Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Ne postoji film uporediv sa The Wrestlerom.

Kakav rolerkoster sa nagađanjima. Bio sam ubeđen da je japanac dobri duh Kasper.
1/3 filma tu i tamo, ostatak odlična vožnja. Kraj me naravno sludeo kao i glavnog lika.
Scena sa zombijem zalutala definitivno.
7.5/10
misliš na Sotonu u pećini?, pa on je organizator celog skupa 🤣

misliš na Sotonu u pećini?, pa on je organizator celog skupa 🤣
Da da, skontao sam da su japanac i šaman zapravo "bad guys".. ali tek u finišu.. bukvalno i tokom razgovora policajca i žene u belom nisam znao ko je na čijoj strani..
Za zalutalu scenu sam aludirao na onog lika što su ga dokrajčili grabuljom

Ne mogu tog lika da se setim, ali da jaka vrteška od filma.

P.S. ko smisli ono da minje znati šta im je u glavi i kulturološki u podsvesti pa ih tako cepa na ludilo

Inače i Exhume nije loš ali za klasu slabiji od Jecaja.

Exhume gledao cim je izasao i zanimljiv je, mislim da sam jedno pominajnje na temi video nije ga pino ljudi gledalo...mislim

Kakav rolerkoster sa nagađanjima. Bio sam ubeđen da je japanac dobri duh Kasper.
1/3 filma tu i tamo, ostatak odlična vožnja. Kraj me naravno sludeo kao i glavnog lika.
Scena sa zombijem zalutala definitivno.
7.5/10
Davno ga odgledah, ali najjaca scena je kada krene isterivanje demona uz celu atmosferu, ritam i kokoske i kao ne sme nikako da se prekine ritual, wow 😀

Inače i Exhume nije loš ali za klasu slabiji od Jecaja.

Exhume gledao cim je izasao i zanimljiv je, mislim da sam jedno pominajnje na temi video nije ga pino ljudi gledalo...mislim
Ne sviđa mi se u opisu "supernatural" jer sam i đavola u Jecajima jedva svario. Više me vuče neki realni horor folklor 😁 ali svakako ide na watchlist ✍️
Davno ga odgledah, ali najjaca scena je kada krene isterivanje demona uz celu atmosferu, ritam i kokoske i kao ne sme nikako da se prekine ritual, wow 😀
Jedna od boljih scena definitivno, verujem da bi mi sa nekim "surround" sistemom to izgledalo daleko moćnije.

Kec je tresina ona prava. Baba Linda posebno ocajna sa svojom glumom. Posle dvojke samo Dark Fate gledas i tjt.

Ovo dalje što se snimalo jel vredi gledati?
To ti je pitanje bez pravog odgovora.
Nisu trojka i ostali loši kao pojedini Rambo nastavci toliko ti mogu objektivno reći, a ostalo je na tebi 🙂

Kec je tresina ona prava. Baba Linda posebno ocajna sa svojom glumom. Posle dvojke samo Dark Fate gledas i tjt.
Iz ovog ugla da ali tada, stojim ispred Šumadije na Banovom brdu, gledam poster i pokušavam da pročitam prezime glumca... naravno nisam imao pojma o čemu se radi film. Au kakav je to doživljaj bio.

Ja sam dvojku gledao sa drugom u Kozari kada se pojavio. Po meni mozda pored Aliena 2 jos jedan nastavak koji je bio bolji od prvog dela.

Poslednja izmena:
Preminula Catherine O’Hara
catherine-ohara-home-alone.png

Nuremberg solidan ali nisam nikako mogao da progutam promašenu ulogu Crowea u ulozi Göringa. Zbog toga 5/10
odgledah ga neki dan - meni je ostavio odlican utisak, svakako koga zanima ta WWII tematika ja bih preporucio

Film za ljubitelje stare dobre akcije, prevrtanja vozila i sirovog pesničenja. Samo je scena
sa helikopterom malo preterana.
Bez zamarnja mozga.
6 je malo, 7 možda previše.
To je to 6.5 kod mene izgleda da se stari tip akcina polako vraća. Prvo Running Man sada ovo...podseća na filmove od pre 20+ godina.

Ekipa je dobra dosta poznatih faca pored njih dvojice, Brodijeva i Butlerova žena, marsovka iz Expanse, mala iz Lilo & Stitch... Boba Fet. Ovaj matori detektiv što kao da je umro 🤣

P.S. da ta pomenuta scena je kao neki SF

Poslednja izmena:
"The Void"
Tek sad ga gledao. Veliki uticaj The Thinga, Hellraisera, Event Horizona... Naravno, ni blizu tim filmovima ali svejedno skroz okej Lovecraftian Cosmic horror.
6/10

Rental family 7/10

Леп филм, ово се ретко виђа у Холивуду , нажалост. Лепо је Фрејзер изнео улогу. Вреди погледати. Препорука.

Da podvučem. Možda neko nije još uvek pogledao.

Nisam očekivao uopšte ovoliko slojeva. Dugo je stajao u library, jer smo mislili da je holivudska komedija. Baš lepa, meka priča. Tip filma koji je baš redak u poslednje vreme, o ljudima.

Meni je Terminator 1 dobar film, dvojka je kultni ,sigurno jedan od najboljih akcionih filmova sa idealnim castingom ii sa odlicnim saundtrackom i “u could be mine” od GNR jednom od omiljenih pesama. Vec od trojke krece veliki pad u kvalitetu da bi kulminaciju doziveo u Terminator genesys sa parodjom od “Linde Hamilton” . Ovaj sa Kristijan Baleom Salvation je korektan.

Dead of winter
https://www.imdb.com/title/tt7574556/?ref_=ext_shr_lnk , ne videh da ga je neko komentarisao, triler sa Emom Tompson, ima nekog smeka, mozda sam za nijansu vise ocekivao, ali se poklapa sa imdb ocenom 6/10

Nazad
Vrh Dno