Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cudi me da niko nije pomenuo neverovatnu slicnost izmedju Joshua Jackson-a (Peter Bishop iz Fringe-a) i Jake McDorman (Brian Finch iz Limitless-a), likovi kao da su rodjena braca, skoro blizanci. Jos im je i boja glasa slicna.

Limitless - odlican. Ja sam mislio posle prve epizode da ce da bude Procedural, ispostavilo se da je glavni akcenat na NZT-u i da se prica vrti oko toga. Nije Bradly Cooper glup, sobzirom da aktivno ucestvuje u stvaranju serije.

Nije niko pomenuo jer liče ko kokoška i mačka 😀

Al nidje veze njih dvojica.

Cudi me da niko nije pomenuo neverovatnu slicnost izmedju Joshua Jackson-a (Peter Bishop iz Fringe-a) i Jake McDorman (Brian Finch iz Limitless-a), likovi kao da su rodjena braca, skoro blizanci. Jos im je i boja glasa slicna.

Limitless - odlican. Ja sam mislio posle prve epizode da ce da bude Procedural, ispostavilo se da je glavni akcenat na NZT-u i da se prica vrti oko toga. Nije Bradly Cooper glup, sobzirom da aktivno ucestvuje u stvaranju serije.
Ne bih se složio... Jedino što po meni imaju zajedničko to je možda izgled / oblik usta i to što su obojica američki glumci 😀

Јел има неко превод за The Originals ову нову сезону?

Meni su prve dve sezone AHS bile odlicne...druga mozda za nijansu bolja od prve zbog atmosfere u sanatorijumu i likova iz istoh.

Treca je vec bila upola losija od prve dve sezone ali sam je odgledao...cetvrtu sezonu sam gledao do 5 epizode i batalio....

Sad se jos dvoumim da li da gledam AHS: Hotel
Slučajno naišao na ovaj tvoj post... Meni se treća sezona uopšte nije svidela, kao da je za decu pravljena, a četvrta je do 5 epizode dosadna, posle dosta bolja, skoro kao prva i druga, pogotovo od devete epizode, Neil Patrick Harris odličan.

pogotovo od devete epizode, Neil Patrick Harris odličan.

Ja sam prekinuo gledanje posle 8...sve sam čekao da se nešto dogodi i na kraju batalio koliko me je smorilo...

Dok nisu ubili
onog klovna sezona je imala tu i tamo neki šmek

Posle toga je sve otišlo nizbrdo...

Inače ta četvrta sezona je mene dosta podestila bila na vrhunsku seriju Carnivàle zbog mesta dešavanja

Poslednja izmena:
+1,retko potcenjena serija.iako nije horor u pravom smislu te reci,jer koristi svaki vid soka pa i strah,serija je narocito ljubavno pismo svim fanovima horora sa religijskom tematikom.

Skinuo 720p i nisam još odgledao, rekoh da vidim u temi da li neko još gleda i videh da niko ne spominje 🙂

Dobra prva sezona - ima atmosferu koja baš odgovara tom turobnom vremenu...

Poslednja izmena:
Dobar je knick samo nije za svakoga zbog scena

Ko gleda Bron/Broen, neka baci titl ako se pojavi za 4. epizodu, nema ga nigde! 😡

Inace kakva je treca sezona ? Moze li da se gleda ?

TWD dal je moguće da moraju u sred akcije da udare po patetici?
Btw Karol FTW!

Poslednja izmena:
Trošim polako Narcos.
Gledam epizode sa uživanjem i mnogo mi se dopada ovaj kao polu dokumentarni karakter serije gde ubace autentične snimke iz tog perioda...

dno dna. mislio sam da cu docekati Negana da pobije *****, ali me ova zadnja dotukla.

Kako meni onaj Morgan (TWD) ide na živce. Kakav imbecilan lik. Em što ga glumac očajno glumi, nego što je lik striktno no killing Jedi knight i onda u sledećoj sceni ubije lika 😀.

Definitivno najbolja scena je kad
Srede jedva onog crnju, vežu ga lagano i natenane, ne daj bože da ga povrede, a Carol samo priđe s leđa i metak u glavu 😀

Неко превод за Limitless и The Originals?

Jel gledao neko The Leftovers 2x03?

Kakva genijalna epizoda. Da ne kažem "pokidala". Ovih dvoje, keva i sin, su mi do ove epizode bili totalno bezvezni likovi. Kakav preokret ***.

The knick je....
Mnogo dobra serija.
Video sam da je izašla nova epizoda sutra ću da je pogledam .
BTW, agenti Šilda su opet počeli.

Ko bi rekao da će TWD da sastavi dve dobre epizode, a i sledeća ima potencijala jer ...
stiže gomila zombija privučenih kamionskom sirenom. Onaj Morgan stvarno k'o s'marsa da je pao - glumi neku humanost usred zombi apokalipse :d, ali zato Kerol vadi situaciju. Malo je bezveze da praktično drugi tim razbuca one likove što su ih napali.

Poslednja izmena:
Zamisli gomila zombija u TWD svetu 😀
Možda će Morgen upotrebiti force. :d
Ima toliko idotskih scena da se prosto zapitam ko piše taj scenario.

Kako su počeli već da muljaju, to krdo zombija ima da stigne negde do 7. epizode. Sad moraju malo da predahnu, Morgan da uči padawana cheese potezima, ona plava Milfača frizerka da dođe sebi itd. Treba pojesti i onu musaku, ili šta je već ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno