Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za offtopic, probaj Singularity, mada sam je pretrčao jer nisam bas imao vremena, ali mislim da je na tu foru, time travel napred nazad sa razmakom od 50-60 godina... Generalno nije loša.

Vidim sve su neke pucačine pominjane, to ne igram od fax-a, nemam živaca. Mislio sam dal možda postoji neka tipa avantura ili neki problem solver na taj time travel fazon. Kao tipa 22.11.63 samo daje igrica 🙂

Vidim sve su neke pucačine pominjane, to ne igram od fax-a, nemam živaca. Mislio sam dal možda postoji neka tipa avantura ili neki problem solver na taj time travel fazon. Kao tipa 22.11.63 samo daje igrica 🙂

The Longest Journey
Myst
Riven:Sequel To Myst
Outcry (jedan od mojih all time favorita kada su point and click avanture u pitanju)

Problem u TWD je sto su oni od likova napravili to da ja navijam da ih Negan pobije sve 😀

Samo Glen or mother dick su dobili po glavi

Eugene ili Abraham. Cudno je ovo nekako svi imaju drugo misljenje al ajde. 🙂

Ako prate radnju stripa u vezi ove scene zna se ko je ubijen.
Očekuje nas ja mislim bar 2,3 sezone igranja sa Neganom.

Predjite na strip i nema nerviranja, serija je odavno postala besmislena.

Ja ne verujem da će uspeti ikog da ubije... palica teža od njega.

Kamo Flash danas? Vidim nešto na episode calendar sa je sledeća epizoda zadnja u sezoni, jel to moguće?

Odličan Banshee, mračan dosta ...
Baš se radujem što će završiti, jer sa kakvim gadostima su krenuli u prvoj, do kraja očekujem neki pokolj 😀

Pozdrav kolege forumasi treba mi mala pomoc, znam da je malo off ali bilo mi glupo da otvaram novu temu .. Ako mozete da mi kazete nazive serija u kojima ljudi/heroji/junaci mogu da predvidjaju buducnost/ vide buducnost u bilo kom obliku. hvala unapred!

Glen je trenutno u BG, snima neki film pa moz da ga pitamo. Bio je u butiku kod trga pre koji dan, izgleda ko kineski turista (sa sve digitalcem oko vrata) pa ga niko ne konta 🙂

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

edit: da neznas kako se zove film,da probam da vidim dal' znam nekog ko radi na njemu,pa da tako nekako iscimam ga za fotku? 🙂

Poslednja izmena:
Jes, eno navatali ga i u Vulkan knjižari, pa odmah nabacili lep popust na TWD stripove 😉

Odličan Banshee, mračan dosta ...
Baš se radujem što će završiti, jer sa kakvim gadostima su krenuli u prvoj, do kraja očekujem neki pokolj 😀

Bilo je brutalno dok je Hud bio pod "zakonskim okvirima" tako da sada ocekujem najkrvaviju sezonu za kraj.

Arrow konačno pokidao!!!!
Konačno su uradili ono što su trebali da urade na pocetku 3 sezone.

11.22.63 zadnja epizoda pokidala. Nadam se još jednoj sezoni.
Banshee dobar pocetak, obećava brutalnost kao i prethodne sezone.

Sent from my D6603

11.22.63 zadnja epizoda pokidala. Nadam se još jednoj sezoni.
Banshee dobar pocetak, obećava brutalnost kao i prethodne sezone.

Sent from my D6603

I meni baš dobro legla !

Kao što reče @vladimirdowla i ja sam isto negde video da je najavljeno kao mini serija (rađeno po knjizi), ovo mi deluje kao sasvim dobar kraj. Za sada se ne pominje druga sezona, lično nisam siguran ni da li bih voleo da je bude.

Arrow je ****** još od treće sezone, ne znam ni što gledam još uvek. Navika valjda.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno