Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ostala mi je jos jedna epizoda True Detective S03, preporuka, po meni bolja od prve. Izuzetno me je odusevila sminka ili CGI da bi se glumci prikazali mladji ili stariji. Da li postoji video negde kako je to odradjeno?

Brooklyn 99 sjajno opustanje mozga. Bas mi je ovo trebalo. Secam se jos kad je izasao da sam planirao da gledam i prosto nisam. Ovih dana ispremotavao nekoliko epizoda i momentalno se navukao.
Čekaj da okače Tomu diplomu na brifing tablu 🙂 ja sam tako saznao za seriju, bilo po našim novinama. Serija je odlična za opuštanje 🙂

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

warrior by brucelee, je ok za razbibrigu.

gt s03 zavrsena, nikad bolja sezona.

Poslednja izmena:
Gde gledati danas GOT? 🙂

To je ono što se čeka. 🙂

Mislim da HBO GO i dalje ima promo period od mesec dana, a ko ima Telekomov IPTV, ima HBO za dž do 31. oktobra.

Brooklyn 99 sjajno opustanje mozga. Bas mi je ovo trebalo. Secam se jos kad je izasao da sam planirao da gledam i prosto nisam. Ovih dana ispremotavao nekoliko epizoda i momentalno se navukao.

Probaj i Parks & Recreation, meni je dosta bolja od B99.

Poslednja izmena:
Parks sam probao pre par god ali mi je bila onako. Valjda je 1 sezona takva pa posle ide bolje?

Meni je i ta prva bila jako dobra, ali posle se pojačava. Aubrey Plaza i Nick Offerman briljiraju.

Brooklyn sam dva puta počinjao i odustajao, bila mi je preglupa čak i za takav format i humor. Sad gledam, valjda mi je postala guilty pleasure. 🙂

U koliko sati po nasem ce moci da se gleda GoT na HBO GO? Trebalo bi u 3 ujutru ako sam dobro razumeo?

Verovatno nakon što se završi premijerno emitovanje na HBO HD kanalu... sad je pitanje šta smatraju za premijeru za ovaj region: "simulcast" sa US premijerom koji će ići u 3 noću ili emitovanje u 20h.

Koliko vidim po rasporedu ide i u 3 ujutru i sutra u 20h. Jel ste podesili alarme za 3? :d

Svaka nova epizoda True Detective je bila dostupna odmah u 3 ujutru na HBO GO, tako da kapiram da će i ovo biti.

@Sgt. Major: I moglo je i da se premotava tad u 3h? Pa to je recept za pun internet spojlera...

Ne sećam se, nisam probao, ali sam lepo odlgedao poslednju epizodu treće sezone pre mesečak dana. Jedino me je mučilo to što je u Firefoxu kvalitet pao posle deset minuta, a nema opcije za izbor rezolucije, ali je radilo normalno u Edge-u i tu sam gledao full HD.

Jel ima negde tema za hbo go? Ne kontam kako me provali da ne pristupam iz Srbije a koristim nord vpn. Hteo sam samo da mi hbo go bude backup varijanta ako mi ne bude radio iptv kanal.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Meni tako YouTube i Twitter neće da puste neke region locked klipove ni kad se prebacim na Australiju ili Englesku uz pomoć VPN-a. Javljaj ovde ili na HBO GO temi rešenje, ako nađeš.

Al ce sutra da bude nedolazaka na posao usled "bolesti" :eyebrows:

Pogledao danas popodne celu 7. sezonu GoT-a. Znaci spremamo se za sutra uvece. :eyebrows:

Ja osvezio zadnje dve epizode, nisam imao vremena pored True Detective-a.

Al ce sutra da bude nedolazaka na posao usled "bolesti" :eyebrows:

Bas toliko nisam "lud". Sacekacu 20 h uvece lepo uz pice i klopu. 😀 A do tada izbegavam ovu temu. :d Pa posle taman na miru da procitam utiske forumasa.

Poslednja izmena:
Pogledao danas popodne celu 7. sezonu GoT-a. Znaci spremamo se za sutra uvece. :eyebrows:

I ja isto,juce i danas ceo dan gledao,bilo na HBO 3 HD. Burazer nije gledao do sada,odgledao sa mnom ovu zadnju sezonu i navukao se opasno. Nije mi verovao kada sam mu pricao koliko je dobra serija,a upravo je i on ukljucio alarm da ga budi u 3. [emoji1787]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja nisam nesto nestripljiv, imao sam daleko veca ocekivanja od kraja serije. Nadam se da ce biti dobra sezona.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Predlazem da se svi postovi vezani za GOT pisu u spojleru, bez obzira o cemu se radi. Bice preglednije, ljudi koje ne zanima serija nece morati da citaju, a mi kojima su spojleri i poruke tipa "ova epizoda je pokidala/smorila" ili "kraj epizode je ubio" cemo ih izbeci ako nismo pogledali poslednju epizodu/sezonu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno