Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda se budem naterao da odgledam wonder woman 1984 bez gledanja stvari sa strane, ali mene uopste nije zainteresovao film da ga ispratim do kraja. Da napomenem da mi je prethodni deo bio bas los, poslednja trecina da budem precizan.
Nisam primetio ovoliko akcenat WW u prethodnom delu.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Pogledao ponovo Mad Max Fury Road. Ovaj put bolji rip i na vecem ekranu. Film mi je sada ispao odlican (ako na jedno oko zazmurim na samu radnju), pravi vizuelni spektakl.
Malo kasnije naletim na dve vesti, umro Imortan Dzo i snima se Furiosa.

Poslednja izmena:
Juče smo gledali odličan fury road a večeras mad max iz 79.
Nisam znao da je isti glumac.

Ja sam legenda (alternative cut)

Na momente uznemirujuć, pogotovo uzimajući u kontekst pandemiju koja trenutno vlada.
Alternativna istorija Njujork 2012, revolucionarni lek za rak, genski prilagođeni virus mutira i velikom brzinom se širi kroz populaciju. Post apokalipsa koja sledi iako je plod fantazije opominje kojim smerovima može da krene čovečanstvo ako pomisli da je svemoguće.
Pogledao sam i regularnu verziju pre desetak godina, sa drugačijim krajem.
U svakom slučaju preporuka za obe verzije.

Jel moze link do teme sa prevodima ako je ima, ne mogu da je nadjem na telefonu niti sa pretragom.

Inace pogledah i za svaku preporuku, od mene 8/10.

"The 100 Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared"

https://m.imdb.com/title/tt2113681/

Mozda ce biti sporiji za neciji ukus, ali jako dobra komedija. Ima i drugi deo koji nisam pogledao. Pa ako neko pogleda pre nek javi

Wonder Woman 1984, film je "cudesan"...:smash:
neverovatno cudesno los, na ovo ne treba gubiti ni minut vremena...........0/10

Another Round - Kao što njih par rekoše, sasvim ok za pogledati, ali očekivao sam malo više potisućaka što bi braća Hrvati rekli, da me obuzmu, mada - sasvim solidna priča i ako gledamo samu teoriju koja je prikazana, jako istinita. 7/10

Search na benchu ne radi kako treba? Ukucam vivarium i izaberem samo postove, ali mi on da samo celu temu, koja ima 1790 strana, tako da nista nisam mogao da nadjem...

Film je 0/10, ako nekoga bas mrzite posaljite mu ovo da izgubi sat i po svog zivota, nikakav smisao, jako neprijatan za gledanje zbog iritantnog vristanja, nikakva poruka, i njesra kraj. Moze da se javi bilo ko da kaze kako se iza filma krije ovo ono ti nisi razumeo, ali od toga nema nista, film je napravio bilde, za iste.

I od mene antipreporuka za WW1984. Gledao u bioskopu, aj što je priča šuplja i mega dosadna, nego što film izgleda očajno na velikom platnu, katastrofalan CGI, kao da je B produkcija, mračne scene (kao u ranijim DC filmovima).

3/10 samo zbog Gal Gadot.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Wonder Woman 1984 hah nekako je low komicno..kraj filma daje neku poruku, glumica senzibilna ~ nemam ocenu

Compliance (2012)
Uh, kakav bizaran film. Jednom rečju nevera. I da kojim slučajem nije rađen po istinitom događaju ugasio bih ga deset minuta nakon svih viđenih gluposti, ali... Morao sam ga odgledati do kraja i ostao sam pod utiskom, kako zbog same priče tako i zbog glumaca koji su odlično odradili svoj posao. Ovde sam prvi put video tetku Lidiju (The Handmaid's Tale) u pitomom izdanju, ali eben igrač. Mala Becky (Dreama Walker) mi bila odlična. Nisam bio lenj pa sam nakon gledanja malo istraživao po netu i video da bukvalno ništa u filmu nije dodato ili preuveličano što me je ostavilo bez teksta jer sam bio ubeđen da se režiser malo više poigrao. Preporuka!
Da li je moguće da je ljudima dovoljno tako malo manipulacije da im se ispere mozak? Većina ljudi deluje svesno i samouvereno kada je u prilici da posmatra druge aktere (skrivena kamera na primer), tvrdeći da im se tako nešto nikada ne bi moglo desiti, odnosno da budu deo iste zbog toliko očiglednih stvari koje nisu zdravorazumske, ali isto tako sam ubeđen da bi većina nas upravo pala (da se primi na priču) da se kojim slučajem nađemo u takvoj situaciji. I zašto je to tako? I koliko je to "slepilo" prema autoritetima i sistemu, izraženo kod ljudi, do sinoć misleći samo kod nas, zbog perioda komunizma pa i kasnije, a realno i dan danas kada se pogleda šta nam vlast radi, ali vidim da taj respekt i ta potčinjenost prema plavoj uniformi, pa makar to bio i neko ko se tako predstavlja sa druge strane žice, ima i u toj Americi. Jeste kod njih i drugačiji odnos, građanin-policajac, ali ja sam posle viđenog ostao bez komentara.

Breach 2020 koji sam maler, da posle WW 1984 gledam "ovo"..:wc:....ocena -10/10
Znaci, ne mogu da verujem da su snimili ovakvo s.anje. Ovo je gore i od Mandy..:d

Pa pogledas ocenu, komentare, sve ti jasno-2.7. Za WW moze da se razume zez, ali za ovo je na imdbu sve.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

WW1984
Ne znam sta sam pogledao, nit je za decu nit je za odrasle. Kao da je B produkcija ali opet sa velikim budžetom. Priča... Pa priča je tragična koliko je glupava,vređa inteligenciju.
Rekao bi prvoklasni trash film.
1/10 max

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Poslednje je bio gradjanin Kejn, na preporuku brata iako nisam ljubitelj crno-belih filmova. Na moje iznenadjenje mi je solidno drzao paznju, mada nemogu da kazem da ga preporucujem.
Bornov identitet je vise moj stil.

Чудесна жена 1984.
Ни сам незнам зашто овако лош филм одгледах до краја?!?! У ствари знам - Гал Гадот [emoji847]
Слажем се са свим негативним критикама.

Послато са Nova 5T

WW 1984

Nisam video upozorenja i kritike na vreme, pa sam uleteo slepo.
Za preskociti u sirokom luku. Na koju foru je odobren 3. nastavak, osim da se pogura #jakozemsko
Ima elemenata koji su ok (neke akcione scene, 80s vibe) ali sve ostalo je tesko smece.
Plus nezaobilazna propaganda koja se provlaci kroz ceo film, a ne odnosi se na lik WW.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno