Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[No message]

Meni je bas BCS legao odlicno. Druga sezona mnogo bolja nego prva iako su neke stvari predvidljive narocito sam kraj. Kako god,ko ce da ceka sledecu god i novu sezonu,uh..
Ma druga sezona je 10x bolja od prve, a prva mi je bila odlična, ali kažem ova 2x10 epizoda nekako dosadna do bola, zaspao na pola a gledao u 19h.

Valjda ima još koja epizoda u ovoj drugoj sezoni ...

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Kako sam legalizovao gledanje većine sadržaja... rekoh da vidim šta može da se uradi i po pitanju GoTa a da me ne košta kao sv Peru kajgana.

Konkretno imam Kopernikus kablovsku, LG smart TV. Može li se HBO Go pretplata deliti između 2-3 korisnika i kako se uopšte kupuje?

Au sine... kakvu seriju oni otkazuju...

Nevidljivu rekao bih...
nevidljiva.jpg

Smrdljivi forum, Vexmunja može da postavi 'prazan' odgovor a ja ne mogu da ga 'quote'ujem i ostavim prazno, sve ni sa alt0160 nevidljivim karakterom :trust:

Ne znam dal zeza forum ili Ttalk...

Sent from S7

s7 zeza. 😛

BCS solidno finale dobre druge sezone, ja zadovoljan.

Flash: preterano mi je naivna ova zadnja epizoda.

'ladno ima jos 10 u 4oj sezoni 🙂

Lepsu vest nisam mogao da cujem danas i plus nastavak pete sezone u 2017toj...samo da ga ne useru na kraju.

Sent from my D6603

Za sada 11.22.63 skroz kul serija, Franko je odličan izbor za tu ulogu, Daredevil (Darko Vragolan 😀) sezona 2 odlična, gledao pilot Containment, sta znam, onako meeh, američka paranoja od izbijanja pandemije ali ajd da sacekamo par epizoda pa da vidimo, Fear the Walking Dead sezona 2 na brodu mi je smešna, uz pokušaje nekog trilerisanja sa misterioznim telefonskim pozivima, Criminal Minds Beyond Borders cedjenje para iz franšize mada ideja nije loša, Blindspot nekako konfuzna, kao da scenario pišu onako usput dok sede na šolji ili rade pedikir, Colony me razočarao, očekivao sam više od one postavke koja stvarno daje veliku slobodu za pravljenje kvalitetne serije, Limitless solidan, Shades of Blue takodje Dobar uz dobru glumu i standardno dobri za sada Castle, Chicago Fire/PD, Elementary, NCIS NO/LA, Vikings, Sleepy Hollow, Supernatural, Grimm, Gotham, Agents of SHIELD, sjajan Second Chance itd.
Od novih stvari sto sam malo gledao dobri su mi Rush Hour i Damien za sada. Lucifer tu i tamo, može da prođe.

Sent from my Alcatel 7047D using Tapatalk

Ima li serije koju ne gledas 😀

11.22.63 vrh, bas mi legla. Hteo sam jos epizoda.

^
Ja sam prekinuo posle 4-5sezone cini mi se kada sam video da nema vise smisla...

Sent from my D6603

Bosch druga sezona spore prve 4 epizode posle dobra voznja do kraja. Za nijansu kvalitetniije od prve sezone. Velika preporuka u svakom slucaju.

Pitanje u vezi GoT.
Posto krece 6. sezona GoT interesuje me koliko vremena prodje dok se ne pojave torenti (prednost kvalitetni sa prevodom)? Ovo pitam jer sam svih prethodnih 5 sezona odgledao u kratkom vremenskom intervalu. Nemam SBB i ne placa mi se samo zbog serije dodatni paket koji ukljucuje HBO kod mog kablovskog operatera.

Pitanje u vezi GoT.
Posto krece 6. sezona GoT interesuje me koliko vremena prodje dok se ne pojave torenti (prednost kvalitetni sa prevodom)? Ovo pitam jer sam svih prethodnih 5 sezona odgledao u kratkom vremenskom intervalu. Nemam SBB i ne placa mi se samo zbog serije dodatni paket koji ukljucuje HBO kod mog kablovskog operatera.
Izadju skoro odmah,a oni bas kvalitetniji za nesto manje od 24h,verovatno i ranije.

yeap, nadam se da ce biti bolja sezona od prethodne koja je smarala veci deo epizoda.

Sent from my D6603

Spremam se polako za Broen/Bron

Sve preporuke za Broen/Bron!

Serija je perverzno dobro. Krimi price su odlicne i neizvesne do samog kraja sezone, glavni likovi su pravo osvezenje. Dosta lepih glimica, i dobro oslikana hladnoca skandinavskih zemalja - od medjuludskih odnosa do atmosferske hladnoce 🙂

Realna serija, dobra gluma, dobra produkcija.

Uz The missing (2014), serija koja je najvise ostavila utisak nakon gledanja kod mene.

Broen isto preporuka, treća sezona je malo slabija jer sam navikao na stari tandem detektiva ali isto na nivou kvaliteta prethodnih.

Sent from my D6603

Trecan sezona Brona je svakako najbolja do sada, pre svega po prici koja je ovaj put vrhunski razradjena i bez supljina za razliku od prve dve sezone gde imamo deus ex machina razresenja koja su manje vise ocigledna... Takodje, izvedba Sage je mozda i najbolja zenska uloga u nekoj seriji u poslednje vreme...

Kome se svideo Bron nek obavezno gleda Forbrydelsen, seriju od koje je poceo ovaj talas skandinavskih serija i ostalih stranih serija inspirisanih istim...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno