Na kraju sta je ispalo - iskljucili me. Nasli mi neka dva racuna iz 2014. da nisu placena i 5 dana nakon sto sam uzeo PayTV kanale, ugase me skroz, i osnovnu ponudu i PayTV kanale. Celo jutro se svadjam sa njihovom sluzbom da je to nemoguce,ali ne slusaju, jer nisam placao preko njihovih racuna, vec preko uplatnica, pa sam nekad platio po dva meseca unazad ili ne pun iznos i slicno. Idem sad da im nabijem u nos pare, koji su to smecari.Dok nisam uzeo CA modul, sve bilo OK, sad odjednom me gase. Smradovi.
Pa onda sta placam ja sad 1090 dinara? Znaci ja placam samo analogne? Pa kolka je cena za digitalne?Sta ce mi set top box kada ima 2 Tv-a u kojima vec postoji DVBC player.
Da to placas analogne kanale.
Box ti treba da bi gledao kodirane-placene pakete a preko dvbc mozes samo da gledas free kanale. Ili ako ti televizor prima CI modul onda se kartica stavi u njega i ne treba ti set top box ni dva daljinska.
Dakle ukoliko hoces pay kanale ide box ili modul ako ima ISP i ako ima tvoj tv mogucnost za istu.
Nazalost, generalno kod svih operatera, poenta digitalizacije je upravo pay tv, a ne bolja slika (koja moze cak biti gora od analogne ako se previse kompresuje).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari