Uriel
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 06.12.2009
- Poena
- 1,185
Jel paranormalno, religija ?
Jeziv, mracan, horor kakav volem.
7/10
Jel paranormalno, religija ?
Jeziv, mracan, horor kakav volem.
7/10
Takodje, odusevljen sam! Kada sam gledao trailer nisam bio nesto optimistican, narocito posto nije isti glumica iz Mad Max. Furiosa (Anya) je u 90% filma umazana, tako da se promena glumice nije osetila 😂 Film ima odlicnu akciju i radnju, narocito mi se svidja sto se tokom filma sve povezuje sa Mad Max: Fury Road.Odgledao Furiozu na MAX, kakva filmčina. Prezadovoljan sam.
Film je izuzetno pedantno realizovan, u svakom smislu, i tehničkom i što se tiče scenarija. Hemsvort u ulozi predvodnika sirotinje a u stvari prodavca magle je maestralan, od Anye nisam ni očekivao da fejluje. Akcione scene su remek dela što se mene tiče. Neko je ovde pisao da je kompletan film snimljen ispred zelenog platna, što uopšte nije istina, tj. nije potpuna istina, jer je film sniman na brojnim lokacijama u australijskoj pustinji, a npr. scena napada na ratnu mašinu je snimana 78 dana sa 200 statista. Da ne spominjemo svet koji je Miler razradio do detalja, sa pozadinskim pričama mnogih likova, frakcija, njihovim obeležjima i karakteristikama, lokacijama itd.Takodje, odusevljen sam!
Haven't you WOKE up yet?Everything Everywhere All at Once teško đubre.
Dešava mi se da mi se nekad ne poklopi mišljenje sa nečijim po pitanju filma/serije ali mi se stvarno retko dešava da mi se dva mišljenja u okviru jednog posta ne poklope.Мени је Фјуриоса легла бар дупло боље од "Fury Road"... Буквално ми је филм са Том Хардијем тешко смеће а уз Фјуриосу сам уживао.
Елем, погледај "Prometheus" 8/10, после "Alien" и "Aliens" убедљиво најбољи филм. Дечица су можда очекивалка више ванземаљаца али прича и филм кидају!
Kad pogledaš film, stvarno ništa više nije spojler 😄Pa i nije to spojler, baki. Odgledaj film ako nisi. U suštini nije loš.
Haha, da znaš za jedno pre podne. Meni kad god se spomene Nik Kejdž padne prvo na pamet njegova bolesno dobra kolekcija i bolesno preskupa kolekcija satova. Ali gotivan lik.
Everything Everywhere All at Once teško đubre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari