Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
+1 , taman nastavljam sad lepo sa knjigama. U ovoj seriji sve mi je odgovaralo, to je to.

Zavrsio sam Expanse, ja sam odusevljen.

Meni se i nije nešto dopao, vidi se da je uloženo dosta u izgled, ali se priča (koja nije loša) jako sporo razvija, ko TWD. Verovatno je bolji utisak kada se gleda odjednom.

Poslednja izmena:
Meni se i nije nešto dopao, vidi se da je uloženo dosta u izgled, ali se priča (koja nije loša) jako sporo razvija, ko TWD. Verovatno je bolji utisak kada se gleda odjednom.

Ja samo tako i gledam serije, čekam da sve izadje pa odgledam. Retko šta gledam 1 nedeljno. Expanse bi poludeo da sam gledao 1 nedeljno previše je sporo za takvo gledanje. Šteta što nije netflix ili neki tako internet servis pa da sve izadje odjednom.

Te bih zamolio sve koji će komentarisati GOT da spojlere stavljaju u spojler. Možda sam i ja nekada zzlzovao ali pogreši čovek...

Sada BOSCH S2 taman ima svih 10 kom. a možda se usudim i DD da započnem.

P.S.

Da li Expanse serija odstupa od knjige? I ako bi želeo sada da nastavim sa čitanjem da li bi nešto propustio ako preskočim knjigu ili ne? Da li je 1 sezona 1 knjiga ili kako?

I konačno koju bi knjigu trebao da nabavim da nastavim od kraja S1

Poslednja izmena:
Expanse odstupa od knjige samo u jako malim i nebitnim sitnicama, zasad barem. Prva sezona pokriva možda 60% prve knjige.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Najbolji vic danas - FearTWD obnovljen i za treću sezonu.

Pa...kad je mogao onaj cemer od walking dead-a, moze i ovo.[emoji39]
Cek...oni su stvarno na brodu???!!![emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Ja danas gledam i podseti me serija na Star Trek Enterprise. Znači brod, ne znaju gde idu, iskrcaju se svako malo na nekoj obali (u ST su bile planete), uglavnom dosadne epizode ...

Star Trek Enterprise je vrhunska serija, doduse prva sezona (a i prva polovina druge) su bile malo mlake , ali zato 3. i .4. sezona su oduvale sve, narocito one epizode u nastavcima i one mini trilogije u 4. sezoni.

Star Trek Enterprise je vrhunska serija, doduse prva sezona (a i prva polovina druge) su bile malo mlake , ali zato 3. i .4. sezona su oduvale sve, narocito one epizode u nastavcima i one mini trilogije u 4. sezoni.

Na prvu sezonu sam i mislio. Treća je odlična, četvrta baš i ne. Ja obožavam tu seriju btw 😉.

Ja upravo završavam Enterprise, ostalo mi još 3-4 epizode. Pre dve godine sam krenuo od Original Series, pa one animirane iz 70-ih, pa TNG, DS9, VOY i ENT.
Ajd videćemo u januaru 2017 kakav će da bude novi serijal. Filmovi Star Trek su mi svi onako malo bezveze, kako stari, tako i ovi novi, ali serija, vrh!

Ja ne bih voleo da nastave ovu priču iz novih filmova. Hoću neki next level stuff, malo mračnije i sa više emocija. One stare su nekako previše sterilne. Gledao sam ih kao klinac, a i tada su serije bile mnogo naivnije nego ove danas.

Ovi fensi lens flare filmovi su otišli u progrešnom pravcu nekako. Jedini baš dobar ST film je The First Contact. Možda kad bi režiju prepustili Frakes-u...

Jel gleda neko Quantico ? Prva ep.obećava!

Gledam ja.

Ni sam ne znam zašto, valjda me živo zanima koga će staviti za teroristu.

Inače mišljenja sam da su pisci ove serije na nekim drogama, deluje mi sve nekako zbrkano, nabacano, previše informacija, tajni, svako svakom hoće da smesti, svi poseduju skrivenu agendu.

Glavni lik, tj. Alex me iritira, stalno nekog ubeđuje u nešto, i kad joj konačno poveruju, ona porekne. Pa se svi uzjebu na nju, pa onda ona opet ubeđuje, itd.. kažem ja, na drogama su pisci garant 😀

I kao što je neko rekao, svi izgledaju kao da su na izboru za top model, a ne na obuci za FBI agente.

Poslednja izmena:
meni je quantico bio interesantan u prve 3-4-5 epizoda a onda su žešće smorili i više nisam gledao.

Meni je Scorpion recimo za klasu iznad Quantica.

Fear The... Swimming Dead?

Negde ovde procitao za Quantico pa rekoh da pogledam.. Prve 3-4 epizode kul, ostatak zajedno nije dobar kao jedna od prvih - gledao na tezak preskok, umorio se od proseravanja.. Upropastise je - uspeli su.

Kad već tako kažete možda je i bolje da prekinem sa gledanjem da ne traćim život na gluposti bez smisla.

Ima li neki cheat sheet ili neki video da se podsetim GoTa, od prve sezone? Hvala. 🙂

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Preporuke za 22.11.63, lepo su upakovali u 8 epizoda celu priču... Franko konačno sjajna uloga 😀

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Flash pokid'o [emoji3]

Poslednja izmena:
Jeste, vrh epizoda.

Sent from S7

Flash me razočarao,kraj je velika glupost.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Bukvalno sam zaspao gledajući ovu zadnju BCS epizodu. Prethodna je bila daleko, daleko bolja.

Meni je bas BCS legao odlicno. Druga sezona mnogo bolja nego prva iako su neke stvari predvidljive narocito sam kraj. Kako god,ko ce da ceka sledecu god i novu sezonu,uh..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno