Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba pojesti i onu musaku, ili šta je već ...
Kerol je i kolače stavila, valjda neće da zagore. Treba to i nahraniti, pogotovo onu ekipu u ambulanti.

Poslednja izmena:
Da se bar neko setio pa da im kupi širu garderobu, a ne ovako da ih gledamo kako se goje u zombi apokalipsi.

ma nek' se goje,bitno je da su one koje su bitne u top formi,milfcurak <3

Реално, зомбији су бања за ово што смо ми преживели (и још преживљавамо)

Zavisi kako ko. Mnogi su se dobro omrsili za vreme sankcija, pogotovo ovi oko SPS-a i JUL-a.

Ispašta obično neuk, lakoveran i povodljiv narod... kao i naivna deca.

Poslednja izmena:
Moze o epizodama, ali ne o tome kako se zivelo 90ih i ko je kolko pokrao. koga realno, to ovde zanima...

TWD 😀
vol9qjn.jpg

Gotham razvalio... pingvin ubedljivo najveći glumac u seriji,predviđam mu uspesnu karijeru u filmovima/serijama kao glavnog psiho negativca.
Minority report onako, kao da nesto fali ali moze da prodje za ubijanje vremena.

Inspektor Frost.

Gotham razvalio... pingvin ubedljivo najveći glumac u seriji,predviđam mu uspesnu karijeru u filmovima/serijama kao glavnog psiho negativca.

+1.... Gotham 2.sezona VRH... Nisam očekivao ovakve dogadjaje... Dal što su izbacili Fish koja me je mnogo nervirala u 1.sezoni,sve u svemu, od svih 4-5 serija koje pratim Gotham mi je najbolji trenutno.

Meni je isto Quantico ok osim izgleda pojedinih "agenata"... Za Gotham se slažem, ova sezona je sve bolja i bolja.

Fargo, prva epizoda sezone dva, extra. 🙂

Sve to ja gledam na kraju sezone, pa odjednom, za vikend...

Prvu sezonu sam tako odgleao, ali ovaj put ne mogu da cekam. 🙂

Početkom svake sezone TWD kunem producente što ne poslaše onog malog antipatika i jedača go*ana na operaciju da mu skinu šeširčinu. Ovaj put je operacija uspela, ali sad vidim zašto mu ga nisu skidali. Duško Lokin je izmislio frizuru "šabanku" za malog.

Ja od druge sezone molim boga da ga pojede zombi, mislim da ne postoji scena sa njim da me nije iznervirao.

Mislim da ipak sad prednjaci pop i ultra moralni filantrop.

Poslednja izmena:
Bar oko da mu iskopaju 😀

Gotham odgledah 4. epizodu i puno mi srce 😀
Konacno da i Edward Nygma povali nesto 😀

Niko ne spominje Quantico. Meni iskreno bas zanimljiva

Bila bi mnogo zanimljivija da likovi nisu prakticno foto modeli maksimalno sredjeni isfeminizirani i nasminkani uredno kroz celu seriju. Fin je koncep ali mene samo taj deo odvraca jer nekako ne cini celu pricu uverljivom.

Bila bi mnogo zanimljivija da likovi nisu prakticno foto modeli maksimalno sredjeni isfeminizirani i nasminkani uredno kroz celu seriju. Fin je koncep ali mene samo taj deo odvraca jer nekako ne cini celu pricu uverljivom.
Upravo sam to i ja rekao u par navrata... Kapiram da su to mladi ljudi koji su tu da postanu agenti ali neki od njih toliko odudaraju od cele priče da je to teško svariti... Najbolji primer je onaj plavi lik koji je sad analitičar, mada ima i drugih a i na ženskoj strani ima dosta primera... Pored svih obaveza tamo oni uspevaju da izgledaju kao da su izašli sa photo shoot-a za neki časopis. Nije mi jasno kako ti stilisti to ne vide i koliko to bode oči...Dokaz kako gluposti mogu da srozaju "vajb" serije.

Poslednja izmena:
U realnosti, kad naletiš na ženu-policajku kod nas, ili pretpostavljam FBI agenta u USA često je situacija da prvih par trenutaka razmišljaš " *** jel ovo možda žensko ipak". Ja bar još nisam video jednu da izgleda ko žensko, do sad.

Conan je imao dobar *ajeb oko Quantica. FBI u ovoj seriji je skraćeno za Foxy Babe Investigations 😉

Flash -
zagreva se, a koliko sam skontao stiže i Deathstorm 🙂 mada ne kontam otkud sad Harison Wels opet u priči, verovatno njegova verzija iz Zemlje 2, a po toj logici, Zoom je verovatno Barry.

Arow -
Imao sam osećaj da je kratka epizoda, proletelo vreme, konačno su malo digli kvalitet, čim Felicity ne kuka i ne cmače se sa Oliverom, druga serija totalno 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno