Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može li ovaj, nije toliko star? Nema mnogo Sci-Fi a ni ostalog nabrojanog, naročito horora. Manite se ljudi horora, posle noću da prepadate ostale ukućane... @Diablo 2 bi mogao da ceni ovaj film zbog glavne glumice.😁

Pre nekoliko postova sam napisao da me Jacket i The Blackcoat's Daughter odvedu u trans da bukvalno imam osećaj da sam tamo fizički. Fenomenalan je.
Keira parira Brodiu, dobra je ali atmosfera u filmu je uffff. Fenomenalan mindfuck film.

Dobro da nemaš takav osećaj za Predestination, osećaj da si tamo fizički, jer bi te taj tek odveo u trans, bukvalno.😁

Ima malo komplikovaniji time loop nego što se obično sreće, što ga čini interesantnim, ali ovo je produkcija Š kategorije, loša gluma, scenario pun rupa.

Kome se sviđa time loop tematika, može da pogleda Primer recimo. S tim što scenarista/režiser nije hteo ni najmanje da zaglupi film za publiku, tako da ga je praktično nemoguće pratiti, čovek mora da ga odgleda nekoliko puta da bi razumeo šta se dešava.

Juče se vrtio na televiziji, odem u videoteku i pogledam kao čovek. Meni je ovo treći put da sam ga gledao, kontam da nije ni poslednji, Rosario Dawson je neodoljiva kao ortak riba.

The Equalizer 3 - 7/10 - Прелепе локације на којима је филм сниман, прелепа Италија, прелепи Италијански језик. Одлични Дензел. Стварно добар филм за једно лепо послеподне.

Sound of Freedom - 7/10 - Ово је могао да буде драгуљ да је режисер био бољи, прича је јако лоше написана а заиста је било потенцијала, врхунског. По истинитој причи што даје додатно на тежини али на крају је некако утисак да је све то млако извеедено. Свакако филм који треба да се погледа, и добар је, заиста... Само кажем да уз све што је пратило ове догађаје и тежини коју овакве ствари носе, морало је озбиљније да се приступи овоме.

Au tek sad vidim ocenu 🤦‍♂️ Sreca pa samo 90 minuta... al dao bih mu vecu ocenu, gledljiv je... Mada film bez kojeg se moze. Posebno zavrsna scena kvari kompletan utisak
jedini film koji sam svario a ima manju ocenu od 6 na imdb-u jeste
inače ih stvarno izbegavam kad sa namerom nešto gledam (kao i serije ispod 7)

jedini film koji sam svario a ima manju ocenu od 6 na imdb-u jeste
inače ih stvarno izbegavam kad sa namerom nešto gledam (kao i serije ispod 7)
Ama nemam ja vremena gledati ocene :D Sednem pred "katalog" i prema osecaju startujem... tek posle kad hocu ovde da pustim link sa imdb vidim ocenu :D A retko kad se pokajem sto sam pogledao neki film. Iz svakog "ostvarenja" se moze nauciti neka lekcija :ROFLMAO:

^^Opis iz filma "No One Will Save You":
An exiled anxiety-ridden homebody must battle an alien who's found its way into her home.
I kako ovo prevesti da ima smisla? Google na srpsko-hrvatskom kaže: "Prognani tjeskobni dom(orodac)".:LOL:
Food for thought.:p

Dečak iz Junkovca, zvanično najbolji film jugoslovenske kinematografije 1995 godine.
Politički nekorektan, Provokativan, Subverzivan - akt kinematografskog terorizma.

Film koji nijedna televizija nije prikazala od 1999 godine, i pada zadnjih ruina srbske državnosti.
Film koji vaši okupatori ne žele da vidite.

Ocena ? - 10 za hrabrost i životno delo gospodina Rabela.
Objektivni kvalitet filma - zaslužena 9ka.

Добро снимљено са одличним локацијама, глумачком екипом на висини задатка, како старији тако и млађи. Велика мана што су загребали само по површини па недостаје срцепарајућих и бруталних сцена каквима би један овакав филм требало да обилује. Пропуштена прилика да овај филм буде нешто што би се обнављало сваких пар година. Превише се брзо шалтало са сцене на сцену, са државе на државу, а није имало потребе за трком кад филм траје преко 2 сата. Ово свакако остаје нешто што би свако требало да погледа.
7,5/10 субјективних.

The Nun 2
Onako, not great not terrible. Prvi deo mi se nije nešto mnogo svideo, bio mi je samo okej.
Drugi možda za nijansu bolji, šta znam.
6/10

Neko gledao "The Creator"? Videh da je krenuo u bioskopima...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno