I drugi takodje. Jedan od retkih nastavaka koji nije razocarao kao i T2 na primer.Nemoguce, prvi je klasik.
Vrv ispadam iz svih mogucih kalupa, ali ja to sve lepo stavljam na svoj imdb watchlist...Da ne vrtim sad i tragam, koji je beše najbolji apk za pravljenje liste filmova/serija za gledanje...
Toliko dobrih predloga pošaljete u toku jedne nedelje, na koje ja zaboravim kad imam vremena da gledam...
Npr. samo sa poslednjih par strana The Witch, možda i Barbarian, ovaj The Nightingale i sl...
Ovako kontam da ubacim sve što mi se čini dobro u neku "to watch" listu da se podsetim...
Isto, kao što reče @Marko-Dj , ja sve to na iMDb ,svakako mi je to ,uvek, početna stanica za sve, što se movies tiče.Da ne vrtim sad i tragam, koji je beše najbolji apk za pravljenje liste filmova/serija za gledanje...
Toliko dobrih predloga pošaljete u toku jedne nedelje, na koje ja zaboravim kad imam vremena da gledam...
Npr. samo sa poslednjih par strana The Witch, možda i Barbarian, ovaj The Nightingale i sl...
Ovako kontam da ubacim sve što mi se čini dobro u neku "to watch" listu da se podsetim...
Da ne vrtim sad i tragam, koji je beše najbolji apk za pravljenje liste filmova/serija za gledanje...
vecina predloga je jako losa, i dobro je da ih zaboravisToliko dobrih predloga pošaljete u toku jedne nedelje, na koje ja zaboravim kad imam vremena da gledam...
Zapravo film rađen po čuvenoj knjizi Eriha Marije Remarka "Na zapadu ništa novo" iz 1929. god. Osim tog filma iz 1930., postoji i verzija iz 1979., a ova Netflix verzija je napokon nemački film po knjizi njihovog autora koji je i sam bio učesnik velikog rata.All Quiet on the Western Front - Мене је изненадио, очекивао сам Нетфликсово смеће, а ово је заправо немачки филм који је римејк филма из 1930те. Одличан, заиста сам се изненадио. Антиратни филм, ужаси рата приказани поприлично реалистично, првих пат минута су посвећени младалачком заносу и немогућности да се схвати ужас рата, и тих 5 минута је све што се тиче лепоте живота, онда креће пакао. По мени требате да одгедате, ја му дајем 8/10.
Ja koristim ovo. Mnogo bolje od IMDB i ima lakši interfejs za snalaženje.Da ne vrtim sad i tragam, koji je beše najbolji apk za pravljenje liste filmova/serija za gledanje...
Moram ogledati, čim je Kurt glavna uloga, to ne propuštam. On mi u rangu starih holivuskih glumaca čija ostvarenja ne propuštam.Konacno odgledah Bone tomahawk.
Sjajan film za ubijanje vremena, drzi paznju i dobra zabava uz dobro odradjen posao cele ekipe glumaca.
7/10
Pusti coveka, vidis da tacno zna ko je kriv i ko je kakav. Da mu mediji kazu da treba da skoci sa mosta, ne bi razmisljao 2 sekunde.To je priča o tome kako običan vojnik (čovek) doživljava rat, od euforičnog odlaska do svih strahota i užasa koje rat donosi. Inače je anti-ratni film i ne vidim kako si zaključio da su pokušali da uvale priču da Nemačka nije kriva?! Da je tako zar bi knjiga po kojoj je rađen film bila svrstana u remek dela svetske književnosti?!
Pa ako je to prica onda film nema veze sa mozgom, bolje odgledati Dug put u rat.All Quiet on the Western Front(2022)
Film nije loš neću da lažem, više mi se svideo od 1918. Jeste zanimljivo gledati ratni film iz ugla Nemačkog vojnika, ali režiser je ovde pokušao da nam uvali priču kao Nemačka nije znala šta se dešava, samo se branila...kako da ne. Zbog toga ocena 5/10.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari