Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Bas me iznervirao kraj bio sam u fazonu dokle idu više sa tom pričom u svakom filmu ali onda izguglah i gle postoje ljudi koji pate od Mullerian Duct syndroma
Kako što sam ranije napisao, u nekom trenutku u istoriji je uvedena detaljna provera testisa kandidata za papu. Teško da bi moglo nešto ovakvo da se provuče. Razlog provere? Verovatno Papessa Giovanna.
Prvih 30-40min bih bi dao 8/10, ali zbog ostatka filma koji je po meni veliki sund dajem 2/10. Dobra prica, ima cak o velikih povezanosti sa Requiem for a Dream, cak su “ukrali” neke segmente.
Ne preporucujem gledanje, dosta je gadan, po meni namerno iz razloga da bi se pricalo o filmu, da bude drugaciji (ne u pozitivnom smislu). Sta vise nekako me podsetio nas Srpski film, po morbidnosti
Prvih 30-40min bih bi dao 8/10, ali zbog ostatka filma koji je po meni veliki sund dajem 2/10. Dobra prica, ima cak o velikih povezanosti sa Requiem for a Dream, cak su “ukrali” neke segmente.
Ne preporucujem gledanje, dosta je gadan, po meni namerno iz razloga da bi se pricalo o filmu, da bude drugaciji (ne u pozitivnom smislu). Sta vise nekako me podsetio nas Srpski film, po morbidnosti
Kako što sam ranije napisao, u nekom trenutku u istoriji je uvedena detaljna provera testisa kandidata za papu. Teško da bi moglo nešto ovakvo da se provuče. Razlog provere? Verovatno Papessa Giovanna.
Čekaj provera funkcionalnosti mošnica ili da li ih kandidat ima? Pošto sa onim sindromom imaju i mošnice ali uglavnom substerilni. Druga stvar što se niakda ne bi desilo da u minut do 12 prihvate kandidata bez ozbiljnih provera ali avaj dramaturgija.
Volja sinovljeva
Sta mi se svidelo: Scene svih borbi su uradjenje odlicno 9/10. Scenografija, sto cgi sto ne cgi, dobra. Kamera, dobra. Kostimografija sa par zamerki, dobra.
Sta mi se nije svidelo: Tema tj radnja. Ne postoji centralna radnja filma vec skup nabacanih i uklopljenih dogadjaja. Gluma, osim par uloga, jako losa. Mimika glumaca, facijalne ekspresije su uglavnom lose, ponekad i kardinalno lose. Naracija - ne znam da li smo navikli na engleski ali mi se cini da srpski jezik jednostavno ne moze da se nosi sa ovakvim tipom filma.
Ocigledno i bezobrazno kopiranje dogadjaja i likova iz mad max-a a posebno immortan joe-a
I jos poneke rupe vezane za logican tok dogadjaja.
Medjutim primetna je jedna cudna stvar (jos dvoje ljudi koji su samnom gledali uocili su isto) da se kvalitet svega gore lose navedenog drasticno popravlja u zadnjih 40min filma. Ne znam da li je do toga sto je film sniman preko 4 godine sa pauzama ili do cega ali je odskok jako primetan.
Od mene izmedju 5 i 6/10
Volja sinovljeva
Sta mi se svidelo: Scene svih borbi su uradjenje odlicno 9/10. Scenografija, sto cgi sto ne cgi, dobra. Kamera, dobra. Kostimografija sa par zamerki, dobra.
Sta mi se nije svidelo: Tema tj radnja. Ne postoji centralna radnja filma vec skup nabacanih i uklopljenih dogadjaja. Gluma, osim par uloga, jako losa. Mimika glumaca, facijalne ekspresije su uglavnom lose, ponekad i kardinalno lose. Naracija - ne znam da li smo navikli na engleski ali mi se cini da srpski jezik jednostavno ne moze da se nosi sa ovakvim tipom filma.
Ocigledno i bezobrazno kopiranje dogadjaja i likova iz mad max-a a posebno immortan joe-a
I jos poneke rupe vezane za logican tok dogadjaja.
Medjutim primetna je jedna cudna stvar (jos dvoje ljudi koji su samnom gledali uocili su isto) da se kvalitet svega gore lose navedenog drasticno popravlja u zadnjih 40min filma. Ne znam da li je do toga sto je film sniman preko 4 godine sa pauzama ili do cega ali je odskok jako primetan.
Od mene izmedju 5 i 6/10
Odličan! Slatko sam se ismejao.
Dosta podseća na Fargo i ceo taj univerzum.
Volim kod Danaca ove mixeve komedije i drame.
Mads Mikelsen jedna od najluđih uloga u kojima sam ga gledao.
Pčelar zeznuo Jason Bourne,Comando,Ramba,John Wicka i Serious Sam-a . Šta sam ja to gledao 😂🤣 .
Usput krenuo Canary Black čisto zbog Kate ❤️ ali morao sam da prekinem posle 30tak minuta -5/10.
U današnje vreme je prava umetnost pronaći dobar film svežijeg datuma .
Treatment 2014 jako dobar Belgijski triler, sama tematika je jeziva ali film nije išao baš (nije horor) do kraja da nam zgadi život. Nije da je zgranjavanje ali je nepotrebna tematika svakako. Ne preporučujem.
Pčelar zeznuo Jason Bourne,Comando,Ramba,John Wicka i Serious Sam-a . Šta sam ja to gledao 😂🤣 .
Usput krenuo Canary Black čisto zbog Kate ❤️ ali morao sam da prekinem posle 30tak minuta -5/10.
Izazivam te da odgledas Thelma. Pisao u temi pre neki dan. Bakica od 93 god u "mission impposible" sa primesama humora kao u filmovima devedesetih. Vise je drama nego komedija.
Dobar film, mada mi je ocena na IMDB malo preterana. Očekivao sam suroviji film, al dobar je i ovako. Uglavnom, oseća se ta atmosfera života u istočnoj nemačkoj pre pada berlinskog zida i igra sa ljudskom psihomm
Zato odgledah Underwoold prva dva dela zbog Kate, mislim da je bilo prosle nedelje, i dalje tvrdim ljubavna scena izmedju nje i Majka perfektno odradjena gde vidi sve i nista , pored te scene jedino bolje je poljubac izmedju Kejt i Sojera u Lostu
Prva dva dela Underwolda melem za oci
Gledasmo i nove kornjace sa Megan Fox i zena gleda i kaze ma bre ja se ne secam da je Ejpril bila ovoliko dobra riba u crtanom filmu film i vredi pogledati zbog njene pojave, ima malo humora ostalo je sta znam bezveze
Zato odgledah Underwoold prva dva dela zbog Kate, mislim da je bilo prosle nedelje, i dalje tvrdim ljubavna scena izmedju nje i Majka perfektno odradjena gde vidi sve i nista , pored te scene jedino bolje je poljubac izmedju Kejt i Sojera u Lostu
Prva dva dela Underwolda melem za oci
Gledasmo i nove kornjace sa Megan Fox i zena gleda i kaze ma bre ja se ne secam da je Ejpril bila ovoliko dobra riba u crtanom filmu film i vredi pogledati zbog njene pojave, ima malo humora ostalo je sta znam bezveze
Kako biste izbalansirali lika Ejpril, doduse ni 3 Megan ne moze da izgura prosek kad se poredi sa ovim, mozete da pogledate ovo 😅
(nisam gledao niti preporucujem, ali sam morao da podelim)
Kako biste izbalansirali lika Ejpril, doduse ni 3 Megan ne moze da izgura prosek kad se poredi sa ovim, mozete da pogledate ovo 😅
(nisam gledao niti preporucujem, ali sam morao da podelim)
Sasvim dobar, intrigantan politički triler gledajući sa verskog aspekta, delovao mi je kao lagana verzija čuvene knjige Ime Ruže, valjda sam od nje počeo da se više zanimam za tu vrstu protkane mistike pa i ove vatikanske. Ne znam da li bi mi bio zanimljiv film o našim poglavarima (čisto sumnjam). Momenat kada sam shvatio delimično u čemu je kvaka, jer se film ne bavi tim detaljima, zapravo je moja vizuelna obmana u trenutku kada se kamera fokusirala na Beniteza dok su kardinali raspravljali oko terorističkog akta, da sam onako ne razmišljajući sam sebe upitao, koja je sad ova žena među njima? Ni na trenutak ne pomislivši da je u pitanju Benitez.
To podsvesno imaginarno obmanjivanje je dokaz da su sjajno "nijansirali" Carlosa Diehza, jer bi prenaglašena vizuelna transformacija bila promašaj.
Eto to mi je bilo fascinanto, iako poenta filma nije u biološkom aspektu već u vrlo izazovnom pitanju za takvu instituciju kao što je Vatikan. Ono što mi je zasmetalo je činjenica koju sam i kroz neke dokumentarce zapazio koliko je važno nemati dodira sa spoljnim svetom, što je u flmu, verovatno zbog umetničke slobode i previše forsirano. Iako su tematski slični, ali u suštini različiti preporučio bih i fim The Two Popes sa dva velikana.
Conclave - ni malo mi nije legao. Očekivao sam malo, dobio ništa.
Od utisaka, Ralf Fajns odličan kao i uvek, Džon Litgov komično loš.
Ovog filma se neću sećati i sigurno neću poželeti da ga gledam još jednom, ikad.
Conclave - ni meni. 6/10.
Cudi me sto ga niko nije uporedio sa 12 angry men. Paralele su jasne, pojavljuje se misteriozno kardinal/porotnik u koga se sumnja, da bi filmovi dalje tekli kroz glasanja/rasprave do svog zavrsetka.