Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Friends prva sezona (gledam ispocetka seriju i sad naletim na ovu scenu)

Chandler raskida sa Janice, ne znam kako sam prezivio ovu scenu. Koje umiranje Isuse.. :d :d :d

Može odgovor na jedno laičko pitanje pošto ne pratim Walking Dead, koja je razlika izmedju Walking Dead i Fear The Walking Dead ?
Koliko sam ja ukapirao, Fear se kalendarski dešava pre običnog WDa. Počinje bez zombija, pa polako preuzimaju "vlast". Pretpostavljam da će uskoro da se bave istom tematikom, samo sa različitim ljudima. FTWD je komotno mogao da traje jednu sezonu.

Hvala na pojašnjenju, vidim da neću gledati.

Spremam se polako za Broen/Bron, a već uveliko gledam Diznijevu animiranu misteriju Gravity Falls i skroz je dobar kada je na raspolaganju 20-ak minuta vremena. Možda sam malo mator za to ali mi je baš legla.

Pored toga Bosch druga sezona i Expanse uskoro.

Shameless standardno sad već epizoda dve dnevno kad se stigne.

Blahhh, najbolja stvar u FTWD S2 zasad je onaj brod/jahta. Ko Enterprajz *** 😀. Samo mu još fali neko ozbiljnije naoružanje, matori Meksikanac sa puškom im neće puno pomoći 😀.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Gledam poslednju epizodu twd i onaj lik Rik- vodja ekipe, stalno izgleda kao da je na terapiji odvokavanja od teshkih droga. Niko se od ostalih nit znoji niti trese kao on. Cak ni onaj lik debeli seronja.
Nego ocemo da otvorimo kladionicu koga je Negan izudarao?

Zasto ne mogu da nadjem Better call Saul osmu epizodu, a devetu uredno nadjem? Moze PM ?

Gledam poslednju epizodu twd i onaj lik Rik- vodja ekipe, stalno izgleda kao da je na terapiji odvokavanja od teshkih droga. Niko se od ostalih nit znoji niti trese kao on. Cak ni onaj lik debeli seronja.
Nego ocemo da otvorimo kladionicu koga je Negan izudarao?

Garant je zveknuo onog redneka Judžina, eventualno Abrahama, nemaju oni mu*a da ucmekaju malo "glavnije" likove. Sve u svemu sezona 6 nije bila ni tako loša, od mene 7/10.

Magicians finale uopste nije bilo lose. Cuni tripovi, ali zanimljivo skroz.

Može li mi neka dobra duša u spojleru ukratko sumirati kako se završava HIMYM? Ko se sa kim ženi, ko je majka čije dece i to? Sto godina gledam tu seriju na foxu i uvek jedne te iste epizode, nikad nisam uhvatio zadnju. Više mi nije ni zanimljivo ali me zanima kako se završava 😀
Glupo - kao i svaka druga serija zadnjih 10 godina, zavrsetak je cisto "jer moraju nesto na ekran prikazati".
Ostavljeno prostora da bude neki spin off, ali se on nije desio..

Iskreno, ja se ne secam nijedne serije, da sam gledao sa pametnim krajem zadnjih 10 godina (Star Trek DS9 po meni ima OK kraj, nesto sto nije forsirano u jednoj epizodi, poneka cudna i glupa sitnica "just because", ali inace OK, bas zivopisan - eventualno Forever, ali ta serija nije zavrsena nego cancelled, ali opet ima bolji "kraj" nego ista drugo sto sam gledao skoro 😉)

Mada sam gledao skoro ceo serijal Friends, Frasier i Cheers - nijedan kraj mi se ne svidja 🙂 (Friends i nekako, ali ove druge dve se videlo da se otkazuju vise, i trebao im je kraj na brzaka 🙂)
Boston Legal - OK, cela 5. sezona je postala smor, ali kraj je bas "meh".

Pokusavam da se setim jos neke non-comedy serije da sam gledao, ali imam utisak da zadnjih 5 godina sam se na humor fokusirao, i poneku poceo da gledam... digao ruke jer imam utisak da treba biti na nekoj finoj drogi da bi shvatio ili mi treba 3D sight, i ovako nesto propustam posto ga nemam 😀

Frasier zaista ima tupav kraj, neocekivano uzevsi u obzir seriju u celini i genijalnosti u odredjenim sezonama/epizodama ali sve u svemu meni nije pokvarilo utisak. 🙂 Mozda su mogli da odrade neki "happy end" ili slicno ali valjda su pokusali da ostave odstupnicu ukoliko dodje do snimanja nastavka kao sto je Frasier u neku ruku nastavak/naslednik Cheers-a.

Osasavio je Glenna. Il' neocekivano Megi :smash:

Definitivno se nesto desava sa torentima za Better Call Saul, jedva sam na zamundi nasao neke drljave ripove od po 200 i kusur mb...

Game of Silence. Cekam e02 sutta ali iskreno mi se svidja e1.
Pravljeno po istoimenoj turskoj seriji.

Cijela sezona je odlična.

Expanse odlično odgledah od 2-6 epizode za 2 dana, što je za mene baš puno.

Tempo, radnja gluma sve je ok, taman SF koji može da se gleda. Ima mana ali minimalnih.

Preporuka

Daredevil S02 planula, što kažu ljudi - bolja i od prve. Play of the season definitivno Punisher-ov krvavi pir u mardelju. Gde se potpisuje peticija da lik dobije svoju seriju?

Archer 7-ma sezona - slab pocetak, humor nije na nivou...

Garant je zveknuo onog redneka Judžina, eventualno Abrahama, nemaju oni mu*a da ucmekaju malo "glavnije" likove. Sve u svemu sezona 6 nije bila ni tako loša, od mene 7/10.

Zamenio si njih dvojicu, rednek je Abraham 😀

Inace, 99% je osasavio Glena, jer je i u stripu tako...

Banshe nastavlja ocekivano dobro i u ovoj epizodi. Svidja mi se kako eksperimentisu stalno sa kamerom, nekad ispadne lose a nekad dobro kao scena na ulici danas.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno