shamanNS
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,155
?? S06E10 je emitovana 20. aprila.ipak je noćas završena serija..
?? S06E10 je emitovana 20. aprila.ipak je noćas završena serija..
Svi likovi u seriji teski bolesniciОдгледао ово на препоруку @Uriel, дефинитивно није за сваког, од 5. Креће болест на нивоу па онда крај јако лош, штета јер је и по оценама од 5. - 8. епизоде било одлично.![]()
Too Old to Die Young (TV Mini Series 2019) ⭐ 7.3 | Crime, Drama, Thriller
1h 16m | TV-MAwww.imdb.com
У складу са ексцентичности серије, ликова, режисера очекивао сам неки луд крај, оно слабо скроз.
Глумачка екипа сјајна, од Мајлса Телера - пандура/серијског убице/педофила, до Вилијама Болдвина оца који онанише на сопствену ћерку и остале болешчине које нормалним људима не би ни пале на памет. Рафн да престане да лиже сличице док снима филмлве/серије и има наде.
6, 5/10 јер ме од 8 - 10. разочарало, посебно задња епизода која је и најкраћа и најнебулознија.
Како је описао Америчку полицију, а пре свега народ, добро је стигао да побегне уопште. Руку на срце има ту и истине у свим тим болешчинама..Svi likovi u seriji teski bolesnici![]()
A kraj je takav nebuloza jer je Refin hteo da ostavi lufta za jos jednu sezonu koji bi bio focus na Yaritzu i njen pohod na oslobadjanje kurwi. Ali kad su videli sta je ova budala snimila najurili su ga iz USA.
Sad gledam Copenhagen cowboy i isto je nebuloza ali nije bolestan kao too old.
Zaboravio si da naglasis da je tvoj utisak subjektivan iskljucivo! Moj utisak je da je serija savrsenstvo! Apsolutna preporuka cista 10-ka!Još jedna epizoda Snowfall i konačno kraj. Da je završena pre dve sezone, mogao bih mirne duše da je preporučim, ovako nemojte da gubite vreme.
10-ka cista! Bez skracivanja ili dodavanja!Oduševljen -nisam, razočaran -nisam.. slažem se da su je mogli skratiti na sezonu-dve manje i da je kraj zbrzan ali generalno nimalo loša serija.. ako TLOU može imati 8.9/10 ocenu na imdb-u, onda ovoj dajem 10/10. Sad se čeka "From".
Jel počeo još neko da gleda Mrs. Davis?
![]()
Ja Deadwood baš polako trošim. Žao mi je da je odgledam u cugu jer je vrhunska serija, barem posle prve odgledane sezone. Drugu sezonu sam tek 2-3 epizode odgledao.Krenuo sam da gledam Deadwood. Posle par epizoda serija obecava.
vredi. pisao sam o toj seriji već, po sezonama. pretraži temu, pod pojam stavi "supernatural", pod član izaberi momsabVredi li gledati "super natural"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari