mirza82
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.10.2007
- Poena
- 555
Neko gledao Grandfathered? Po trejleru mi deluje kao dobra opuštajuća komedija.
Ispade da je čovek dobro rekao da je to hdd 😀Pa izgleda kao Kinez PSU, ali ono je IDE kabl, pa je ovo verovatno neki drive cage.
Pa izgleda kao Kinez PSU, ali ono je IDE kabl, pa je ovo verovatno neki drive cage.
Ja sam na fonu bacio pogled i nisam mogao da procenim sta je... Izgleda da je ipak kinesko napajanje, tipa JNC ili slično 😀![]()
Ako je oko IDE kabal koji viri iza napajanja ja sam banana 🙂
Odlicno, posto su me prve epizode razocarale, skinuo sam druge a nikako da se nakanim da gledam. Odgledao konačno Firefly i Serenity ovih dana, sjajno.Bas bas su bolje. Oba su veoma zanimljiva. Posle slabog pocetka dobar nastavak!
Cudi me da niko nije pomenuo neverovatnu slicnost izmedju Joshua Jackson-a (Peter Bishop iz Fringe-a) i Jake McDorman (Brian Finch iz Limitless-a), likovi kao da su rodjena braca, skoro blizanci. Jos im je i boja glasa slicna.
Limitless - odlican. Ja sam mislio posle prve epizode da ce da bude Procedural, ispostavilo se da je glavni akcenat na NZT-u i da se prica vrti oko toga. Nije Bradly Cooper glup, sobzirom da aktivno ucestvuje u stvaranju serije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari