Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo opsti utisak o epizodi ala "vrh" "epic" 😀 a onda ko koga upuco u spojler.

Elem, True Detective 3 sezona mi je ok. Pocetak sezone mi je odlican i atmosferican. Kako se blizio kraj sezone tako se atmosfera sve vise gubila.

Poslednja izmena:
Ja u sledecih 40h necu ni ulaziti u ovde, i mislim da je tako najbolje za sve one koji poput mene ne mogu da gledaju seriju ranije. Cemu spojleri, ovo ono, ako bas ne zelite spoil, ne posecujte temu i toliko..

Silicon Valley
Zavrsio sam svih pet sezona, a koliko vidim snimace se i sesta. Iskreno, polako gubim interesovanje za seriju, skoro svi zanimljivi su je napustili.. Jos uvek je onako ok, ali cini mi se da pati od iste boljke kao i Shameless, radnja se vrti u krug. Mislim da bi trebalo uskoro da je zavrsavaju.

@DeLarge: Eto vidiš... a meni je npr Silicon Valley praktično jedina komedija u istoriji HBO produkcije koja mi se dopada. Doduše ja sam kao hobi programer ( i u vreme kad je startovala serija sam tek počinjao da učim).
Jeste da ja baš i nisam naročit fan comedy žanra... ali HBO komedije su uvek bile specifične i za mnoge previše "suv humor" ili previše čudne.
Ja sam većinu koje sam probao da gledam (Flight of the Conchords, Insecure...) doživljavao ili kao iritantne ili kao lažno sofisticirane.
Tako da ne bi te tematike lako se mogla desiti da čak ni ne probam da gledam Silicon Valley.

@shamanNS
Veruj mi, ne bih odgledao pet sezona, da mi serija nije ok. Nije neki top level, ali je sasvim prihvatljiva.. Samo kazem da su izbacili neke zanimljive likove, i da radnju vrte u krug.
Inace, ne mogu da verujem, ali ovo je prva i jedina HBO Comedy serija koju sam gledao. 😀

Fenomenalna prva epizoda.
Ko ce sada da ceka 7 dana [emoji33]

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

Džaba vi ne ulazite u ovoj temi zbog spojlera kad ceo internet smrdi od GoT spojlera na sve strane. Ja sam rešio da sacekam celu sezonu da izadje pa i neka me opali neki spojler usput [emoji12]

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Zar nisu najavljivali da ce svaka epizoda u poslednjoj sezoni da traje sat i po. Pogledah jutros na HBO GO da li su je pustili i koliko mi se cini nije duza od jednog sata.

Zar nisu najavljivali da ce svaka epizoda u poslednjoj sezoni da traje sat i po. Pogledah jutros na HBO GO da li su je pustili i koliko mi se cini nije duza od jednog sata.
• Episode one – 54 mins
• Episode two – 58 mins
• Episode three – 60 minutes
• Episode four – 78 minutes
• Episode five – 80 minutes
• Episode six – 80 minutes

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Ništa posebno prva epizoda.
Šteta što nema 4K kada budu odlučujuće bitke.

Да, јесте штета за 4К.

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Pogledao juce celu 7-mu sezonu, sto se kaze da obnovim gradivo, i jos vise mi se dopala nego kad sam je gledao prvi put.
Sad sledi slag..😛

ST Discovery isto ko i TWD gledam radi reda ali loše pogotovo prva. Čak je i Voyager remek delo za ovaj novi st 🙂

Sent from my D6603 using Tapatalk

GoT 8-1 fenomenalna......Moja ocekivanja su prevazidjena, kakav slag ovo je torta..😀

Ajd objasni nama "neobjektivnima" šta je tu tačno bilo fenomenalno? Tipična "filler"/ "setup" epizoda.

I meni je super prva epizoda, vidi se da su bas ubrzali tempo, sto je dobro s obzirom da je ovo poslednja sezona.

Ajd objasni nama "neobjektivnima" šta je tu tačno bilo fenomenalno? Tipična "filler"/ "setup" epizoda.

Ako si mislio na mene..
Nisam nikog nazvao "neobjektivnim", cak sta vise mozda sam ja "subjektivan" jer mi se bas dopada serija.
Na stranu sto se ne prati "prica" iz knjiga ( i sto ima "rupa").
Ne znam kakva su ti (vam) ocekivanja, ne svodi se sve na epske bitke. Ima svega po malo veličanstvenih borbi, neočekivanih ili očekivanih smrti, emocija.
Tipicna ili ne za mene je ovo jedna od najboljih serija koje su snimljene u nazad nekoliko godina.

Ja cu veceras lepo da sacekam 21 h Lepse mi da gledam na HBO HD nego GO. Dok jos mogu da gledam HBO HD. 😀 Lako cu kasnije da se presaltam na HBO GO.

I na HBO GO je u HDu.
Veceras je u 20h na HBOu, ne u 21h, ako se ne varam?

Ja koliko znam i na HBO Go je u HD...

Edit: Heroj87 brži...

I na HBO GO je u HDu.
Veceras je u 20h na HBOu, ne u 21h, ako se ne varam?

Srecom pa sam slucajno ukljucio u 20 h :d Uopste ne znam odakle mi to da ce biti u 21 h Nisam pustao HBO GO sa pc na tv jos sam nov u tom. 🙂

Elem da se vratim na temu. 🙂 Odlicna prva epizoda. Kakve li ce tek da budu one odlucujuce.

Ocekivan "docek" Deneris od strane severnjaka.

Poslednja izmena:
Samo par postova je bilo ovde o seriji "Mqnifest", jel ima neko ko je gledao i zna li se uopšte jel serija ukinuta ili će biti i s02.

Sent from my Note 4 using Tapatalk

Subbura odlična serija. Malo slabija od Gomorre ali drži korak. Odlične obe sezone. 7/10

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

GoT hvala bogu pa je zadnja sezona da nas ne zavlace vise. Prva ep. nit tamo nit vamo

GoT odlicna prva epizoda. Odlican tempo i uvod. Ima par stvari koje su mi upale u oko ali nisu vazne. Sve u svemu jedva cekam dalje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno