Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ni ja ne kapiram. The Struggle je poslednja epizoda i išla je prošle nedelje.

Edit: WTF, izgleda da je ipak išlo nešto

Šta se dešava s ovom serijom hhahaha

Snowfall zavrsen jos prosle nedelje samo HBO kasni kao i u slucaju Tokyo Vice

Baš sam pre neki dan krenuo, konačno, sa Black Mirror, odlična serija.

Sve preporuke za Drops of God nakon 2 epizode

Krenuo sam da gledam Deadwood. Posle par epizoda serija obecava.
Zanimljiva je atmosfera. Sve se dogadja (bar za sada) u jednom kampu/kaubojskom gradicu. Svi su tu, i kada se povuku u svoje odaje i dalje su blizu i to stvara prijatan osecaj.
Samim tim sam postedjen teleportovanja likova na koje sam se davno navikao ali na pdsvesnom nivou definitivno razbija magiju koju film treba da izazove.
Za sada atmosferu mogu da uporedim sa drugom sezonom Walking Dead-a gde nema skretanja paznje sa jurcanjem tamo vamo vec se sve svodi na dramu izmedju likova.

Deadwood sam gledao već tri-četiri puta u celosti, i planiram ponovo uskoro!
Ko nije ispratio film, on odlično završava celu priču. Šteta što je Milch dijagnostifikovan sa Alchajmerom :( Vidi se dosta njegove ličnosti u mnogim likovima, pa i u narativu, pogotovo u filmu koji na gorko-slatki način prikazuje njegov oproštaj od sveta stvaranja.

Auu brate, ova Poker Face serija će stvarno da vrti identičan šablon u svakoj epizodi? 🤣🤣

Poslednja izmena:
Одгледао ово на препоруку @Uriel, дефинитивно није за сваког, од 5. Креће болест на нивоу па онда крај јако лош, штета јер је и по оценама од 5. - 8. епизоде било одлично.
У складу са ексцентичности серије, ликова, режисера очекивао сам неки луд крај, оно слабо скроз.
Глумачка екипа сјајна, од Мајлса Телера - пандура/серијског убице/педофила, до Вилијама Болдвина оца који онанише на сопствену ћерку и остале болешчине које нормалним људима не би ни пале на памет. Рафн да престане да лиже сличице док снима филмлве/серије и има наде.
6, 5/10 јер ме од 8 - 10. разочарало, посебно задња епизода која је и најкраћа и најнебулознија.
Svi likovi u seriji teski bolesnici :LOL:
A kraj je takav nebuloza jer je Refin hteo da ostavi lufta za jos jednu sezonu koji bi bio focus na Yaritzu i njen pohod na oslobadjanje kurwi. Ali kad su videli sta je ova budala snimila najurili su ga iz USA.
Sad gledam Copenhagen cowboy i isto je nebuloza ali nije bolestan kao too old.

Svi likovi u seriji teski bolesnici :LOL:
A kraj je takav nebuloza jer je Refin hteo da ostavi lufta za jos jednu sezonu koji bi bio focus na Yaritzu i njen pohod na oslobadjanje kurwi. Ali kad su videli sta je ova budala snimila najurili su ga iz USA.
Sad gledam Copenhagen cowboy i isto je nebuloza ali nije bolestan kao too old.
Како је описао Америчку полицију, а пре свега народ, добро је стигао да побегне уопште. Руку на срце има ту и истине у свим тим болешчинама..
Ликови су дефинитивно ненадј....и ,од већ поменутих горе до вође картела који брије ноге и не кажем шта све ради јер бих добио бан до краја живота врв кад бих све описао. На каквој хемији човек треба да буде да би му ово пало напамет, боже ме се опрости.

Još jedna epizoda Snowfall i konačno kraj. Da je završena pre dve sezone, mogao bih mirne duše da je preporučim, ovako nemojte da gubite vreme.
Zaboravio si da naglasis da je tvoj utisak subjektivan iskljucivo! Moj utisak je da je serija savrsenstvo! Apsolutna preporuka cista 10-ka!
Oduševljen -nisam, razočaran -nisam.. slažem se da su je mogli skratiti na sezonu-dve manje i da je kraj zbrzan ali generalno nimalo loša serija.. ako TLOU može imati 8.9/10 ocenu na imdb-u, onda ovoj dajem 10/10. Sad se čeka "From".
10-ka cista! Bez skracivanja ili dodavanja!

Vredi li gledati "super natural"?
vredi. pisao sam o toj seriji već, po sezonama. pretraži temu, pod pojam stavi "supernatural", pod član izaberi momsab

ja krenuo da gledam 2. sezonu Heroja. nije loše al' kao da fali nešto

Heroje sam gledao kada su izašli i serija je baš lepo krenula u prvoj sezoni i čini mi se da je imala dosta potencijala a onda je u narednim sezonama kvalitet eksponencijalno opadao jer su se autori totalno pogubili u priči tako da je krajnji utisak bio razočaravajući.

From, S02E2.
Može da prođe.
Prevod odradila mašina sa veoma malo grešaka

Андор - слажем се са напред наведеном констатацијом да је боља од Мандалоријана. Доста више споредних ликова, динамичнија радња, на крају - и више епизода у сезони. Једина мана је што се сад мора чекати 2024. за нову сезону.
Радња претходи филму Одметник 1. Све у свему - 8/10.

Poslednja izmena:
krenuo sam da gledam 5. sezonu The Rookie (ima prvih nekoliko epizoda u EON vido klubu). za sada deluje bolje i zrelije od 4. sezone koja je imala neke neverovatne momente a koje su imale najmanje veze sa stvarnošću.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno