Razumem da te poneo žar pisanja, ali naravno da nije tako.Nelinearna struktura je dobra i ključna za svaki film
Možda ovaj, ako ga nisi gledao 🙂 https://www.imdb.com/title/tt0844479/?ref_=ext_shrX 2022 dobar pogotovo 2 polovina. Ona baba i njena frizura sve sam mislio pojaviće se Marty Mcfly sa replikom Doc we gotta go.
Kao i skoro svaki horor koji sam pogledao u poslednje vreme negde do tačke 1 sata me užasno sažvaće film a onda 40ak minuta odlican. Kapiram da je to trademark žanra i da film gradi tenziju i priča priču ali da li postoji neki horror koji odmah kreće bez da gradi priču nego da odmah bude scena od 10ak minuta krljanja pa onda priča pa onda ponovo krljanje. Kontam da je ovo zasićenje koje priča iz mene posle 6-7 vezanih filmova ali ipak me interesuje da li ppstoji takav horror a da nije Saw.
Sad ću ja kao oni - "knjiga je bolja". Neću reći da je bolja, ali ubija koliko je dobraOd poslednjih desetak novih filmova zadržao me je do kraja praktično nijedan. Šta je tu je, ovaj nisam reprizirao godinama, ako ne i duže.
Mlađi članovi foruma ko nije gledao neka javi utiske, lako je moguće da im neće biti zanimljiv. Od mene 8.5
![]()
Ovo je novitet za mene. Znači ja otpadam, nisam dovoljno kvalifikovan. 🙃Mlađi članovi foruma ko nije gledao neka javi utiske
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari