Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2024)

Izasao je juce i Elevation (2024) u narodnim bioskopima.
Buduci Kapetan Afrikan-America glumi glavnog lika, i opseg glume mu je daleko veci od strong women likova u filmu, ali sa druge strane
i 10x losiji od Tommy Wiseau...
Neka mu je sa srecom u karijeri, a i njegovom sledecem Marvel filmu.

Conclave (2024)

Odlican film, o ljudskim bazicnim potrebama, da budu priznati i prihvaceni, da ne spojlujem...
mozda cu ostaviti malcice vecu ocenu nego sto bi trebao, jer sam ga gledao sinoc odmah posle kapetana afrikan-amerikana iznad.. ali da, mislim da je realno..
Prica, gluma, kinematografija, rezija... ovako se pravi film:

8.5/10

NIsam ni ja ove godine video dobar film, tako da me ne bi iznenadilo da neko od ove ekipe zakuca i oskara za par meseci.

Odgledan Locke (2013) večeras - oduvao me je, ko je propustio da nadoknadi - film se gleda u jednom dahu, Tom Hardi odličan. Jedina mana je kraj koji kao da nije iz ovog filma, kao da se režiser uplašio da ide do kraja. Ko je preporučio ovde - hvala mu!

Tetris, konačno ga odgledah, imao sam neku averziju prema tom naslovu ali film je odličan. Pogotovo mu na težini daje to što je prema istinitoj priči.

Odgledan Locke (2013) večeras - oduvao me je, ko je propustio da nadoknadi - film se gleda u jednom dahu, Tom Hardi odličan. Jedina mana je kraj koji kao da nije iz ovog filma, kao da se režiser uplašio da ide do kraja. Ko je preporučio ovde - hvala mu!
Odgledaj i Daddio, nije isti ali je sličan. Meni bolji mada sam Locke i zaboravio više.

Conclave (2024)

Odlican film, o ljudskim bazicnim potrebama, da budu priznati i prihvaceni, da ne spojlujem...
mozda cu ostaviti malcice vecu ocenu nego sto bi trebao, jer sam ga gledao sinoc odmah posle kapetana afrikan-amerikana iznad.. ali da, mislim da je realno..
Prica, gluma, kinematografija, rezija... ovako se pravi film:

8.5/10
Stvarno kvalitetan film, zanimljiva desavanja, drzi paznju maltene svakog minuta, od mene 9/10. Svakako iznad ocekivanja.
Ako jos neko ima da preporuci po njemu dosta kvalitetan film i da je iz 2024 (2023) nek napise slobodno, mozda nas jos nesto pozitivno iznenadi u ovoj modernoj produkciji

Izasao je juce i Elevation (2024) u narodnim bioskopima.
Buduci Kapetan Afrikan-America glumi glavnog lika, i opseg glume mu je daleko veci od strong women likova u filmu, ali sa druge strane
i 10x losiji od Tommy Wiseau...
Neka mu je sa srecom u karijeri, a i njegovom sledecem Marvel filmu.
Propast od filma 2/10
Predeli gde je snimano 10/10, kao i glumice :)

Nisam video da je neko komentarisao Izolaciju sa Bikovićem. Vredi li šta?

Nije bilo hrabrih da ga gledaju posle one glume u trejleru za film.

Kad smo kod Telme:
Thelma (2017)
''Skandinavski'' dosta dobar, 7/10.

De uskyldige (2021)
Spor, na trenutke uznemirujuć, pa i potresan. Zanimljiva tema, a klinci su pokidali sa glumom, posebno Alva Brynsmo Ramstad, koja glumi autističnu devojčicu Anu. 7.5/10.

Gräns (2018)
Skandinavska boleština klasična, 6.5-7/10.

Poslednja izmena:
Conclave 8/10

Сјајан је. Режисер који је покидао са "All Quiet on the Western Front" сада нам је подарио овај сјајан филм. Само нека настави овако!

Na zapadu ništa novo
Podseti me na ovaj Majlstonov prevod Remarka u zvuk i sliku, koji će uskoro napuniti 100g, a ništa od potentnosti nije izgubio.

Krešendo ratne surovosti, koji je i Berger užasavajuće verodostojno, opredmetio u film pre 2 godine. 😊

Smile 2 4/10
Боже каква глупост. После сасвим солидног првог дела они направе ОВО! Пакао колико је лоше!

Conclave 7

Bas me iznervirao kraj bio sam u fazonu dokle idu više sa tom pričom u svakom filmu ali onda izguglah i gle postoje ljudi koji pate od Mullerian Duct syndroma

Nazad
Vrh Dno