Bem ti film, pogledah ga 2x (nisam ni primetio kad se startovao iz pocetka![]()
Odličan Triangle, hvala svima na preporukama
Jedan od onih filmova posle kojeg imaš gomilu pitanja.
Одгледах га и ја, и подсећа ме на Timecrimes као што си навео.Triangle je veoma dobar, ali ima propusta i gluposti, koje su uglavnom vezane za niskobudžetnu produkciju.
Timecrimes i Coherence su mi ipak malo bolji.
Zbog kakvih filmova nas dva preskacemo BarbieМада ни један ни други ми нису за друго гледање, сувише је то стресно за мене, поготову у ове ситне сате.
Credits ti nisu bili dovoljan hint da se film zavrsio? 😄Bem ti film, pogledah ga 2x (nisam ni primetio kad se startovao iz pocetka
![]()
)
Licno ljubitelj sam filmova sa takvim abmijentima, oluje, napusteni brodovi, al film kako odmicao sve mi bio dosadniji i dosadniji... Recimo do prvog ukrcavanja u brod mi bio top, od tada bzvz... citajuci vase pohvale ocekivao sam bolju akciju. Sve u svemu ne zalim sto sam ga pogledao, ali ne treba da zali ni onaj ko ga nikad ne pogleda. Gledas sat ipo, a u sustini film traje 30 minutaPoenta filma je da od sudbine ne mozes pobeci, ali ni vise od 6.5/10 od Pinocia ne mozes dobiti
![]()
Ја га одгледах 😂Zbog kakvih filmova nas dva preskacemo Barbie![]()
Samo sam malo hteo biti duhovit, ali u skladu sa desavanjima u filmuCredits ti nisu bili dovoljan hint da se film zavrsio? 😄
Au ja jos nisam, suvise mi je nekako roze 😇Ја га одгледах 😂
Jeste,i Bengazi je odlican,i njega sam stavio na repertoar za ponoviti.Tako dobro naprave filmove da cak uhvatis i sebe da navijas za njih, iako znas pozadinu 🙂
Pored toga mislim da je i 13 sati (Bengazi) sasvim solidno odradjen, isto brdo dobrih glumaca, mogu da gledam opet.
Fali ti ovaj:![]()
Sherlock Holmes (2009) - IMDb
Sherlock Holmes: Directed by Guy Ritchie. With Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Mark Strong. Detective Sherlock Holmes and his stalwart partner Watson engage in a battle of wits and brawn with a nemesis whose plot is a threat to all of England.web.archive.org
![]()
Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) - IMDb
Sherlock Holmes: A Game of Shadows: Directed by Guy Ritchie. With Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace, Rachel McAdams. Detective Sherlock Holmes is on the trail of criminal mastermind Professor Moriarty, who is carrying out a string of random crimes across Europe.web.archive.org
Šerlok Holms trilogija.![]()
Holmes & Watson (2018) - IMDb
Holmes & Watson: Directed by Etan Cohen. With Will Ferrell, John C. Reilly, Rebecca Hall, Rob Brydon. A humorous take on Sir Arthur Conan Doyle's classic mysteries featuring Sherlock Holmes and Doctor Watson.web.archive.org
Prvi film ima veću misteriju, drugi više akcije. Oba filma zaslužuju jednaku jaku ocenu. Treći film je katastrofa sa napumpanom ocenom na IMDb.
Zanimljiva muzika Cimera u prva dva filma kao i Rocky Road to Dublin od Dublinersa u prvom a Two Mules for Sister Sara od Morikonea u drugom.
Ako izuzmem pojavu Bilija Zejna na samom kraju, najviše vredno pomena u trećem filmu je apsolutno ništa.
Meni je posle ova dva filma Triangle bio tanak (gledan u periodu izmeđeu Coh i Time-a), ali svi su gledani jako davno. Coherence mi je bio ubitačn da nemam volje da ga repriziram, da se ne razočaram, a imam želju...Triangle je veoma dobar, ali ima propusta i gluposti, koje su uglavnom vezane za niskobudžetnu produkciju.
Timecrimes i Coherence su mi ipak malo bolji.
Kome su to (iz bilo kog razloga) ''teški'' filmovi, može da pogleda dinamičniji i pitkiji Palm Springs
Bengazi je tako dobro odrađen da sam čak bio u iskušenju da navijam za Amere...Jeste,i Bengazi je odlican,i njega sam stavio na repertoar za ponoviti.
Uh kad bi ovako moglo i sa devojkamaMeni je Triangle bio dobar, pa posto vidim da hvalite Coherence i Timecrimes, moraću da pogledam i ta dva.
Sad kad se sve sleglo, generalno prica i nije losa zanimljiva je, al je izvedba, glumci, scenografija... ocaj... kao miks nekog p*rno filma i Pozorista u kuciZanimljiva radnja iz opisa filma moram priznati... Pa još skoro dva sata duhovnih aktivnosti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari