Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije da cu gledati,ali stvarno takve stvari ubacajte u spojlere.

Ja sam bio počeo pa zbog obaveza pauzirao a sada sam ponovo počeo da gledam Treći kamen od sunca....
Vrhunska serija, nema šanse da se ne nasmejete...dovoljno da vidite Johna Lightowa i kreće smeh...

I onda posle ovakve jedne urnebesne uloge on odigra ulogu Trinitija u Dexteru...veoma malo glumaca može to...

John Lithgow je vrhunski glumac, može da glumi i pozitivce i negativne podjednako dobro, pogledaj njegov opus i biće ti jasno... Mene je davno oduševio u onom filmu sa Denzelom Washingtonom gde takodje glumi negativca, zaboravih ime filma, i svaki put kada sam ga gledao oduševio me...

Ja ga imao na VHSu. Sada ne znam da li bih uspeo do kraja da ga pogledam bez transfera blama 😉

niko ne spominje da je spasio uzgred jos brdo drugih filmova,npr. alpinistu...vrhunska klasa,steta sto je em kasno otkriven,em tajpkastovan.

Heroes mi ne drzi paznju, generalno nisam odusevljen za sada. Homeland poceo malo drugacije nego inace i videcemo sta ce se izdesavati ali prva epizoda nove sezone je ispunila ocekivanja.

Peaky Blinders - 9/10 odlicne 2 sezone samo ne bi bilo lose kad bi bilo vise epizoda 6 je malo mada razumem da idu na kvalitet umesto na kvantitet.

Sto mi je obrisan post za SHIELD -

bukvalno nijedna rec nije bila spoiler. Ako niste odgledali epizodu, niste mogli ni da protumacite kao spoiler niti bi ijedna rec odatle pokvarila gledanje epizode i navela na radnju, i ko se zalio, a i mod koj ije obrisao, to ste uradili al do jaja bezveze.

Prva epizoda Arrow-a, ufff, tesko s*anje. Svi znamo da je serija tres teski, ali scene akcije u prvoj epizodi su stvarno uzasne.

+100 za Flash, ono je definitivno pravljeno za klince od 3-5 godina, jer niko drugi ne bi pogledao tako nesto bez da uvidi milion klisea i propusta.

Kad smo kod propusta - cime je Eph povredio Noru u The Strain?🙂 Obicno ignorisem takve stvari u serijama, ali ovde mi je zapalo za oko - ne shvatam o cemu je pricao kada se vratio iz WA.

Pa fircao je onu u Vašingtonu 🙂

Nije joj rekao, skontala sama. Zna sa kakvom barabom ima posla.

Ala sevaju spojleri 🙂

SHIELD razbio pocetak sezone. Ne znam odakle budzet, jer je bukvalno svaka scena prozeta CGI-jem. U prve dve epizode samo:

Kolsonova ruka u 50 kadrova, sa sve sjajnim konektorom
jedno 20 puta je monolit pobenavio, i to u razlicitim situacijama (ne moze CGI repeat)
Sky/Daisy i njena vibrirajuca madjija
elektro bolnicar
bodljikavo prase lik
brdo kadrova novog Bus-a i onog avioncheta iz Busa
melting lik
leteca Shield kapsula

real props poput britanskog bunkera i cele masinerije, jahta od Hidra potomka, angazovanje trenutno preko 20 likova bitnih za pricu.

Ova serija bas ima pare za produkciju. Samo ovaj nabrojan CGI je sastavio programerskog/dizajnerskog posla za ceo jedan visokobudzetni SF holivudski film.
Naravno da ima para kada je Marvel u pitanju, kod njih se ne štedi, barem sudeći po dosadašnjim filmovima i serijama.
I ja kontam to isto, i gledao sam sve pažljivo ali nigde nisam video da je on to njoj uopšte rekao ili da je ulazio u bilo kakve detalje. A može biti i da sam zaspao u toku epizode kad se to desilo 😀, jer oće to sa Strain-om.
@dzekson Ja ne vidim ovde nikakve spoilere, ovo su samo neki detalji iz serije...

I meni se desi da zaspim pred kraj epizode, i to ne samo uz Strain već uz još dosta drugih 😀

Prva epizoda Arrow-a, ufff, tesko s*anje. Svi znamo da je serija tres teski, ali scene akcije u prvoj epizodi su stvarno uzasne.
Ja razmišljah jesam li ja lud kad sam video onu akciju, ono bi klinci iz kraja bolje izveli, skakutanje oko kamiona za zaklon, kao deca kad se grudvaju, a ostalo da ne pominjem... Ne znam samo kako su smeli onako nesto da puste da se emituje. Po meni je bolje da su isekli skroz one scene nego što su pustili onu bruku...

Mamicu im njiovu kako su dobro počeli sa TWD-om. Mnogo mi se dopada ova 6x01. Čak je i dosta duža nego inače, ali mi je tako proletela. Sve više se vraćaju stripu, čak je i pola ep. Black&White, mada to je zbog tzv prisećanja ili prologa. Mada, mene je asociralo i na strip.

Kao i svaka prethoda sezona, počne lepo u prve dve epozode, a onda ga tupe do poslednje, onda poslednja kao liči na nešto i tako u krug.

Još od onog zatvora sam gledao na silu, a prethodnu sezonu sam batalio posle par epizoda, a ovu nemam nameru da gledam, osim ako ne pročitam za 2 meseca komentare kako je sezona fenomenalna.

Mene su žešće smorili.

U lažem, ne od zatvora, počeli su da me smaraju još od one farme, dakle druga sezona.

Poslednja izmena:
Pa realno, pocnu oni svaku sezonu sjajno, s gomilom akcije i zanimljivih momenata, ali zato u nastavku krece smaranje :d , pa mid epizoda bude opet neka dobra, i na kraju finale sezone isto jedna dobra epizoda. Al zato one ostale 13 epizode budu teski smor...

Norman Reedus rece da od sredine sezone krece "zanimljivo" tako da bice i ova sezona smaranje.

Mamicu im njiovu kako su dobro počeli sa TWD-om. Mnogo mi se dopada ova 6x01. Čak je i dosta duža nego inače, ali mi je tako proletela. Sve više se vraćaju stripu, čak je i pola ep. Black&White, mada to je zbog tzv prisećanja ili prologa. Mada, mene je asociralo i na strip.
Twd?

A joj nisam znao da je izasla epizoda a nisam uspeo da skontam iz prepiske 😉 odma na tw da stavim da se skida 😉

da je konstantna furka 6 serijala brzo bi se ljudi zasitili,kao sto su sa 24.

da je konstantna furka 6 serijala brzo bi se ljudi zasitili,kao sto su sa 24.
Ne mora akcija non stop ali barem da ne bude melodrama izmedju prve i poslednje epizode... Zato ja npr volim serije tipa NCIS i CSI, svaku radi drugi režiser i svaka je dobra, price su uglavnom međusobno nepovezane i možeš opušteno da pratiš i nema smaranja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno