Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ Što znači da je serija realna, gde je problem? 😁

Prva sezona mi je ostala u lepom (i dalekom) sećanju.
 
Apple Tree Yard (2017)

Ne znam samo kako sam ovo propustio, Nit kraće serije, nit boljeg zapleta, sabijenog u četiri epizode. Ko je mazo, može ovo da stuče i za veče,
ja sam ipak podelio na dve večeri.
Jako dobra britanska slow burn serija rađena po noveli od Louise Doughty, a u pitanju je aferična trlier, drama, vrlo realna za sve smrtnike. Emili Votson u ulozi Ivon, iako nije za oko, odlično je odigrala ulogu i mislim da je uz Colmanovu jedna od najboljih britanskih glumica.
8/10
 
Odgledah The Night Agent, sezona 1.

Nije lose, moze to i gore, recimo kao sto se lik preziva u seriji...

6.6/10
Netflix necu pominjati, podrazumeva se... ali ovde nema toliko nametanja.. 6.598/10. preporuka
dobra je serija.. dobar je i protagonista. Vraca mi veru u ljude... 6.7/10, ok!?
 
Poslednja izmena:

Ruska mini serija od 6 epizoda.

U moru gluposti koje se pojavljuju ovo je odlicno.
 
Odgledah The Night Agent, sezona 1.

Nije lose, moze to i gore, recimo kao sto se lik preziva u seriji...

6.6/10
Netflix necu pominjati, podrazumeva se... ali ovde nema toliko nametanja.. 6.598/10. preporuka
dobra je serija.. dobar je i protagonista. Vraca mi veru u ljude... 6.7/10, ok!?
I ja je malopre zavrsio, okej je, moze da se gleda :D
 
Dark je bolji dosta, naročito prva sezona.
Ma Dark je prica i fenomen sam za sebe... nije losa ni ova nova britanska, The Devil's Hours. Izasla je cela prva sezona, a zamisljena je da bude kao trilogija. Nadam se da nece doziveti sudbinu "1899" koja je takodje trebala da bude u formi trilogije ali su je otkazali posle prve sezone.
A kad smo već kod nemačkih serija, po meni jedna od najboljih i generalno je "Babylon Berlin" (vidi se da je Bjela iz nje malo uzimao inspiraciju za Senke nad Balkanom), a tu su i "Dogs of Berlin", "Kings of Stonks" i "Kleo" :)
 
Poslednja izmena:
Dobar je Devil's sa svim svojim manama tako da se uzdam u nastavak, videćemo...

Ja sam taj From baš ocrnio ovde, ali ipak ću pokušati pogledati drugu sezonu.
 
Pozdrav,može li preporuka za seriju u cyberpunk stilu,pogledao sam Altered Carbon,a čini mi se da je dosta skučen izbor kad je ta tematika u pitanju.
Našao sam neke animirane,Cyberpunk Edgerunners i Blade Runner Black Lotus i to je otprilike sve.
 
Da i ja je gledam bas udarnim tempom :) I evo posle 3.5 sezone jos uvek gomilu stvari ne mogu da shvatim. Bas je prava misterija, i jako tesko moze da se nasluti sta se zbog cega desava.
Najverovatnije i nećeš :) Serija je odlična ali je rasplet koncipiran u fazonu koliko gledalaca toliko i mogućih završetaka i ideja o onome što su gledali :)
 
Vredi li gledati "super natural"? Odgledah prvih par epizoda i utisci su toplo-hladni.. kao da sam prerastao ovakav tip serija..
 
Vredi uvek, ja sam je pratio od druge sezone i bezobzira sta ko kaze ta serija ima dušu. Ima odlicnih, dobrih, katastrofa epizoda. Al dobra je.
 
Одгледао ово на препоруку @Uriel, дефинитивно није за сваког, од 5. Креће болест на нивоу па онда крај јако лош, штета јер је и по оценама од 5. - 8. епизоде било одлично.
У складу са ексцентичности серије, ликова, режисера очекивао сам неки луд крај, оно слабо скроз.
Глумачка екипа сјајна, од Мајлса Телера - пандура/серијског убице/педофила, до Вилијама Болдвина оца који онанише на сопствену ћерку и остале болешчине које нормалним људима не би ни пале на памет. Рафн да престане да лиже сличице док снима филмлве/серије и има наде.
6, 5/10 јер ме од 8 - 10. разочарало, посебно задња епизода која је и најкраћа и најнебулознија.
 
Snowfall se konačno završila. Poslednja epizoda je dobra što se tiče kamere, verovatno najbolja dosad po tim pitanju, ali kraj je zbrzan, tupav i kliše. Ne preporučujem seriju onima koji je nisu gledali kako su izlazile nove epizode, ne isplati se da se počinje, jer posle treće sezone baš odlazi u kanal.
ipak je noćas završena serija.. i ja sam se prošli put nakon tvog komentara istripovao da je kraj, međutim nije :) a sumnjao sam jer mi bilo čudno da nisu prikazali epilog priče sa drugim "obaveštajcem".. i ne, neću komentarisati poslednju epizodu 😁
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno