Ma druga sezona je 10x bolja od prve, a prva mi je bila odlična, ali kažem ova 2x10 epizoda nekako dosadna do bola, zaspao na pola a gledao u 19h.Meni je bas BCS legao odlicno. Druga sezona mnogo bolja nego prva iako su neke stvari predvidljive narocito sam kraj. Kako god,ko ce da ceka sledecu god i novu sezonu,uh..
https://youtu.be/7I8OeQs7cQA
Ovo ce vrvtn biti najbolja sezona neke serije u 2016
Ja sam negde ostao na pola prve sezone i nikako da nastavim. Šta kažete jel vredi nastaviti sa gledanjem?
Au sine... kakvu seriju oni otkazuju...
Izadju skoro odmah,a oni bas kvalitetniji za nesto manje od 24h,verovatno i ranije.Pitanje u vezi GoT.
Posto krece 6. sezona GoT interesuje me koliko vremena prodje dok se ne pojave torenti (prednost kvalitetni sa prevodom)? Ovo pitam jer sam svih prethodnih 5 sezona odgledao u kratkom vremenskom intervalu. Nemam SBB i ne placa mi se samo zbog serije dodatni paket koji ukljucuje HBO kod mog kablovskog operatera.
Izadju skoro odmah,a oni bas kvalitetniji za nesto manje od 24h,verovatno i ranije.
Vazi isto i za prevod.
Sent from my D6603
Spremam se polako za Broen/Bron
Ima poneka 😀Ima li serije koju ne gledas 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari