Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Triangle je sve samo ne "ok". :)
Fantastičan film kojeg ću i ja obnoviti uskoro.

Sinoc posle duzeg vrmena ponovih Black Hawk Down. Čoveče,kako i dalje kida....Glumačka ekipa vrhunska,scene snimane direkt iz helija i dalje kidaju naspram danasnjih CGI svinjarija....kako su se nekada pravili kvalitetni filmovi....

Odličan Triangle, hvala svima na preporukama (y)
Jedan od onih filmova posle kojeg imaš gomilu pitanja.
Bem ti film, pogledah ga 2x (nisam ni primetio kad se startovao iz pocetka :ROFLMAO:
:ROFLMAO: :ROFLMAO: )

Licno ljubitelj sam filmova sa takvim abmijentima, oluje, napusteni brodovi, al film kako odmicao sve mi bio dosadniji i dosadniji... Recimo do prvog ukrcavanja u brod mi bio top, od tada bzvz... citajuci vase pohvale ocekivao sam bolju akciju. Sve u svemu ne zalim sto sam ga pogledao, ali ne treba da zali ni onaj ko ga nikad ne pogleda. Gledas sat ipo, a u sustini film traje 30 minuta :ROFLMAO: Poenta filma je da od sudbine ne mozes pobeci, ali ni vise od 6.5/10 od Pinocia ne mozes dobiti :cool:

Triangle je veoma dobar, ali ima propusta i gluposti, koje su uglavnom vezane za niskobudžetnu produkciju.
Timecrimes i Coherence su mi ipak malo bolji.

Kome su to (iz bilo kog razloga) ''teški'' filmovi, može da pogleda dinamičniji i pitkiji Palm Springs

Triangle je veoma dobar, ali ima propusta i gluposti, koje su uglavnom vezane za niskobudžetnu produkciju.
Одгледах га и ја, и подсећа ме на Timecrimes као што си навео.
Док сам гледао филм, нашао сам му један пропуст, не сећам се шта је било, али све у свему добар филм, напет. Али бољи ми је рецимо Fall (2022) јер како радња одмиче све је напетији, док ми је код Triangle обрнут случај. Мада ни један ни други ми нису за друго гледање, сувише је то стресно за мене, поготову у ове ситне сате.

Bem ti film, pogledah ga 2x (nisam ni primetio kad se startovao iz pocetka :ROFLMAO:
:ROFLMAO: :ROFLMAO: )

Licno ljubitelj sam filmova sa takvim abmijentima, oluje, napusteni brodovi, al film kako odmicao sve mi bio dosadniji i dosadniji... Recimo do prvog ukrcavanja u brod mi bio top, od tada bzvz... citajuci vase pohvale ocekivao sam bolju akciju. Sve u svemu ne zalim sto sam ga pogledao, ali ne treba da zali ni onaj ko ga nikad ne pogleda. Gledas sat ipo, a u sustini film traje 30 minuta :ROFLMAO: Poenta filma je da od sudbine ne mozes pobeci, ali ni vise od 6.5/10 od Pinocia ne mozes dobiti :cool:
Credits ti nisu bili dovoljan hint da se film zavrsio? 😄

Vijetnamski rat iz ugla Australije i njihovog učešća u istom, rađen po događajima koji su se odigrali tokom bitke za Long Tan 1966 godine
Dosta solidno odrađen, ne znam kad sam negde video tako dobro odrađene slow motion kadrove
Iz Travisa Fimela čak i ovde izbija Ragnar

7.5/10

Tako dobro naprave filmove da cak uhvatis i sebe da navijas za njih, iako znas pozadinu 🙂
Pored toga mislim da je i 13 sati (Bengazi) sasvim solidno odradjen, isto brdo dobrih glumaca, mogu da gledam opet.
Jeste,i Bengazi je odlican,i njega sam stavio na repertoar za ponoviti.

Šerlok Holms trilogija.:)
Prvi film ima veću misteriju, drugi više akcije. Oba filma zaslužuju jednaku jaku ocenu. Treći film je katastrofa sa napumpanom ocenom na IMDb.
Zanimljiva muzika Cimera u prva dva filma kao i Rocky Road to Dublin od Dublinersa u prvom a Two Mules for Sister Sara od Morikonea u drugom.
Ako izuzmem pojavu Bilija Zejna na samom kraju, najviše vredno pomena u trećem filmu je apsolutno ništa.
Fali ti ovaj:

Kome su to (iz bilo kog razloga) ''teški'' filmovi, može da pogleda dinamičniji i pitkiji Palm Springs
Meni je posle ova dva filma Triangle bio tanak (gledan u periodu izmeđeu Coh i Time-a), ali svi su gledani jako davno. Coherence mi je bio ubitačn da nemam volje da ga repriziram, da se ne razočaram, a imam želju...

@KfNS
Nikako. Taj ne pripada pomenutoj trilogiji već drugoj franšizi gde je Votson mozak a Holms buzdovan.
image.jpg

Pošto sam natrčao na TV-u na prva dva dela, morao sam napokon pogledati i treći (tu je između uleteo i novogodišnji specijal).
Prvi deo najbolji što je i logično, drugi imao slabog negativca (očekivao sam više od Pliskena/Makridija) te i priča mršava, specijal kratak ali zabavan i treći deo prosek (meni najlošije ispao).
Bautista mi je ispao OK u svim filmovima, ona ženska sa antenama bolje posle drugog dela (izgledala je malo manje moronski), ostali mi nisu nešto u poslednjem filmu.
Star Lord sav smoren i u depresiji, mene je čak bacio u bedak. Gamora se malo ispeglala na kraju. Mislio sam da će u trećem filmu da naprave njih dvoje par malih šrekova kad ono... Pomislih: "Vrati se Tanose, dobri moj čoveče, sve ti je oprošteno".
Lasica celi film provede u komi. Trebalo je poseban film da naprave od tih flešbekova, Rocket memoirs.
A drvo poraslo... Meni bilo slatko onako malo. Još na kraju iz njegovih usta progovori Dominik Toreto: "I love you guys". Tu mi je sve pokvario.
Jasno mi je da je namera bila da se zaključi priča ali meni je loše to izgledalo. Onom negativcu je svako od njih zadao udarac na kraju a negativac nikad jadniji. Mada moglo je to i patetičnije da ispadne, npr. kao kad su poginuli Iron Man i Superman i njihove sahrane, odnosno sve što je usledilo kad je Nolanov Betmen uzleteo s bombom.
Bolje bi mi leglo da su komplet film usredsredili na razvojni put lasice. Ovako, Endgame mi i dalje stoji kao kraj ove sage.

Poslednja izmena:
The Equalizer 3... kao da sam gledao špageti vestern i to neki od najjeftinijih. Inteligencija filma čista nula i to takva da me je bilo sramota što ne prekidam gledanje.

sat vremena nicega i nisam mogao da docekam da pocne nesto nego sam prekinuo..bas los dok su prva dva solidna

Don’t Worry Darling (2022)

Ukrato, priča prati izolovanu zajednicu 50-ih godina prošlog veka u čemu se svakodnevnica sastoji u tome da muškarci odlaze na posao a žene žive život "stepford wives" - definicija za žene koje su pokoravju volji svojih muževa na svim poljima, brinu o domaćinstvu i čavrljanju...

Nisam pogledao puno distopijskih filmova, bar jesam one zvučne, ali odmah me radnja asocirala na takvu vrstu filma. Ne znam da li je to loša navika, ali kako mi je auto-play opcija uvek aktivna, nakon odjavne špice (to je već dobar znak ako sam istu ispratio) i razmišljanja o filmu, upadam u još jednu vožnju sa nekim blažim premotavanjima. Staviću u spojler dva ostvarenja koja se pominju oko ovog filma, što ne znači da je ovo neka vrsta klona, ali dosta se oslanja na njih kako kažu (ja ih nisam gledao), pa eto... Trumanov šou, Stepford Wives (1972), meni je imao i mlao šmeka Severance, s tim što ovde nemamo predstavu šta ljudi rade na poslu. Imalo je tu i par nejasnoća, nedovršenih možda na pravi način, naknadnim čitanjem po netu neke stvari mogu biti jasnije, ali eto neke nedoumice vise u vazduhu, što je i normalno kod ovakvih tema. Svakako preporuka 7/10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno