li je to plod ozbiljne dosade i baratanja pausalnim ciframa koje ce zasenisti mase?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari