shamanNS
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,555
Pogledaj 12 Angry Men ako nikad nisi gledao.Можда само треба да укапирам филозофију старих филмова.
Pogledaj 12 Angry Men ako nikad nisi gledao.Можда само треба да укапирам филозофију старих филмова.
Prvo pogledaj Rope i Lifeboat od Hickoka a od starijih filmova ti preporucujem The Shop Around the Corner i The invisible man iz 1933.Мораћу Хичкока да гледам, ништа нисам гледао његово
Ооо, да, веома сам одушевљен њом 😍Nisi oduševljen sa Grace Kelly? 😱
Гледао, убива кол'ко је добар! Озбиљан филм! И то, мислим да сам баш овде добио препоруку.Pogledaj 12 Angry Men ako nikad nisi gledao.
![]()
Spora ali dobra. Poput Farga, ne može ti pokvariti utisak filma.Ista je ideja ali se serija dosta razlikuje. Mislim da joj crno-bela kamera daje neki šmek i sećam se da su me pojedini kadrovi oduševili, možda baš zbog toga.
Sta bi jos osim Uncut Gems i ovog novog trebalo da se pogleda?@Vlada>>> a je l' si ranije gledao nesto od safdie brothers ?
imas na prethodnoj strani, da ne davimo ...Sta bi jos osim Uncut Gems i ovog novog trebalo da se pogleda?
Kakva filmčina, tj akcija bez predaha (nula patetike, maksimalni haos). Nadam se da neću opet naići na osudu 👻 ali meni je "Black Hawk Down" u rangu sa "Saving private Ryan"Ко би рекао да је ово изашло 2001.![]()
Обновио после отприлике пар деценија, и даље мени један од најбољих ратних филмова. Наравно, ако се зажмури на уобичајену пропаганду, и цени само филмски квалитет.
8/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari