Kakav rolerkoster sa nagađanjima. Bio sam ubeđen da je japanac dobri duh Kasper.![]()
Kakav rolerkoster sa nagađanjima. Bio sam ubeđen da je japanac dobri duh Kasper.
1/3 filma tu i tamo, ostatak odlična vožnja. Kraj me naravno sludeo kao i glavnog lika.
Scena sa zombijem zalutala definitivno.
7.5/10
Da da, skontao sam da su japanac i šaman zapravo "bad guys".. ali tek u finišu.. bukvalno i tokom razgovora policajca i žene u belom nisam znao ko je na čijoj strani..misliš na Sotonu u pećini?, pa on je organizator celog skupa 🤣
Kakav rolerkoster sa nagađanjima. Bio sam ubeđen da je japanac dobri duh Kasper.
1/3 filma tu i tamo, ostatak odlična vožnja. Kraj me naravno sludeo kao i glavnog lika.
Scena sa zombijem zalutala definitivno.
7.5/10
Ne sviđa mi se u opisu "supernatural" jer sam i đavola u Jecajima jedva svario. Više me vuče neki realni horor folklor 😁 ali svakako ide na watchlist ✍️Inače i Exhume nije loš ali za klasu slabiji od Jecaja.
Exhume gledao cim je izasao i zanimljiv je, mislim da sam jedno pominajnje na temi video nije ga pino ljudi gledalo...mislim
Jedna od boljih scena definitivno, verujem da bi mi sa nekim "surround" sistemom to izgledalo daleko moćnije.Davno ga odgledah, ali najjaca scena je kada krene isterivanje demona uz celu atmosferu, ritam i kokoske i kao ne sme nikako da se prekine ritual, wow 😀
To ti je pitanje bez pravog odgovora.Ovo dalje što se snimalo jel vredi gledati?
Iz ovog ugla da ali tada, stojim ispred Šumadije na Banovom brdu, gledam poster i pokušavam da pročitam prezime glumca... naravno nisam imao pojma o čemu se radi film. Au kakav je to doživljaj bio.Kec je tresina ona prava. Baba Linda posebno ocajna sa svojom glumom. Posle dvojke samo Dark Fate gledas i tjt.
Kec ima dosta ozbiljniji i mračniji ton, već od dvojke se sve pretvara u scifi komediju.Kec je tresina ona prava. Baba Linda posebno ocajna sa svojom glumom. Posle dvojke samo Dark Fate gledas i tjt.
odgledah ga neki dan - meni je ostavio odlican utisak, svakako koga zanima ta WWII tematika ja bih preporucioNuremberg solidan ali nisam nikako mogao da progutam promašenu ulogu Crowea u ulozi Göringa. Zbog toga 5/10
To je to 6.5 kod mene izgleda da se stari tip akcina polako vraća. Prvo Running Man sada ovo...podseća na filmove od pre 20+ godina.Film za ljubitelje stare dobre akcije, prevrtanja vozila i sirovog pesničenja. Samo je scena![]()
sa helikopterom malo preterana.
Bez zamarnja mozga.
6 je malo, 7 možda previše.
Rental family 7/10
Леп филм, ово се ретко виђа у Холивуду , нажалост. Лепо је Фрејзер изнео улогу. Вреди погледати. Препорука.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari