Da si pratio sve bi ti bilo jasno :d
Stranger Things npr...
Da si pratio sve bi ti bilo jasno :d
Stranger Things npr...
Kako sta sa njom? Pitao covek koja je jos dobra serija iz Netflix kuhinje, ja naveo Stranger Things... a generalno je problem sa netflixom jer kupuju svasta, imaju vernu publiku koja cesto gleda iskljucivo netflix pa usled nedostatka alternativa daje visoke ocene raznim diskutabilnim serijama...
Spremam se za nju, ako ne uleti neki prioritet.La casa de papel je odlicna serija u Netflix produkciji
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Tip spremio pljačku trezora, a nije primetio da su dvoje ljudi iz ekipe u vezi, iako je to zabranio i iako su svi živeli u jednoj kući mesecima, smešno. Ima još detalja koji su bili glupi, sad sam i zaboravio šta sve, uglavnom sveukupni utisak je da je glupa sapunjara.
Krenula Gomorrah S04
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Love, Death + Robots je za sci-fi fanove, gledao si nešto što po svoj prilici nije za tebe.
^ Naglaseno je vise puta... 🙂
Nije ni bitno, kolega u sekciji za PC igre i onako samo u fps i graficka podesavanja gleda, gameplay i story mu nisu vazni... (sto jos jednom potvrdjuje) 😛
Inace niko ne prica o 2. sezoni American Gods..
Za sada je ok sto se ovih 4 epizoda tice, mozda se malo sporije odmotava ali je i dalje itekako vredna gledanja. Trenutno nista bolje nema u ponudi, dok ne krene hajp oko GoT...
Tvoj problem je sto si jako ubedjen u svoje konstantno pogresne, jako povrsne zakljucke o drugim ljudima.
Vec sam ti objasnio koliko nemas pojma o cemu pricas u "The Outer Worlds" temi, ali opet, neko ko je toliko nabedjen, tesko da moze da razmisli da mozda nije u pravu.
I to sve dolazi od coveka koji je prestao da gleda seriju zbog hajpa oko iste...pa sta reci 🙂
Knjige smatram boljim ali isto tako mislim da je Martin pogubio konce i previše razvukao zaplet i što će verovatno upropastiti serijal vrlo mlakom završnicom.
Neće, ne vidim da je to komercijalno isplativo.
Kakva je?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Kao veliki ljubitelj serijala The Twilight Zone, očekivao sam dosta i od ovoga. Ono što se meni ne sviđa je da je u pitanju ipak remake, znači obrađuju stare epizode na novi način. Ako upoređujem sa sličnom serijom Black mirror prednost dajem ovoj drugoj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari