tozovac
- P. Živković -
- Učlanjen(a)
- 07.03.2003
- Poena
- 755
Свакако, велика препорука.
Možda ne znaš za ovaj: https://www.imdb.com/title/tt0091251/?ref_=ext_shr_lnkReprizirah za vikend Tvrđavu Brest - https://www.imdb.com/title/tt1343703/
Za mene najbolji ww2 film, rame uz rame sa BoB, sve ostalo je par stepenika niže.
Purpurne isto gledao u bioskopu, odličan film, uz Vincenta J. Reno vrhunski. Moraće se obnoviti.Secam se da sam ga gledao u bioskopu, ja tada bio odusevljen ,.pogotovo sto nije holivudski film a i odskakao je od mora filmova koji su tada bili na repertoaru. Celoj toj prici daje tezinu i to doba u kom nismo imali filmove na dohvat ruke kao sad.
Tu sam zgotivio Vinseta a onda su usledili Doberman, Purpurne reke i Irréversible.
Ne kazem da nije imao jos dobrih filmova, ali ovi navedeni su ga po meni obelezili
U novim filmovima nijedan automobil ne bi bio "povredjen" tokom snimanja jer bi veci deo filma bio napravljen na kompjuteru 🙂A total of 80 automobiles were destroyed during filming.
Tema su filmovi 2026, a taj navedeni bas i ne ulazi u konkurenciju, ajd' da je 2025.
Pride je prosecno los, nevezano za bilo koju god...
Aronofskaj top 3 filma:
Black Swan
Mother! (treba pogledati 2-3 puta, a pogotovo credits na kraju)
Requiem...
Sve ostalo sto je rezirao mi je bilo ili vrh ili uzassno jadno.
Cudan reziser, da nema sredine... sto se mene tice...
(Fountain i Pi mi nisu legli nikako...a recimo dobro su ocenjeni od drugih "korisnika")
i ja sam samo "korisnik", don't judge me!
Video si u postu da sam na kraju naveo nekoliko filmova starih deceniju i kusur.Cekajte da li u ovoj temi mogu da se postavljaju samo filmovi iz 2026 (?!) ili koje smo filmove gledali u 2026 (makar film bio iz 1920) ?
Da, odličan. Davno sam ga gledao i mislim da nije za repriziranje (urezao mi se kao težak film). Inače Torntonov lik Lorne Malvoa u Fargu i Bardemov u "Nema zemlje za starce" su mi dva najjezivija lika u svetu kinematografije.p.s. kad smo kod Thorntona preporuka za ovaj, režirao ga je, glumio i zasluženo dobio Oskara za prilagođeni scenario dok je Oskar još nešto vredeo.
![]()
Планирам да га одгледам, већ ми неко време стоји на листи.![]()
pre neki dan ga odgledah - iskrena preporuka, bas jaka prica - dobro drzi paznju
Pogledaj i film preveden isto kao vozac tj drive ako vec nisi, sa Rajan Goslingom. Dobar jePrvo gledanje, ovaj sam propustio. Ukratko iznenadio me, jer za razliku od praktično svih filmova Dvejna "The Rock" za ovaj imam nešto poštovanja.
Solidno nasilan, pomalo sladunjav, pristojan preokret pri kraju (nije neočekivan ali pristojan), a Billy Bob Thornton je standardno odličan i savršen izbor za ulogu.
![]()
p.s. kad smo kod Thorntona preporuka za ovaj, režirao ga je, glumio i zasluženo dobio Oskara za prilagođeni scenario dok je Oskar još nešto vredeo.
![]()
Baby DriverA imaš i Driver sa Džejmi Foksom u sporednoj ulozi, Ansel Elgorom I Lili Kolins na koji doduše po meni i ne vredi trošiti vreme ali eto da ga ipak spomenem
Reprizirah za vikend Tvrđavu Brest - https://www.imdb.com/title/tt1343703/
Za mene najbolji ww2 film, rame uz rame sa BoB, sve ostalo je par stepenika niže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari