Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sve one koji nisu stigli da pogledaju do kraja TD S2 imaju ovde kratko, sažeto:

Flash -
zagreva se, a koliko sam skontao stiže i Deathstorm 🙂 mada ne kontam otkud sad Harison Wels opet u priči, verovatno njegova verzija iz Zemlje 2, a po toj logici, Zoom je verovatno Barry.

Arow -
Imao sam osećaj da je kratka epizoda, proletelo vreme, konačno su malo digli kvalitet, čim Felicity ne kuka i ne cmače se sa Oliverom, druga serija totalno 🙂

Flash
Mislis da je u paralelnom univerzumu obrnuto? Da je flash brzi i los, a Harrison sporiji i dobar? Posto sam ja do sada mislio da je Zoom Harrison.

Zbog takvih stvari mrzim kada serija menja originalnu pricu u nekim opstim idejama.

Ja nisam čitao stripove, pa se sad pomalo preko neta edukujem, ali je malo teže pohvatati ko je ko i šta je šta, jer koliko sam pohvatao, i u stripovima postoji više verzija tj kako je kome bio ćef da crta/piše, pa je tako isti lik imao različite uloge... Zato pisci serije imaju veliku slobodu da fantaziraju, pa i da prave i oni svoje verzije...

Koliko sam ja skont'o

Vels je bio Profesor Zoom (tj Eobard Thawne), a Zoom bi trebalo da bude Hunter Zolomon. A s obzirom na cirkus u seriji sa paradoksima i paralelnim dimenzijama, ko zna...

Ne znam ni sam sto gledam ovo...ne mogu da objasnim:d

Poslednja izmena:
Kad ste već kod paralelnih univerzuma, završavam Fringe 2 sezonu i još uvek drži. Mislim da znam ko je onaj lik na mostu... he he.:-devil-:

Ja se toga više ni ne sećam... Znam samo da mi je John Noble vrhunski odigrao Waltera.

Odlično je odglumio, a može još da popravi utisak ako se ovo što pretpostavljam obistini.

Poslednja izmena:
John Noble je sam po sebi izuzetan glumac iako je imao slabo glavnih uloga, jos jedan primer je Denetor iz LotR trilogije, a u Fringe se tek odmotava pa ćeš uživati do kraja u njegovom umeću.

Quantico- drži pažnju ali smatram seriju parodijom na FBI. Ej primili 50 rukija, od toga 10 ima neke tajne, gora provera nego za Kamenicu u Srbiji 😀

Koliko razumem ukidaju minority report zato sto je serija preskupa pa ne donosi veliki profit dok onaj "crnjo" patolog za koga je mreza ocekivala da ce imati najmanji rejting iznenadjujuce ima visok pa ce dobiti vise prostora. Graceland ukinut isto.

Poslednja izmena:
Onaj "crnjo" se zove Rosewood, a mislim da je takvo izražavanje u najmanju ruku neukusno. Sama serija po meni nije loša za ubijanje vremena i opuštanje.

U pravu si, da si napisao "crnja" ne bi bilo zanimljivo, ali "crnjo patolog" zvuči saljivo, možda što nisam naviknut na taj dijalekt. 😀

Ako je sudeci po oceni, ispod 6 na imdb (sto je izuzetno slaba ocena za serije), mogu odma da ukinu obe serije 🙂

*** dal je moguće da skoro svaku novu seriju koju krenem da gledam oni zaključaju!? Sada i Minority Report, a bas mi je legla kao i Forever, Stalker. Hebali ih budžeti. Ne gledam vise nove serije, od sada se držim samo za one koje godinama pratim i koje su proverene.

Minority Report i nije nešto posebna serija, nije loša i ja je pratim ali da je sutra prekinu u sred sezone ne bi se žalio, Forever mi je bio interesantniji recimo...
Činjenica je da u novije vreme jako malo serija uspeva na duže staze, naročito ne one što su sci-fi ili tu oko njega, mislim da je Fringe najdalje otišao od svih ali su i njega na kraju sasekli tako da... to je što je, većina novih serija ako doživi 3-ću sezonu može to da smatra uspehom.
Mislim da će jedino simsonovi trajati zauvek 😀

Izgleda da se auditorijum razredio zbog hiperprodukcije serija i da zato nove serije imaju manju gledanost. Ranije, dok ih je bilo manje, gledaoci su bili "verniji" i čekali svaku sledeću epizodu (sećam se tih vremena pre interneta, npr termin petkom u 20:00h), a sada ima previše serija tako da one prosečne gube gledanost nakon nekoliko epizoda. Konkretno, Minority Report nije los ali neću plakati za njim, Graceland takodje. Forever je meni bio prilično dobar i šteta što je ukinut. Na listi proseka ima još dosta kandidata, npr Limitless, Rosewood, Quantico, The Player, Blindspot itd. Danas treba napraviti stvarno izuzetnu seriju u svim aspektima da bi imali gledanost.

Minority report je imao potencijala. Od gore pomenutih i Limitless mi je gotivan za sada ako ga ne ukinu. Koji sam ja baksuz to ce se i desiti do kraja.

Poslednja izmena:
Limitless mislim da nece da ukinu (ima solidan rejting u USA koliko sam video), mada nisam odgledao zadnje dve epizode i ne svidja mi se bas kako napreduje serija.
Ima veci rejting od Arrow recimo...

Ima li neka serija slična "Legend of the seeker"? Ta je isto ukinuta, ali je meni bila super opuštajuća... "Constantine" takođe, šteta što je ukinuta, mada, navodno će Džon Konstantin da ima jednu epizodu u Arrow-u, pa možda i krenu ponovo da je snimaju. Mada, meni bi bio vrh kada bi se u nekoj epizodi "ukrstili" Džon vs Sam i Din. E to bi bilo, kako ono ide... KIDANJE 😀

Ja sam isto pratio i Seekera i Constantine-a. Šteta što su ukinute, bas su bile za komotno i opušteno gledanje. Mislim da sad nema nešto slično, ili bar ja nisam video.

Pustio sam novu sezonu arrow i ne mogu, ono je mučenje, ugasio sam posle 15 minuta. Nekako mi se cini da na pocetku serija nije bila ovako losa. Flah necu ni da se trudim da skidam. Treba i za jednu i za drugu da napisu da je zabranjeno za starije od 12 godina

Evo sta je trenutno produzeno/ukinuto od (poznatijih) serija:

Ukinuto:
Mythbusters
The Whispers
Defiance
Beauty and the Beast
Dominion
Extant
Graceland
Minority Report (verovatno ukinuta)

Produzeno:
Blindspot (odnosno bice kompletna sezona, a posto ima i vrlo visoku gledanost produzice seriju 100%)
Quantico (isto vazi kao i za Blindspot)
Tyrant (produzena)
Halt and Catch Fire (produzena)
Zoo (produzena)

izvor http://www.imdb.com/falltv/renewed-canceled-and-on-the-bubble/?pf_rd_m=A2FGELUUNOQJNL&pf_rd_p=2251833822&pf_rd_r=0F5YW1GJ7D48KPJRBGAH&pf_rd_s=center-1&pf_rd_t=15061&pf_rd_i=homepage&ref_=hm_ftv_re_sm&pf_rd_m=A2FGELUUNOQJNL&pf_rd_p=2251833822&pf_rd_r=0F5YW1GJ7D48KPJRBGAH&pf_rd_s=center-1&pf_rd_t=15061&pf_rd_i=homepage#1

Evo i trejlera za novu netflix seriju (bice pustena 20 novembra).

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno