Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto forum prevodi imena filmova sa imdb-a na nemački? Možda je neko već pitao, ali nisam primetio. Zanimljivo ne svaki, ali dosta njih.

Prilozi

• Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    21.8 KB · Pregleda: 18
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    28 KB · Pregleda: 17
U pitanju je pažljivo smišljena diverzija kako bi zaboravili na i dalje prisutnu germanizaciju IMDb linkova.;)

Malo me bacio u razmišljanje na kraju ali skopčao sam stvari dosta brzo. Ocena je realna.
Postoji i francuska verzija veoma slična,isto dobar film https://www.imdb.com/title/tt4058500/?ref_=ext_shr

@emaremare Nisam ga pratio u zadnje vreme nesto evo sad guglam gledao sam:

Retribution​

mozda je tu Marksman najbolji.

Ne secam se da sam gledao nesto lose sa Tom Henksom, ovde mi ostalo upecatljivo na kraju scena kupanja(kako mora da se snadju zbog vere)

Takodje, gledao
, Pike sam primetio u Gone Girl gde sam se najezio kako je odlglumila , u ovom ona i Peter Dinklage odlican duo
I ja sam mislio da dobro glumi a ond asam video deo intervjua za jedan od ta dva filma i shvatio da je žena poremećena, ne mora da glumi 😅

Ko je poremecena, Rosamund ?

Pise na wikipediji da glumi takav tip osoba da je se specijalziovala :)

Ma normalna je Rosamund. Imam koleginicu u nekom tom spektru psihoza kao sto su njene uloge i to je bas onako... divlje. Trenutno radi od kuce pa ne moze da nam oplemenjuje kanc izuzetnom pojavom jer fura nanogicu zbog pistolja. Takve osobe svaki HR razgovor prolaze kao potpuno normalne.

Ma normalna je Rosamund. Imam koleginicu u nekom tom spektru psihoza kao sto su njene uloge i to je bas onako... divlje. Trenutno radi od kuce pa ne moze da nam oplemenjuje kanc izuzetnom pojavom jer fura nanogicu zbog pistolja. Takve osobe svaki HR razgovor prolaze kao potpuno normalne.
To je to, prati pažljivo intervju videćeš da "glumi" da je normalna. Nije sad taj psiho level da fura giju na set ali blizu.

Nastavljam dalje sa Pirsom Brisanom. Mogu reći da ima dobre filmove, nisu ništa spektakularni ali sasvim dobri, zabavni i zanimljivi. Uloga u ovom filmu je slična kao i u prethodna dva koja sam pogledao( Panamski krojač i Posle sumraka). Dakle uloga zavodnika, nešto na fazon Džejmsa Bonda. Konkretno za ovaj film 8/10.

Conclave, do kraja je bas dobar. E tu sve pada u vodu mada bi moglo da prodje da nije ovog koraka u proceduri
Pontificus Testiculum Confitemur Iudex

Nastavljam dalje sa Pirsom Brisanom. Mogu reći da ima dobre filmove, nisu ništa spektakularni ali sasvim dobri, zabavni i zanimljivi. Uloga u ovom filmu je slična kao i u prethodna dva koja sam pogledao( Panamski krojač i Posle sumraka). Dakle uloga zavodnika, nešto na fazon Džejmsa Bonda. Konkretno za ovaj film 8/10.

Ovo je bolje nego 90% danasnjih filmova... ne secam se da sam zadnjih 5-6godina odgledao nesto kvalitetno...

A pritom je rimejk još starijeg filma. 😀

Alien Romulus 6/10

Pošto su svi glumci mlađani imao sam utisak da gledam Američku pitu ili tako neki film. Nekako mi zbog njih sve delovalo neozbiljno, kao npr u Alien vs Predator 2, znaš da kad alien uđe u srednju školu niko živ neće izaći, sve epizodne uloge.
Fali glavni glumac/glumica koja će izneti film na leđima držeći adekvatnu pucu, ipak su S.Viver i M.Rodrigez postavile neki standard.
Za ceo film im trebale samo dve hebene puške, pa bre ovo je Alien.
Crnac sa izrazom lica kao da pokušava da iskenja palamar dodatno doprinosi neozbiljnosti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno