Koliko sam ja ukapirao, Fear se kalendarski dešava pre običnog WDa. Počinje bez zombija, pa polako preuzimaju "vlast". Pretpostavljam da će uskoro da se bave istom tematikom, samo sa različitim ljudima. FTWD je komotno mogao da traje jednu sezonu.Može odgovor na jedno laičko pitanje pošto ne pratim Walking Dead, koja je razlika izmedju Walking Dead i Fear The Walking Dead ?
Gledam poslednju epizodu twd i onaj lik Rik- vodja ekipe, stalno izgleda kao da je na terapiji odvokavanja od teshkih droga. Niko se od ostalih nit znoji niti trese kao on. Cak ni onaj lik debeli seronja.
Nego ocemo da otvorimo kladionicu koga je Negan izudarao?
Glupo - kao i svaka druga serija zadnjih 10 godina, zavrsetak je cisto "jer moraju nesto na ekran prikazati".Može li mi neka dobra duša u spojleru ukratko sumirati kako se završava HIMYM? Ko se sa kim ženi, ko je majka čije dece i to? Sto godina gledam tu seriju na foxu i uvek jedne te iste epizode, nikad nisam uhvatio zadnju. Više mi nije ni zanimljivo ali me zanima kako se završava 😀
Definitivno se nesto desava sa torentima za Better Call Saul, jedva sam na zamundi nasao neke drljave ripove od po 200 i kusur mb...
Ček da dođeš do zadnje dve, tu glavna priča tek kreće.Expanse odlično odgledah od 2-6 epizode za 2 dana, što je za mene baš puno.
Tempo, radnja gluma sve je ok, taman SF koji može da se gleda. Ima mana ali minimalnih.
Preporuka
Garant je zveknuo onog redneka Judžina, eventualno Abrahama, nemaju oni mu*a da ucmekaju malo "glavnije" likove. Sve u svemu sezona 6 nije bila ni tako loša, od mene 7/10.
Ček da dođeš do zadnje dve, tu glavna priča tek kreće.
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Jooooj tek u Januaru 2017.Znači da poslednje 2 ne gledam dok ne izadje druga sezona, jel taj rad? Navlakuša da čekam ko zna kolko.
Dal se uopšte zna kada ide 2 sezona?
a serija inace prati strip samo tako...Inace, 99% je osasavio Glena, jer je i u stripu tako...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari