Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
11.22.63 Da li se i knjiga tu zavrsava ili ima vise delova? Nisam upućen...

Sent from my D6603

Ima samo jedna knjiga...

Međutim kod Kinga je caka što su sva njegova dela povezana na ovaj ili onaj način....
Sad da li je i ova knjiga povezaana sa Dark Tower univerzumom ne znam jer je nisam još pročitao....

Ja ne verujem da će uspeti ikog da ubije... palica teža od njega.
Vala sam se iznenadio kada sam video kako je smrsao lik... Kad ga se setim iz Watchmen-a, masa brate 😀 Sto bi rekli ovi sto prate celebrity likove, Morgan PROPO 😀 Mada, da se ne lažemo, u ovoj epizodi je ipak najjača ta scena u kojoj se on pojavljuje, ima čovek neku harizmu jednostavno... Poput Tom Cavanaugh aka Harrison Wells u Flashu ili John Noble u Sleepy Hollow i Elementary, i u LotR pogotovo.

Nema sta,da je TWD kompletno po stripu,serija bi bila remek delo.Ali to je ipak nije fer prema onima koji su citali strip.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Vala sam se iznenadio kada sam video kako je smrsao lik... Kad ga se setim iz Watchmen-a, masa brate 😀 Sto bi rekli ovi sto prate celebrity likove, Morgan PROPO 😀 Mada, da se ne lažemo, u ovoj epizodi je ipak najjača ta scena u kojoj se on pojavljuje, ima čovek neku harizmu jednostavno... Poput Tom Cavanaugh aka Harrison Wells u Flashu ili John Noble u Sleepy Hollow i Elementary, i u LotR pogotovo.
Nije on ni u Watchmen'u bio masa nego su ga napravili da tako izgleda. Slažem se oko kvaliteta glume i harizme, gotivan lik skroz... ja sam ga posebno zagotivio u Magic city seriji, steta sto su je ukinuli posle prve sezone.

Sent from my D6603

Tja, izgledao mi je baš krupniji, i u licu i ovako po konstituciji, mada čini mi se da je stvarno bio deblji ranije...

i to je tacno,andrea bi i dalje bila ziva 🙂
Andrea najveći badass u stripu, a za ovu iz serije sam navijao da je što pre pojedu. Tu su se najviše ogrešili na strip fanove. Obesmislili su dosta stvari u seriji, menjajući priču. Tajriz mi je isto među omiljenim likovima u stripu, ovaj iz serije mi je bio iritantniji i dosadniji od ovog Morgana (ol lajf is pvešes)

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

The night manager - 3/10. Ovo je mini serija poznate produkcije sa prilicno dobrom glumackom postavom cak se reklamira kod nas na bilbordima. Imam osecaj kako da se dete nekog bogatasa igralo pisanja scenarija pa su eto snimili ovo. Nije u opste uverljivo a i vidi se po glumcima da im nije previse interesantno.

Andrea najveći badass u stripu, a za ovu iz serije sam navijao da je što pre pojedu. Tu su se najviše ogrešili na strip fanove. Obesmislili su dosta stvari u seriji, menjajući priču. Tajriz mi je isto među omiljenim likovima u stripu, ovaj iz serije mi je bio iritantniji i dosadniji od ovog Morgana (ol lajf is pvešes)

ma katastrofa su menjali,sad kad promene u seriji i ovo koga je stvarno ubio Negan

Onaj uterivač iz dvocevki bi bio odličan Negan.

Evo ga, Big Chris. Negan 1/1:

Poslednja izmena:
Može li mi neka dobra duša u spojleru ukratko sumirati kako se završava HIMYM? Ko se sa kim ženi, ko je majka čije dece i to? Sto godina gledam tu seriju na foxu i uvek jedne te iste epizode, nikad nisam uhvatio zadnju. Više mi nije ni zanimljivo ali me zanima kako se završava 😀

The night manager - 3/10. Ovo je mini serija poznate produkcije sa prilicno dobrom glumackom postavom cak se reklamira kod nas na bilbordima. Imam osecaj kako da se dete nekog bogatasa igralo pisanja scenarija pa su eto snimili ovo. Nije u opste uverljivo a i vidi se po glumcima da im nije previse interesantno.
Ja krenem prvu ep malo da gledam kad je izašla i možda 10min izdržao. Reko gledaću posle. I posle se nisam više ni setio. Sad vidim slabe ocene jako, bukvalno jedini ko uopšte hvali seriju je sam AMC 😉

Slična stvar i sa onom Colony...

Poslednja izmena:
Može li mi neka dobra duša u spojleru ukratko sumirati kako se završava HIMYM? Ko se sa kim ženi, ko je majka čije dece i to? Sto godina gledam tu seriju na foxu i uvek jedne te iste epizode, nikad nisam uhvatio zadnju. Više mi nije ni zanimljivo ali me zanima kako se završava 😀
Downloaduj tu poslednju epizodu, pa pogledaj šta se zbilo 🙂

Dobar početak za 12 Monkeys sezonu 2, a Banshee standardno kick ass 🙂

Mislim da će na FOXU sad isterati do kraja, video sam da ide osma sezona. Ali ako baš želiš, mogu da ti napišem u PM, gledao sam je 2 puta 😉

Ko je Rasputcin koji je povalio sve žensko u selu, dok su Vikinzi u francuskoj?

Sent from my x600

Mislim da će na FOXU sad isterati do kraja, video sam da ide osma sezona. Ali ako baš želiš, mogu da ti napišem u PM, gledao sam je 2 puta 😉
Ne treba, poslušaću gadafija i skinuću zadnju, iako mi se ne gleda 😀 Reprizirao sam gomilu epizoda, izdržaću još tu jednu (dve). Hvala u svakom slučaju. 🙂

Ko je Rasputcin koji je povalio sve žensko u selu, dok su Vikinzi u francuskoj?

Sent from my x600

Ma to je neki šarlatan, dolazi u Kategat kad god su ratnici u pohodu. Prošli put kad je bio u selu, navodno je ublažio bolove malom Ivaru.
Ali uglavnom dolazi da obradi žene 🙂

Krenula druga sezona Fear The Walking Dead.

Može odgovor na jedno laičko pitanje pošto ne pratim Walking Dead, koja je razlika izmedju Walking Dead i Fear The Walking Dead ?

Walking Dead ima zanimljivih delova,Fear The Walking Dead je porodična drama sa iritantnim likovima

Sent from my iPad using Tapatalk

Može odgovor na jedno laičko pitanje pošto ne pratim Walking Dead, koja je razlika izmedju Walking Dead i Fear The Walking Dead ?
Samo u glumackoj postavi...ista ljigava patetika i zombi sapunica.
Ogadice svima zombi fransizu sa njihovim "dramskim" elementima.

Poslednja izmena:
Meni FearTWD nije bio toliko loš, mada mi se ovo što sam pročitao u sinopsisu druge sezone baš i ne dopada, ovo da su na nekoj jahti. Gledaću zbog ove male "Lexe", bar dok je ne pojedu 😀

mada mi se ovo što sam pročitao u sinopsisu druge sezone baš i ne dopada, ovo da su na nekoj jahti.

lYyI6Pr.jpg

Ne treba, poslušaću gadafija i skinuću zadnju, iako mi se ne gleda 😀 Reprizirao sam gomilu epizoda, izdržaću još tu jednu (dve). Hvala u svakom slučaju. 🙂

Generalno, treba pogledati celu seriju u cugu da bi se shvatila poenta kraja. Kad sam je gledao na prvu ruku, bio sam uzjeban na kraj, kao i vecina gledalaca, ali kad se odgleda sve u cugu, skonta se poenta. Doduše, postoji i alternativna verzija kraja na youtube-u, ako ti ova prva ne bude legla 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno