- Učlanjen(a)
- 18.12.2013
- Poena
- 1,145
P asto ne moze da voli i jedno i drugo? Ja volim i got i boša i gospodare i bron....
Pa ne moze kolega turbo folk i heavy metal da se mesa...
Poslednja izmena:
P asto ne moze da voli i jedno i drugo? Ja volim i got i boša i gospodare i bron....
Medjutim zbog velike popularnosti pojavili su se mnogi mimovi na netu koje nisam razumeo pa sam odlucio da uskocim u voz :d
TrappedLjudi jel ima neka preporuka za neku skandinavski seriju tipa Forbrydenielsen ili Bron.
Sent from my Note 4 using Tapatalk
Trapped
Zadnjom recenicom si me asocirao na poslednji deo honest trailera [emoji1]Kao sto sam ranije rekao, i ja sam imao identican utisak posle prve sezone jer izgleda ljudi ocekuju minimum bitku po epizodi i konstantna ubijanja cudovista 🙂
A istini za volju, nije lako a verovatno ni zanimljivo hvatati onoliko likova u prvom serijalu.
Zanimljiv zaplet. Nisam gledao, probaću jednu epizodu da odgledam, pa ću videti za dalje.Ljubitelji meksičkih sapunica radnim danima uživaće u telenoveli "Voleti do smrti" (14.00) o medijskom mogulu koji nakon što je ubijen na venčanju prelazi u telo plaćenog ubice.
Topla braća su im jedan od minusa, što reče kolega. Spok je tu radi reda, Georgiou ima opasan potencijal ali... sve u svemu kad progutam patetiku cela sezona u kompletu mi se svidja. Pajk rastura.Slazem se, previse paznje je posveceno nebitnim likovima.
Da ne pricam o bespoentnoj rezurekciji doktora samo zato sto je gej crnac...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari