Ima ih koliko hoćeš, pa i Mulholland Drive i Eyes Wide Shut su između ostalog i erotski trileri.Od "Niskih strasti" i generalno s'kraja Jel ima uopste "dobri erocki trileri" da mogu da se nabroje na prstu jedne ruke da vredi odgledati?
Meni mahom sve deluje kao projekat da se odredjene glumice "skinu za Holivud" nego li da je neki ozbiljan projekat u pitanju...
Pada mi na pamet onaj sa Sidni Svini u glavnoj ulozi a i on je mlak... Takodje i onaj sa Fasbenderom nije nesto...
Nazovi ga erotic mystery psychological drama ili kako god ti drago, erotika je bitan njegov deo i u tom kontekstu je spomenuta.Eyes wide shut ne bih svrstavao u erotske trilere, jer onda se poenta filma banalizuje.
Možda može od ovog nešto da se probere:Od "Niskih strasti" i generalno s'kraja Jel ima uopste "dobri erocki trileri" da mogu da se nabroje na prstu jedne ruke da vredi odgledati?
Meni mahom sve deluje kao projekat da se odredjene glumice "skinu za Holivud" nego li da je neki ozbiljan projekat u pitanju...
Pada mi na pamet onaj sa Sidni Svini u glavnoj ulozi a i on je mlak... Takodje i onaj sa Fasbenderom nije nesto...
To je dokomentarni. Nagledali su mnogi toga u životu ali nije tema...Gledao sinoć "20 dana u Mariupolju".
Iako sam se svega nagledao u životu, došlo mi u jednom momentu da ga prekinem. Strava i užas.
Gledao sinoć "20 dana u Mariupolju".
Iako sam se svega nagledao u životu, došlo mi u jednom momentu da ga prekinem. Strava i užas.
Ma ne ulazim u sferu politike, dokumentarac je jeziv ko god da ga je snimio.Ako je to snimio novinar Asošijejted presa, a uz to je i dobitnika Pulicerove nagrade, to mora da je dokumentarna filmčina. U lepom sećanju su mi ostale njihove filmlčine iz 90 tih godina o nama.
Meni je zamerka na negativcu previše je mekan lik a delo baš obrnuto.Oprečne stavove čuh za:
The Treatment
Ekploatativan na dosta nivoa, sa obiljem traumatičnih segmenata s decom, koji su tu da mu daju nekakav kredibilitet autentičnosti i sirovosti, a ne u službi narativa.
Prepun klišea. Glavni policajac - stereotipni lone wolf - potpuno sam rešava slučaj, a pride je naravno mučen duhovima prošlosti, jer je sve to i on doživeo kao dete... found footage VHS koji pruža ključne dokaze... klaustrofobija i mrak, napuštenih i oronulih podruma/skladišta/starih kuća... prenaglašeno dramatična muzika u svakoj iole napetoj sceni...
Očekivano naduvana ocena na IMDB zbog shock-value scenarija & scena, a objektivno je naporan, i zaslužuje max 5. 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari