Kerol je i kolače stavila, valjda neće da zagore. Treba to i nahraniti, pogotovo onu ekipu u ambulanti.Treba pojesti i onu musaku, ili šta je već ...
Poslednja izmena:
Kerol je i kolače stavila, valjda neće da zagore. Treba to i nahraniti, pogotovo onu ekipu u ambulanti.Treba pojesti i onu musaku, ili šta je već ...
a i lez se ubucila i to posteno.
Odgledane serije.
Gotham razvalio... pingvin ubedljivo najveći glumac u seriji,predviđam mu uspesnu karijeru u filmovima/serijama kao glavnog psiho negativca.
Niko ne spominje Quantico. Meni iskreno bas zanimljiva
Upravo sam to i ja rekao u par navrata... Kapiram da su to mladi ljudi koji su tu da postanu agenti ali neki od njih toliko odudaraju od cele priče da je to teško svariti... Najbolji primer je onaj plavi lik koji je sad analitičar, mada ima i drugih a i na ženskoj strani ima dosta primera... Pored svih obaveza tamo oni uspevaju da izgledaju kao da su izašli sa photo shoot-a za neki časopis. Nije mi jasno kako ti stilisti to ne vide i koliko to bode oči...Dokaz kako gluposti mogu da srozaju "vajb" serije.Bila bi mnogo zanimljivija da likovi nisu prakticno foto modeli maksimalno sredjeni isfeminizirani i nasminkani uredno kroz celu seriju. Fin je koncep ali mene samo taj deo odvraca jer nekako ne cini celu pricu uverljivom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari