Ma i arrow i flash prva epizoda ocajna... prvo jako je lose odradjeno, drugo previse klise...Prva epizoda Arrow-a, ufff, tesko s*anje. Svi znamo da je serija tres teski, ali scene akcije u prvoj epizodi su stvarno uzasne.
Pa fircao je onu u Vašingtonu 🙂
Pa fircao je onu u Vašingtonu 🙂
Naravno da ima para kada je Marvel u pitanju, kod njih se ne štedi, barem sudeći po dosadašnjim filmovima i serijama.SHIELD razbio pocetak sezone. Ne znam odakle budzet, jer je bukvalno svaka scena prozeta CGI-jem. U prve dve epizode samo:
Kolsonova ruka u 50 kadrova, sa sve sjajnim konektorom
jedno 20 puta je monolit pobenavio, i to u razlicitim situacijama (ne moze CGI repeat)
Sky/Daisy i njena vibrirajuca madjija
elektro bolnicar
bodljikavo prase lik
brdo kadrova novog Bus-a i onog avioncheta iz Busa
melting lik
leteca Shield kapsula
real props poput britanskog bunkera i cele masinerije, jahta od Hidra potomka, angazovanje trenutno preko 20 likova bitnih za pricu.
Ova serija bas ima pare za produkciju. Samo ovaj nabrojan CGI je sastavio programerskog/dizajnerskog posla za ceo jedan visokobudzetni SF holivudski film.
@dzekson Ja ne vidim ovde nikakve spoilere, ovo su samo neki detalji iz serije...I ja kontam to isto, i gledao sam sve pažljivo ali nigde nisam video da je on to njoj uopšte rekao ili da je ulazio u bilo kakve detalje. A može biti i da sam zaspao u toku epizode kad se to desilo 😀, jer oće to sa Strain-om.
Ja razmišljah jesam li ja lud kad sam video onu akciju, ono bi klinci iz kraja bolje izveli, skakutanje oko kamiona za zaklon, kao deca kad se grudvaju, a ostalo da ne pominjem... Ne znam samo kako su smeli onako nesto da puste da se emituje. Po meni je bolje da su isekli skroz one scene nego što su pustili onu bruku...Prva epizoda Arrow-a, ufff, tesko s*anje. Svi znamo da je serija tres teski, ali scene akcije u prvoj epizodi su stvarno uzasne.
Twd?Mamicu im njiovu kako su dobro počeli sa TWD-om. Mnogo mi se dopada ova 6x01. Čak je i dosta duža nego inače, ali mi je tako proletela. Sve više se vraćaju stripu, čak je i pola ep. Black&White, mada to je zbog tzv prisećanja ili prologa. Mada, mene je asociralo i na strip.
The Walking Dead.
Ne mora akcija non stop ali barem da ne bude melodrama izmedju prve i poslednje epizode... Zato ja npr volim serije tipa NCIS i CSI, svaku radi drugi režiser i svaka je dobra, price su uglavnom međusobno nepovezane i možeš opušteno da pratiš i nema smaranja.da je konstantna furka 6 serijala brzo bi se ljudi zasitili,kao sto su sa 24.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari