Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
A24 i NEON su full autizam produkcije. Bude ponekad nesto zanimljivo od njih.
Pa to važi za svaku produkciju, računaju se dobri naslovi a njih imaju baš dosta.Češće ne bude.
Postoji i francuska verzija veoma slična,isto dobar film https://www.imdb.com/title/tt4058500/?ref_=ext_shrU pitanju je pažljivo smišljena diverzija kako bi zaboravili na i dalje prisutnu germanizaciju IMDb linkova.
Malo me bacio u razmišljanje na kraju ali skopčao sam stvari dosta brzo. Ocena je realna.![]()
The Words (2012) - IMDb
The Words: Directed by Brian Klugman, Lee Sternthal. With Dennis Quaid, John Hannah, Jeremy Irons, Bradley Cooper. A writer at the peak of his literary success discovers the steep price he must pay for stealing another man's work.web.archive.org
Čovek ima jedno 10 istih filmovaAbsolution 2024
https://www.imdb.com/title/tt8337290/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_1 dosadan film.. mada i nije toliko los onako old farperski. A taj sam kraj kao da sam vec video ranije.. neki fleshback opasan.
Mislim da je ocena tu oko 6
I ja sam mislio da dobro glumi a ond asam video deo intervjua za jedan od ta dva filma i shvatio da je žena poremećena, ne mora da glumi 😅Ne secam se da sam gledao nesto lose sa Tom Henksom, ovde mi ostalo upecatljivo na kraju scena kupanja(kako mora da se snadju zbog vere)
![]()
Takodje, gledao
, Pike sam primetio u Gone Girl gde sam se najezio kako je odlglumila , u ovom ona i Peter Dinklage odlican duo![]()
Nije da mi nije proslo kroz glavu da mora da ima neku falinku (citaj fali daska ) kada onako glumi da me jeza uhvatilaI ja sam mislio da dobro glumi a ond asam video deo intervjua za jedan od ta dva filma i shvatio da je žena poremećena, ne mora da glumi 😅
Au kakav turbo folk od body horora. Samo me vuklo da vidim dokle ide mašta.![]()
Ocena jedva 5/10
To je to, prati pažljivo intervju videćeš da "glumi" da je normalna. Nije sad taj psiho level da fura giju na set ali blizu.Ma normalna je Rosamund. Imam koleginicu u nekom tom spektru psihoza kao sto su njene uloge i to je bas onako... divlje. Trenutno radi od kuce pa ne moze da nam oplemenjuje kanc izuzetnom pojavom jer fura nanogicu zbog pistolja. Takve osobe svaki HR razgovor prolaze kao potpuno normalne.
Nastavljam dalje sa Pirsom Brisanom. Mogu reći da ima dobre filmove, nisu ništa spektakularni ali sasvim dobri, zabavni i zanimljivi. Uloga u ovom filmu je slična kao i u prethodna dva koja sam pogledao( Panamski krojač i Posle sumraka). Dakle uloga zavodnika, nešto na fazon Džejmsa Bonda. Konkretno za ovaj film 8/10.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari