Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

DAkle:
"Kazi mi koji kanal u PTT il iSBB digitalinom obliku je gori od anlognog?"

Covek poredi SD postu i sd SBB

Poslednja izmena:
i kaze da je "na nivou rezolucije 120 tj. 240" a analogna je oko 576i.

Ovi jedino što umeju da "smisle" je promocija 3 meseca po 1din. Tako već nekoliko godina. Pritom, paket 20/2 je besmisleno skup u odnosu na 10/1.

RN3Pro SE

Sad je gore nego letos. Tada je bilo sve po dinar 3 meseca (osnovna + paketi). Sada je 3 meseca pretplata 1 dinar, a paketi samo prvi mesec.
Internet ne komentarišem. Pobegao sam pre 8 godina. A kablovsku imaju, majko mila!

Poslednja izmena:
Ma ja sam u principu zadovoljan, jedino da su cene za 20/2 paket veće za ~200-300din (u odnosu na 10/1), imalo bi mnogo više smisla.
Ovako, paket 10/1+tv je 1900din, a 20/2+tv izađe 3090din :S:
Inače, u Mirijevu i nema nešto mnogo alternativa...

RN3Pro SE

Poslednja izmena:
Nestali B92 i Prva u obe varijante.
Sent from Tunguzija.

"25.11.2016.
Obaveštavamo vas da su na zahtev vlasnika autorskih prava iz kablovske distribucije isključeni sledeći tv kanali: Prva, B92, B92 info, Happy, KCN 1, 2 i 3."

Tako piše na sajtu.

RN3Pro SE

Sad sam video. Pa ovo je za bez komentara.

Sledi mail njima: "poštovani, obaveštavam Vas da na osnovu svojih prava, neću više plaćati Vaše "usluge"."

Sent from Tunguzija.

Poslednja izmena:
Mislim da nije samo kod Posta Neta slucaj

Sent from my E2303 using Tapatalk

Da mi lepo raskinemo ugovore pa ponovo na adsl....eeeee...

Nema ovo nikakve veze sa adsl. Ima u ovom delu foruma tema baš u vezi toga, "Kopernikus naplaćuje nacionalne kanale svim operaterima".

RN3Pro SE

Poslednja izmena:
"25.11.2016.
Obaveštavamo vas da su na zahtev vlasnika autorskih prava iz kablovske distribucije isključeni sledeći tv kanali: Prva, B92, B92 info, Happy, KCN 1, 2 i 3."

Tako piše na sajtu.
Video sam i ja to, ali mi nije baš najjasnije - zašto su vlasnici autorskih prava poželeli da budu isključeni ti kanali? Nešto su piratizovali?

Ovo je strašno!
Od domaćih kanala jedino sam B92 i gledao (tj serije, filmove i crtaće na njemu). Da bog da ih niko više ne gledao pa da propadnu!

^ takođe, i na Prvoj rusku seriju "Kuhinja", dok se nije pojavilo na YT.
Sent from Tunguzija.

"25.11.2016.

Tako piše na sajtu.

RN3Pro SE

Da li su oni normalni, *** gde mi živimo.

E sad provajderi da izdrže, da ne prihvate ucenu.
Što se mene tiče, ne pada mi na pamet da ove kanale plaćam paketno. Zašto bre?

Pošta će na kraju imati samo rts i pink, kao pre 20 godina kada je imalo samo to sa se gleda... oni su za godinu dana izbacili iz osnovne ponude tri arene, dva sportkluba,tri diznija,dva hrta i sada ovo

Ček kako nema hrt1 i hrt2, ja ga imam, opet imam digitalni paket kod njih.

Znači da su hrt izbacili iz analognog paketa... A joj pa oni će pući uskoro.

Imaš HRT samo kad idu vesti, a gase signal kad ide bilo koji film, serija, dokumentarac...

Tu su malo licemerni, pošto na digitalnom paketu ne gase signal čak i
kada hrt prenosi neku utakmicu koju prenose i domaći kanali.

Realno, ne gase oni zato što hoće već zato što ih drugi na to teraju. Oni su, sa druge strane, teški retardi nezainteresovani i nemaju nameru da se bore za sebe i svoje korisnike. Zato, umesto da budu među najjačim distributerima (setite se samo kad su počeli kablove da razvlače, koliko pre drugih) dolaze u situaciju da ostanu bez korisnika i pored postojeće mreže.

Hrt 1 i 2 su u analognoj i digitalnoj ponudi.
U digitalnoj mogu da ih gledaju samo oni sa potpisanim ugovorima za digitalnu televiziju.

Sent from my LG-K10 using Tapatalk

Šta se to desilo od juče do danas (subota), da su expresno vratili juče isključene kanale: B92, B92 info, Prva, Happy, KCN trash.... ?
Kakva je situacija kod drugih (malih) kablovskih operatera?

Zvanično saopštenje:
REŠENJE U KORIST KORISNIKA KDS-A ---

26.11.2016.

Povodom gašenja signala B92, B92 info, Prva, Happy, K::CN 1, K::CN 2, K::CN3, 25.11.2016.godine, v.d. direktora Mira Petrović je izjavila:
"Signali pomenutih televizija ugašeni su u skladu sa zahtevom koji smo dobili od COPERNIKUS CABLE NETWORK kao zastupnika navedenih televizija. U kratkom roku koji nam je dat, uz mnogo nerazjašnjenih okolnosti, postupili smo u skladu sa zahtevom, ne želeći da ulazimo u nepotrebne sporove. Danas smo dobili saglasnost za privremeno reemitovanje signala navedenih televizija tako da su sve one ponovo priključene na kablovsku mrežu Pošte Srbije i već su dostupni našim korisnicima. Narednih dana intenziviraćemo razgovore kako bismo došli do prihvatljivog rešenja za sve strane, imajući u vidu pre svega interese vernih korisnika KDS mreže za koje pripremamo i specijalno novogodišnje iznenađenje."

Izvor: Pošta NET

Povodom gašenja signala B92, B92 info, Prva, Happy, K::CN 1, K::CN 2, K::CN3, 25.11.2016.godine, v.d. direktora Mira Petrović je izjavila:
"Signali pomenutih televizija ugašeni su u skladu sa zahtevom koji smo dobili od COPERNIKUS CABLE NETWORK kao zastupnika navedenih televizija. U kratkom roku koji nam je dat, uz mnogo nerazjašnjenih okolnosti, postupili smo u skladu sa zahtevom, ne želeći da ulazimo u nepotrebne sporove. Danas smo dobili saglasnost za privremeno reemitovanje signala navedenih televizija tako da su sve one ponovo priključene na kablovsku mrežu Pošte Srbije i već su dostupni našim korisnicima. Narednih dana intenziviraćemo razgovore kako bismo došli do prihvatljivog rešenja za sve strane, imajući u vidu pre svega interese vernih korisnika KDS mreže za koje pripremamo i specijalno novogodišnje iznenađenje.
Reče direktorka,privremeno reemitovanje signala .... Signala koji se slobodno mogu uhvatiti u etru bez kodiranja. Da li tio znači da će te televizije sa nacionalnom frekvencijom biti skremblovane? :wall:
Ajde baš da vidim kako će na to da pristane SBB. Telekom kao državna firma za stranačke rekete, ne bi me čudilo da im za to plati, ipak je u pitanjui slobodni duh koji nema ličnu kartu.
Direktorka spomene interese vernih korisnika KDS-a. Toliko radite u interesu vernih korisnika, da je KDS samoiniticajtivno ukinuo Arena sportske kanale. Nije tu ničija bila smaovolja nego Krkobabića da izvadi još po neki dinar iz džepa vernih korisnika. Informacije koje imam, to je da Telekom nije uslovljavao KDS oko tih kanala, da budu nekom dodatnom paketu.

Posle dužeg vrememna konačno sam doneo odluku da im se odužim raskidom ugovora, do sada me mrzelo da se bakćem oko toga. Konačno su me ubedili da nisu dostojni vernog korisnika. Sad imam izbor Ikom (koji je koliko vidim u rukama SBB-a) ili IPTV.

Ako izbace B92, pored svih kanala koje su do sada izbacili, ja raskidam ugovor i idem na Telekom VDSL. Pa samo gase kanale, ostadoše još Fox/Crime/Movies koje gledam, tako da ću za to naći stream i imati sve, pa i B92...

Prešao bih na SBB, ali i oni nisu normalni, počeli da ukidaju dinamičke adrese i koga uhvati (a idu nekim redom, tako da će svi doći) je "no connectable", pa za torentovanje pišite propalo.
Mogu da vrate dinamičku adresu, ali po skromnoj ceni od 600 dinara mesečno...

Nazad
Vrh Dno