Teddy McDonald
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.04.2022
- Poena
- 145
Meni je npr "Rekvijem za snove" S-tier kategorija ali da ga repriziram -nema šanse.Samo mi pored ovakve svakodnevnice trebaju još i filmovi koji će me bacati u depresiju...
Meni je npr "Rekvijem za snove" S-tier kategorija ali da ga repriziram -nema šanse.Samo mi pored ovakve svakodnevnice trebaju još i filmovi koji će me bacati u depresiju...
Има баш језивих сцена, за не гледати поново. Али, одличан филм.Meni je npr "Rekvijem za snove" S-tier kategorija ali da ga repriziram -nema šanse.
Slažem se - odličan film sa vrhunskom glumom ali mi je i prvi put bio previše.Meni je npr "Rekvijem za snove" S-tier kategorija ali da ga repriziram -nema šanse.
Ко би рекао да је ово изашло 2001.![]()
Обновио после отприлике пар деценија, и даље мени један од најбољих ратних филмова. Наравно, ако се зажмури на уобичајену пропаганду, и цени само филмски квалитет.
8/10
Ja sam čitao i knjigu, odgledao sve dokumentarce koje sam mogao da nađem, skoro do u detalj su preneli sve što se dešavalo, čak sam stekao utisak da je film verovatno malo i ublažen zbog publikeKakva filmčina, tj akcija bez predaha (nula patetike, maksimalni haos). Nadam se da neću opet naići na osudu 👻 ali meni je "Black Hawk Down" u rangu sa "Saving private Ryan"
Nema šta, remek delo ratnog žanra. Kakva glumačka postava (Mekgregor, Hardi, Hartnet, Bana, Sejzmor, pa i čuveni Spad iz Trejnspotinga), svi savršeno uklopljeni u akciji (niko ne dolazi do izražaja). Zimerova muzika na vrhuncu (bukvalno nacrtana za neki 5.1 ili 7.1 surround), Ridlijeva režija na vrhuncu. I ja sam ga "studirao" nakon gledanja ali davno to beše, ne sećam se najbolje detalja.Ja sam čitao i knjigu, odgledao sve dokumentarce koje sam mogao da nađem, skoro do u detalj su preneli sve što se dešavalo, čak sam stekao utisak da je film verovatno malo i ublažen zbog publike
Meni je ovaj film ok bio, tu negde u odnosu na ono sto sam ocekivao, u bioskopu pa nisam mogao da prekinem/izadjem ali bih svakako gledao do kraja 🙂![]()
Počeo sam da gledam ali mi je glavna glumica tako, da se izrazim a da je ne uvredim ili da ne upotrebim neku teoriju reč, negledljiva da sam odustao vrlo brzo nakon početka.
Tema je sta se gledalo u 2026, ne filmovi snimljeni u 2026, nije mi najjasniji deo “ ne ulazi u konkurenciju” ako je covek poceo da ga gleda 🙂, inace daleko od toga da je neko remek delo ako pricamo o blink twice .Tema su filmovi 2026, a taj navedeni bas i ne ulazi u konkurenciju, ajd' da je 2025.
Pride je prosecno los, nevezano za bilo koju god...
Aronofskaj top 3 filma:
Black Swan
Mother! (treba pogledati 2-3 puta, a pogotovo credits na kraju)
Requiem...
Sve ostalo sto je rezirao mi je bilo ili vrh ili uzassno jadno.
Cudan reziser, da nema sredine... sto se mene tice...
(Fountain i Pi mi nisu legli nikako...a recimo dobro su ocenjeni od drugih "korisnika")
i ja sam samo "korisnik", don't judge me!

Slobodno kreni sa serijom jer ima totalno drugačiji pristup i po meni daleko bolja od filma po svim aspektima.Uopste nisam skontao da je taj Ripley ista priča. Odgledaću kad ovaj malo izvetri.
Ako ti se svidelo - videh negde najavu za drugi deo.Одличан. Ово ми је први филм из ове франшизе да гледам, и пријатно сам изненађен. Може препорука.![]()
Izašao pre skoro 20 godina.. a i treći ne tako davno (prošle godine). Verovatno si pobrkao sa nečim drugim.Ako ti se svidelo - videh negde najavu za drugi deo.
Nadam se da je Marty Supreme na nivou ali trenutno ga nema za gledanje.Meni iskreno Uncut Games je masterpis za Good Time.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari